Teraz jest 27 lis 2024, 17:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2003, 10:27 

sYs|yavor napisał(a):
Chcialbym zamiescic 3-4 stronicowy tekscik o tym meczyku w SGK. Szczerze przyznaje, planowalem raczej z graczami Operation Flashpoint, gdyz chodzilo o gry nieco bardziej sie rozniace, a BF od T2 az tak wiele sie nie rozni. Niestety panowie z OF byli, nazwijmy to umownie, zbyt powazni, stad bez specjalnego zalu rozstalem sie z nimi. Jesli ktos nie potrafi podejsc z przymruzeniem oka do takiej zabawy i pograc dla frajdy, jego problem. Jesli chodzi o scene BF, raczej watpliwosci nie mialem co do tego, jak propozycja zostanie przyjeta... W koncu - choc tylko z czytania forum - pare osob tu znam...

Najnowsza wersja patcha do T2 do uaktualnienie do wersji 25034.

Pliz kompletujcie liste 10 graczy, w przyszlym tygodniu dobrze byloby zabrac sie za wszystkie sprawy organizacyjne.

Yavor DarkXeno ma T2 jeszcze chyba 8)
Dla nie zorientowanych powiem ze Yavor moze zalatwic konta do gry online ktore sa wymagane, a gre musicie zalatwic sami z tego co rozumiem. W T2 musisz zarejestrowac swoj oryginal, bez tego nie zagrasz, potem sie logujesz itp. I Yavor moze te loginy zalatwic, right? :>

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2003, 12:05 

sYs|yavor napisał(a):
W koncu - choc tylko z czytania forum - pare osob tu znam...

Najnowsza wersja patcha do T2 do uaktualnienie do wersji 25034.

tylko zeby pingi byly dobre :) bo przy lagu nie ma co grac...
hyhy a mnie znasz ?:P
zabieram sie do zasYsania patcha
pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2003, 12:59 

Mamy w taki razie 3 (?) potencjalnych graczy : Mnie , Arcego Artus'a(Atrus grasz?)...Cougar Ty też sie na to piszesz? Trzeba się Coc'i czy miałby ochotę pograć :)
Aha co do załatwiania oryginałów - mogę udostępnić Tribes 2 dla osób mieszkających w Warszawie (ale to tylko CDka - o rejestrację proszę do Yavora)
Proszę piszcie posiadacze T2 - nie możemy wypaść na buraczanych ludzi jak Ci z OF :P

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2003, 13:01 

Mam oryginal, moge zagrac.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2003, 18:48 

>I Yavor moze te loginy zalatwic, right? :>

Right to bedzie, gdy zalatwie. Moge sprobowac, sadze, ze mam pare argumentow, a i ze stosownie wladnym czlowiekiem z Sierry zdarzylo mi sie juz pare postow wymieniac czysto prywatnie.

>tylko zeby pingi byly dobre

O, i tu bedzie niespodzianka. Dla mnie gry online sa rzecza wyjatkowo, pozwalaja na rywalizacje na arenie miedzynarodowej i jest to punkt, ktory umiejetnie wykorzystywany moze przyniesc esportowi wiele dobrego. Dlatego... na mecz zalatwie ladderowy serwer w Niemczech. Chodzi o to, aby pograc w warunkach odpowiadajacych warunkom rywalizacji w skali europejskiej. Co gorsza, bede powaznie sugerowal, aby mecz w BF takze odbyl sie na serwerze zagranicznym. Na lanie kazdy kod sieciowy jest dobry (no, prawie, jak dowodza doswiadczenia ze zlotow w Borach :P)...

>Proszę piszcie posiadacze T2 - nie możemy wypaść na buraczanych
>ludzi jak Ci z OF

Pliz bez takich uwag. Ludzie sa rozni, ich problem, jak znam zycie, kiedys im przejdzie, wiec... starajmy sie laczyc, a nie dzielic.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2003, 23:41 

Gorefest napisał(a):
Mamy w taki razie 3 (?) potencjalnych graczy : Mnie , Arcego Artus'a(Atrus grasz?)...Cougar Ty też sie na to piszesz? Trzeba się Coc'i czy miałby ochotę pograć :)
Aha co do załatwiania oryginałów - mogę udostępnić Tribes 2 dla osób mieszkających w Warszawie (ale to tylko CDka - o rejestrację proszę do Yavora)
Proszę piszcie posiadacze T2 - nie możemy wypaść na buraczanych ludzi jak Ci z OF :P

Jasne ze gram heh tylko niemam T2 ;<.Jedynie moge sobie zalatwic pirata,and keep rock.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2003, 01:16 

