Pytanie na szybko:

Coś takiego było już przed patchem. Dokładnie to dwa dni przed patchem. Czy jest to jakiś błąd battleloga, czy patch faktycznie sprawił, że na flary nie potrzeba żadnych punktów? Sam tego nie sprawdzę, bo flary jak widać wszędzie odblokowane...
A co do powyższego pytania, to mam coś takiego:

Dodatkowe klawisze wszystkie potrzebne. Zmiana trybu potrzebna(a chociażby na czas pisania postów, żeby mieć szybkie skróty do kopiowania i wklejania itd. po zmianie trybu). Zmiana broni - cóż, za bardzo się przyzwyczaiłem do zmiany broni myszą, by to zmieniać, więc nie przebinduję tych klawiszy. Zmiana czułości - cóż, używam rzadko, ale ten klawisz jest w takim miejscu, że niewygodnie będzie trzymać go przez 75% czasu, gdy gram. Tak więc pozostaje to jakoś przeżyć. Mogę jednak ten klawisz odpowiedzialny za zmianę czułości myszy(nieużywany) zbindować jako ten od rozmowy głosowej na battlelogu. Mogę też zrobić coś jeszcze innego: W Battlefieldzie przebindować zmianę ekwipunku z klawiszy 1-4 na jakiekolwiek inne klawisze gdzieś daleko, bo i tak nie zmieniam nigdy broni klawiaturą. Te same klawisze przypiszę do dodatkowych przycisków na myszce i zmiana broni będzie wyglądała tak samo. A rozmowę głosową ustawię jako 2 w klawiaturze. Tak więc dwie opcje... Wymyśliłem właśnie^^