Teraz jest 17 lis 2024, 16:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 kwi 2012, 10:28 

Witam , poszukuję dziewczyn , które graja w Battlefielda 3 :) Jeżeli znacie takie to bardzo bym prosiła o pomoc i podesłanie linka do Battleloga :) Chodzi mi o dziewczyny grające tylko na PC.
Mamy już damski Pluton ale chciałybyśmy zgromadzić w nim więcej dziewczyn:)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl ... 271915038/

Z góry dziękuję za pomoc :)

PostNapisane: 22 kwi 2012, 12:53 

A to dobre!. W pierwszej chwili myslalem ze jakis desperat szuka `materialu` na zone :) Ale czemu nie.. w csa graly dziewczyny a i na serwie w ich obecnosci robilo sie jakos.. inaczej :) Szczegolnie ze jedna byla zona admina :)

Fajny pomysl. Popieram.

PostNapisane: 22 kwi 2012, 15:37 

Dziewczyny są , ale niestety jest ich tak niewiele:( Chcemy stworzyć damski team , który będzie grał mecze, versusy a także for fun :) U nas dziewczyny są adminami serwera:) Jeżeli będziecie znali dziewczyny , które biorą czynny udział w grze to będę bardzo wdzięczna za pomoc:)

PostNapisane: 22 kwi 2012, 18:09 

Od 12 lat próbuję przekonać moją żonę aby zagrała w coś ze mną :D jak na razie bez skutku. Ale próbuję dalej i mam płonną nadzieję że Wasz pluton w końcu będzie dobrym argumentem :mrgreen:

PostNapisane: 22 kwi 2012, 18:45 

Piękna idea :) Sam znam jedną dziewczynę, która czynnie gra w bf3 i tak się składa, że chodzi ze mną do jednej klasy :) Podeśle jej link do waszego plutonu może ją zainteresuje : :P

PostNapisane: 22 kwi 2012, 21:38 

Moja pani jak słyszy słowo Battlefield to czkawki dostaje, wiec chyba żadne argumenty jej nie przekonają by zagrała.. ;P

PostNapisane: 23 kwi 2012, 00:07 

Moja nawet juz nie mowi Battlefield tylko TA GRA... Zdarza sie jej tez wtracic przymiotnik pomiedzy.

PostNapisane: 23 kwi 2012, 09:23 

BF3 wzbudza wiele emocji ... ciekawe tylko dlaczego w przypadku dziewczyn/narzeczonych/żon są to emocje skrajnie negatywne ... ? :shock:

hamsterOne napisał(a):
Od 12 lat próbuję przekonać moją żonę aby zagrała w coś ze mną :D jak na razie bez skutku. Ale próbuję dalej i mam płonną nadzieję że Wasz pluton w końcu będzie dobrym argumentem :mrgreen:

haha ... moja za to od 10 lat gra ze mną w gierki non stop, zwłaszcza jedną ... "jak tu nie dać mu dziś zagrać" - jest to gra strategiczna z elementami turowymi, często przeplatany jest też watek ekonomiczno-handlowy gdzie przewagę uzuskuje się za pomocą szantażay, konspiracjach i różnego rodzaju podejść psychologicznych tylko "18+".

PostNapisane: 23 kwi 2012, 10:14 

Anor, haha too bardzo dobra gra:P

PostNapisane: 23 kwi 2012, 11:15 

Anor85 napisał(a):
haha ... moja za to od 10 lat gra ze mną w gierki non stop, zwłaszcza jedną ... "jak tu nie dać mu dziś zagrać" - jest to gra strategiczna z elementami turowymi, często przeplatany jest też watek ekonomiczno-handlowy gdzie przewagę uzuskuje się za pomocą szantażay, konspiracjach i różnego rodzaju podejść psychologicznych tylko "18+".

witaj w klubie :)
ja mam jeszcze DLC (mniejsza kopia mamy) które dodatkowo nawet jak nie ma głównego przeciwnika wpycha się do komputera później donosząc podstawowej wersji co się działo gdy miała work_lag_error ;]

PostNapisane: 23 kwi 2012, 11:18 

maLENstwo napisał(a):
witaj w klubie :)
ja mam jeszcze DLC (mniejsza kopia mamy) które dodatkowo nawet jak nie ma głównego przeciwnika wpycha się do komputera później donosząc podstawowej wersji co się działo gdy miała work_lag_error ;]

hmm, a tak się zastanawiałem co Moja tak na DLC naciska ostatnimi czasy ... :p haha

PostNapisane: 23 kwi 2012, 12:28 

Ja się tak zastanawiam, ile jest grających w BF związków i jak w takim układzie radzą sobie z nieprzenoszeniem konfliktów z pola walki do domu :)

PostNapisane: 23 kwi 2012, 12:46 

boog_PL napisał(a):
Ja się tak zastanawiam, ile jest grających w BF związków i jak w takim układzie radzą sobie z nieprzenoszeniem konfliktów z pola walki do domu :)

Zależy o jakim rodzaju związków mówimy, bo jeżeli tradycyjnym mąż/żona to ja tego nie widzę .... haha :lol:

Może się mylę, jednak doświadczenie życiowe wskazuje na pewną zależność. Ludzie unikają nawet pracy w tym samym miejscu jeżeli są w związkach bo to się zawsze źle kończy.

I nie wiem czy chciał bym aby się okazało, że moja laska ma lepsze staty od moich ... a potem byś słyszał ... "ty to w grze i łóżku noob jesteś ... no po prostu noob z małym niewypałem" ...

PostNapisane: 23 kwi 2012, 15:20 

Anor85 napisał(a):
boog_PL napisał(a):

Zależy o jakim rodzaju związków mówimy, bo jeżeli tradycyjnym mąż/żona to ja tego nie widzę .... haha :lol:

Może się mylę, jednak doświadczenie życiowe wskazuje na pewną zależność. Ludzie unikają nawet pracy w tym samym miejscu jeżeli są w związkach bo to się zawsze źle kończy.

I nie wiem czy chciał bym aby się okazało, że moja laska ma lepsze staty od moich ... a potem byś słyszał ... "ty to w grze i łóżku noob jesteś ... no po prostu noob z małym niewypałem" ...

w tym temacie to znam jedno małżeństwo które grało razem w BFBC2 (teraz on BF3 ona BFBC2) i raczej nie mieli z tym większych problemów, a fakt posiadania 1 komputera do gry skutkował tylko tym że zawsze był ktoś do opieki nad dzieckiem :), raz grało się z nią raz z nim, chociaż częściej z nią bo on po prostu miał jakby swoich bliższych znajomych do gry i razem trafialiśmy na siebie dopiero jak ja bądź on nie miał nikogo do gry na swoim TeeSie

PostNapisane: 24 kwi 2012, 15:47 

Ja gram ze swoją żonką w BF3 i nie rodzi to żadnych problemów w RL. Skutkuje to przeważnie spadkiem mojego KD, gram szturmowcem i często biegam pod ostrzałem aby ją podnieść ;) ale czego nie robi się dla swojej kobiety. Zdarza się, że jak gramy w rożnych drużynach, mam ujemny do niej stosunek KD, rekordowo byłem chyba z 8 w plecy, jednak my traktujemy gry jako zabawę i nie przypominam sobie żadnych negatywnych emocji związanych z graniem.

Grywamy ze sobą już długo, większość to masivy, ale pamiętam,że graliśmy razem już w Americas Army.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2