Hmm moze troche przedwczesnie o tym mowic (3 zawodnikow ze sceny bf'a) ale kto bf'istow wytrenuje ? i ile beda mieli czasu ? zreszta moze o to chodzi zby nie bylo treningow dla zadnej ze stron.
geez zanim na lanparty wytlumacze wszystkim o co biega w tribes 1 gdzie jest o wiele mniej sprzetu do rozstawiania to mam chrypke
pamietacie watek o medykach ? jak musza biegac za ludzmi ktorych chca leczyc ? w tribes takie wspoldzialanie to podstawa. samo skaponowanie ekwipunku to niezla sztuka. bajerow ktore mozesz wziasc na plecy jest od groma. to nie bf gdzie dla niektorych wybor ogranicza sie to tego czy bede dzis snajperem czy assaultem
ogolnie to wydaje mi sie ze latwiej bedzie panom z t2 wejsc w swiat bf'a (momo ze bez jetpacka juz widze to nerwowe klikanie i zdziwienie czmu tez zolnierz nie leci )
niemniej inicatywa ciekawa ... oby tylko udalo sie zebrac ludzi z obu stron. i moze sceny bf'a t2 sie przenika i kazda zyska troche graczy :)

a i kozystajac z okazji chcialbym zlozyc respect yavorovi za travel ... nie ma dnie zeby choc przez chwile nie polecial RESPECT ... UTMOST

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2003, 01:52 

Hehe co do buraków z OF - nie chciałem Ich urazić tylko Nas podbudować :). Treningi...najpierw poczekajmy na 10 osób , a potem sobie poćwiczymy (yavor chyba moglibyśmy wynająć Eagle'a do trenola jakiegoś?)...aha Artus jeśli to Outworlds jest gdzieś w Warszawie to Ci mogę pożyczyć T2 :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2003, 03:51 

>ile beda mieli czasu

Sadze, ze od tygodnia do dwoch. O wszelka pomoc mozecie pisac na forum T2 na board.fpp.pl. z pewnoscia pomozemy. Jest tam tez pare tematow ze wskazowkami, moga byc przydatne.

>zreszta moze o to chodzi zby nie bylo treningow dla zadnej ze stron.

Tak sie nie da :-) Nie byloby zadnej walki - i to po obu stronach.

>momo ze bez jetpacka juz widze to nerwowe klikanie i zdziwienie czmu
>tez zolnierz nie leci

Zawsze marzylem, zeby w T2 jetpacki sie psuly. Tak tez potraktuje BF-a ;-))) Zreszta... nic nie zastapi checi wlaczania jetpacka w UT na Morpheuszu...

>a i kozystajac z okazji chcialbym zlozyc respect yavorovi za travel ...

Thx. Mam nadzieje, ze w okolicach maja uda mi sie skonczyc drugi filmik (czy raczej pierwszy, gdyz "Travel" wciaz traktuje jako eksperyment i test, a "Second" jako faktyczny film).

>yavor chyba moglibyśmy wynająć Eagle'a do trenola jakiegoś?)...

Orzelek nie dziala, ale z zalatwieniem serwera nie ma problemow, mozna skorzystac z serwerow ladderowych. Kilka niemieckich jest wykorzystywanych niemal wylacznie w czasie laddera, poza tym swieca pustkami. Bedzie sklad, zalatwimy konta tym, ktorzy nie maja dostepu, pomozemy skonfigurowac, zalatwimy serwery, uzgodnimy mapy. Tego samego oczekuje od Was - ze ulatwicie nam zapoznanie sie z gra. Potem siadamy, gramy. A potem robimy nasiadowe na IRC i kazdy sie spowiada: mi sie podobalo w tej drugiej grze to i to, a to nie, to i to bylo trudne, a to i to bylo latwe itp. Chodzi o zupelnie normalne podzielenie sie wrazeniami - podkreslam to bardzo mocno i wielokrotnie w artykule podkresle, ze celem zabawy nie jest wartosciowanie obu gier, tylko przedstawienie ich bogactwa i atrakcyjnosci poprzez wypunktowanie roznic.

Przy okazji: gratulacje. Wasza gra, jako pierwsza w historii po CS, przekroczyla poziom 10000 graczy online. Byc moze w jakims momencie MoH mial wiecej, byc moze BF przekroczyl te granice wczesniej - nie jestem tego pewny. Statystyki GameSpy sledze w miare regularnie od prawie dwoch lat, kilka razy dziennie i dzis po raz pierwszy widzialem BF z liczba cos kolo 10500. Gratulacje.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2003, 10:21 

sYslyavor a jak bym chciał kupić "legalnie" Tribersa 2 (piraty mi nie leżą :)) to gfzie niby? Jakoś nigdy w sklepie nie widziałem gry z tytułem Tribes 2 a jeśli jest ona taka "świetna jak piszesz" to chciałbym spróbować zagrać :).

