dobrawek napisał(a):
Jako, że jestem WarArrangerem UKF i mam własną bardzo inteligentną prawniczkę zacząłem się zajmować prawem i nauczyłem się najważniejszej zasady która mnie kieruje w życiu - "Nieznajomość prawa nie zwalnia z odpowiedzialności"
Rozroniasz prawo od zasad gry komputerowej?
Ale fakt. nasze wina, zesmy wystawili czlowieka niezgloszonego do rozgrywek. po prostu zwykle przeoczenie. Tu naleza nam sie baty. ale mimo wszystko EFC to nie miejsce na klotnie i konflikty, tylko czysta gre i czysty fun. tak podchodzi do tego PRGK-42. chielismy po prostu pograc w milej atmosferze. niestety...
dobrawek napisał(a):
Oaznacza to, że jeśli pan policjant daje mi mandat w miescu który nie powinien mi dać to ja go nie przyjmuję.
Więc, żyjąc w tym pochrzanionym świecie, patrząc na dziwne ustawy zacząłem w życiu prywatnym trzymać się prawa i konstytucji.
Hahaha. Donrawek przestrzega prawa. i co - jezdzisz juz 50 km/h, nie sciagasz mp3, tak? czy to tylko w jedna strone prawo dziala? wez nie pisz takich rzeczy.
Nie postepujesz wg prawa tylko zachowujesz sie jak tchorz, dyletant i kombinator. zeby tylko wyjsc na swoje za kazda cene. a znasz najwazniejsze "prawo" CB? o fair play... znasz? znasz takie slowo?
dobrawek napisał(a):
Nie chodzi o to, że przegrywaliśmy - na pewno przegralibyśmy sromtnie, ale oprócz skilla, w życiu należy użyć swój umysł i wygrać coś czego się nie da...
o. umysl. nie mamy takiego chyba. natomiast Ty to hohoh. Napoleon to normalnie lamus.
dobrawek napisał(a):
Jeśli przygotujesz się do walki - czyli nie będziesz miał żadnych dziur to wygrasz,i więc Wszyscy na scenie pamiętajcie przeciwnik wykorzysta Wasze błędy. My to wykorzystaliśmy i przygotowaliśmy się... I nie tylko w w skillu.Doceńcie to i nauczcie się regulaminu gier w które gracie.
hahah. przygotowaliscie sie?? Kurna, Twoj klanowicz nie wiedzial 15 minut przed meczem z kim gra!!! nie wiedzial. to jest przygotowanie?! ja wiem, ze dla Was 11 druzyna w europie to pestka i nie musicie w ogole znac ich nazwy. zreszta wynik to potwierdza...
Czlowieku, zejdz na ziemie. BF to gra, dzieki ktorej mamy sie dobrze bawic. to raz. dwa, ze nie powiem jak wygladamy w oczach europy (no dobra - nawet wschodniej). ze Polacy oczywiscie potrafia sie bic tylko i klocic miedzy soba.
smutek. smutek.