Dziękuję ci za wyczerpującą odpowiedź. Wywnioskowałem z tego, że powodem może być AK74 gdyż tylko go używam na bliski/średni/daleki dystans. Spóbuję tym F2000 gdyż Famasa nie posiadam, z początku pewnie będzie trudno bo brak dodatków ale sądzę, że efekty będą widoczne.
Cytuj:
No nie wspominam tu o takich podstawach jak opanowanie recoila czy rola dodatków do broni - poczytaj jak każdy z nich wpływa na broń, mają swoje + i -.
Dodatki do broni wybieram wg. uznania więc myślę że tu jest ok, ale nie wiem o co chodzi z tym 'recoil'.
Co do termowizji, kamuflaż w pojazdach istnieje to wiem ale dla piechoty też jest, bo z tego co napisałeś wywnioskowałem że tak?
Dzięki jeszcze raz za odpowiedź i proszę ponownie :]
Edit: hamsterOne Famasa nie posiadam bo z tego co wiem jest on dostepny tylko gdy zakupi się dodatek, prawda?
Znajomi niestety nie są skorzy do pomocy, jedynie wyśmiewają się gdy ja się denerwuję i przeklinam na TSie :] Ale ostatnio jeden próbował mi znaleźć mój problem.
Na mapce nierankingowej gralismy 1 na 1 i w ustalonym miejscu mieliśmy spotkanie.
Z mojego punktu widzenia wyglądało to tak, że miałem szybszy refleks, zauważałem go i zaczynałem pierwszy strzelać, i mimo że pół magazynka wywaliłem seriami centralnie w niego z niedalekiej odległości to padałem po kilku jego strzałach. Dodam jeszcze, że celownik na zoomie miałem centralnie na jego głowie (czerwona kropka) więc nie wiem jak to się stało że zabrałem mu jedynie 40% życia. Po kilku takich akcjach po prostu wyszedłem :/
Aha co do fps, to jest to realna różnica w rozgrywce między np. 25 a 30 i 35 a 40? Sprawdze FPSa, może ktoś komendę przypomnieć? renderdraw.fps true ?
PS. Może ktoś z Was polecić program do nagrywania ekranu, nie wymagający (jak np fraps) na konfigurację sprzętową: Core Duo 2.4, 4GB ram, Geeforce GTS 450 i Win 7 64b ? Może jakiś filmik pomógłby wyeliminować moje błędy