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2003, 10:45 

Jesli chcesz kupic, to tuptaj do Empiku. Cos kolo 45 zl.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2003, 13:16 

[quote="Gorefest"]Hehe co do buraków z OF - nie chciałem Ich urazić tylko Nas podbudować :). Treningi...najpierw poczekajmy na 10 osób , a potem sobie poćwiczymy (yavor chyba moglibyśmy wynająć Eagle'a do trenola jakiegoś?)...aha Artus jeśli to Outworlds jest gdzieś w Warszawie to Ci mogę pożyczyć T2 :)[/quote

Outworlds (Zaswiaty) sa w poznaniu wiec bedzie problem,a kasy niemam na orginal.Jesli to niestanowi problemu to ja moge grac na piracie tylko konto i key needed :? .

Kiedys gralem troche w T2 i gierka calkiem spoko,zwlaszcza ze s-f,tylko ze orginal wtedy kosztowal kupe kasy no i niemialem stalki.A jak sie dorobilem stalki to akurat wyszedl BF i nastala nostalgia 8) .I tak dostaniemy w T2 po pupie,wiem bo jak gralem z botami to latja skacza,trudno w nie trafic a co dopiero zfragowac.Niewspomionajac o bardzo duzej dynamice pojedynkow,zupelnie innej niz w UT nieswpomniajc o BF'ie.Bedzie ciezko nam.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2003, 13:25 

Wiem że będzie ciężko ... ale nie możemy się łamać - po prostu powiemy yavorowi i jego paczce jakieś najgorsze techniki walki i wygramy w Bf'ie :P:P:P
Co do serwerów to ja nie wiem jak będzie z Bf'em - ostatnio na Polskiej scenie nie ma nawet serków do CW - no ale skoro to takie ambitne przedsięwzięcie to może się coś skombinuje...
(aha yavor pamiętaj - jeep jest najlepszy przeciwko czołgowi - po prostu wymiata:))
Hmmm no to lista na dzisiaj wygląda (chyba) tak:
-Ja
-Arcy
-Coca
-Artus (jak kupi pirata :P)
-Dowodca_Pawel (jak kupi oryginał :P)
-Remiq,Cougar i Viger - zagracie? :?:
Nawet jeśli wszyscy z tej listy zagrają to jeszcze dwie osoby needed...ktoś chętny?

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2003, 14:06 

Z jednej strony myślę, że skoro w T2 będzie grać klan, to przydałoby się, żeby przeciwko nim stanął inny klan.

Z drugiej strony wiem, że w T2 raczej nie wygramy. W ramach eksperymentu dałem pograć kilku kumplom w T2 na którymś z Kabaticów. Pierwszy frag po godzinie, 3 po dwóch godzinach. Oczywiście o skiingu nie było co marzyć, rola ISów była czarną magią. Osobiście gram zaledwie pół roku i wciąż uważam, że leszcze skoro nie potrafię zrobić MA (czasami się udaję), o obsłudze chaina nie wspomnę. A MD to szczyt nie do osiągnięcia. W 2 tygodnie NIE MA SZANS by się nauczyć grać w T2. Pojedynek będzie wyglądał jak... nie mogę sobie tego wyobrazić.

Co do wyboru mapy T2, powinniśmy wybrać mapki jak najbardziej PŁASKIE.
-bez skiingu łatwiej chasować (dla newbiego)
-do czołgów gracze bfa się chyba szybko przyzwyczają.

Co do map BF kategorycznie Coral Island, albo Midway.

BTW: Oczywiście, że chce grać.

W obrębie miasta Szczecina, mogę dostarczyć płytkę, patcha i ładnego huda.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2003, 15:21 

Gorefest napisał(a):
Hmmm no to lista na dzisiaj wygląda (chyba) tak:
-Ja
-Arcy
-Coca
-Artus (jak kupi pirata :P)
-Dowodca_Pawel (jak kupi oryginał :P)
-Remiq,Cougar i Viger - zagracie? :?:

Gorefest jasne że gram z prostego powodu 8) właśnie zamówiłem w hurtowni http://www.play.com.pl grę Tribers 2 i już za 3-5 dni powinienem ją dostać :D.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2