>ile beda mieli czasu
Sadze, ze od tygodnia do dwoch. O wszelka pomoc mozecie pisac na forum T2 na board.fpp.pl. z pewnoscia pomozemy. Jest tam tez pare tematow ze wskazowkami, moga byc przydatne.
>zreszta moze o to chodzi zby nie bylo treningow dla zadnej ze stron.
Tak sie nie da
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nie byloby zadnej walki - i to po obu stronach.
>momo ze bez jetpacka juz widze to nerwowe klikanie i zdziwienie czmu
>tez zolnierz nie leci
Zawsze marzylem, zeby w T2 jetpacki sie psuly. Tak tez potraktuje BF-a
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
)) Zreszta... nic nie zastapi checi wlaczania jetpacka w UT na Morpheuszu...
>a i kozystajac z okazji chcialbym zlozyc respect yavorovi za travel ...
Thx. Mam nadzieje, ze w okolicach maja uda mi sie skonczyc drugi filmik (czy raczej pierwszy, gdyz "Travel" wciaz traktuje jako eksperyment i test, a "Second" jako faktyczny film).
>yavor chyba moglibyśmy wynająć Eagle'a do trenola jakiegoś?)...
Orzelek nie dziala, ale z zalatwieniem serwera nie ma problemow, mozna skorzystac z serwerow ladderowych. Kilka niemieckich jest wykorzystywanych niemal wylacznie w czasie laddera, poza tym swieca pustkami. Bedzie sklad, zalatwimy konta tym, ktorzy nie maja dostepu, pomozemy skonfigurowac, zalatwimy serwery, uzgodnimy mapy. Tego samego oczekuje od Was - ze ulatwicie nam zapoznanie sie z gra. Potem siadamy, gramy. A potem robimy nasiadowe na IRC i kazdy sie spowiada: mi sie podobalo w tej drugiej grze to i to, a to nie, to i to bylo trudne, a to i to bylo latwe itp. Chodzi o zupelnie normalne podzielenie sie wrazeniami - podkreslam to bardzo mocno i wielokrotnie w artykule podkresle, ze celem zabawy nie jest wartosciowanie obu gier, tylko przedstawienie ich bogactwa i atrakcyjnosci poprzez wypunktowanie roznic.
Przy okazji: gratulacje. Wasza gra, jako pierwsza w historii po CS, przekroczyla poziom 10000 graczy online. Byc moze w jakims momencie MoH mial wiecej, byc moze BF przekroczyl te granice wczesniej - nie jestem tego pewny. Statystyki GameSpy sledze w miare regularnie od prawie dwoch lat, kilka razy dziennie i dzis po raz pierwszy widzialem BF z liczba cos kolo 10500. Gratulacje.