Teraz jest 24 sie 2025, 09:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 257 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2004, 23:58 

może ktoś powiedzieć kużwa po co ten topic i o so chozi :shock: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 00:00 

Panowie,

To ja rozkręciłem tą sprawę więc może przybliżę o co mi chodziło.

Po pierwsze - NALEŻY PRZECZYTAĆ REGULAMIN PUCHARU, bo oprócz tego że umie się grać to należy czytać to co się podpisuje, czyli jeśli zaczynasz grać to wiesz jak powinieneś grać.

Jako, że jestem WarArrangerem UKF i mam własną bardzo inteligentną prawniczkę zacząłem się zajmować prawem i nauczyłem się najważniejszej zasady która mnie kieruje w życiu - "Nieznajomość prawa nie zwalnia z odpowiedzialności" Oaznacza to, że jeśli pan policjant daje mi mandat w miescu który nie powinien mi dać to ja go nie przyjmuję.
Więc, żyjąc w tym pochrzanionym świecie, patrząc na dziwne ustawy zacząłem w życiu prywatnym trzymać się prawa i konstytucji.

Nie chodzi o to, że przegrywaliśmy - na pewno przegralibyśmy sromtnie, ale oprócz skilla, w życiu należy użyć swój umysł i wygrać coś czego się nie da... Jeśli przygotujesz się do walki - czyli nie będziesz miał żadnych dziur to wygrasz,i więc Wszyscy na scenie pamiętajcie przeciwnik wykorzysta Wasze błędy. My to wykorzystaliśmy i przygotowaliśmy się... I nie tylko w w skillu.

Doceńcie to i nauczcie się regulaminu gier w które gracie.

BTW: Wszystkie posty z bluzgami na temat UKF proszę słać do mnie. To ja to rozpętałem.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 00:01 

to zagranie bylo dosc _dziwne_, poniewaz Dobrawek i BCJ napewno wiedza ze w klanie mamy cooler`a. No coz... mowia ze to zasady, a sa Polskim klanem i widzieli nie raz coolera w barwach PRGK-42.
pr0 rzadzi.

BO HONOR MAMY W SERCACH............A SILE W PIESCIACH :D

Ostatnio edytowano 18 sty 2004, 00:03 przez KasereK, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 00:02 

byli po prostu lepsi co bylo widac podczas pierwszej mapy. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 00:03 

no to w bf jest tez taka zasada o tym zeby pzrede wszystkim pamietac o dobrej zabawie. ja osobicie nie mam zabawy z grania z czlowiekiem ktory zeby wygrac szuka "haczykow prawnych". mnie to zenuje. w zyciu nie chwycilbym sie takiej sztuczki bo by mi bylo wstyd, ZWLASZCZA jak gram z kolegami ze sceny.

umoczyli dwie pierwsze rundy do zera, to oczywiscie dobrawek szybciorem zaczal szukac czegos zeby przekuc kleske w sukces. udalo mu sie. by the book. gratuluje czujnosci i punktow zdobytych w godny sposob. mam nadzieje ze wszyscy w UKF czujecie sie naprawde dumni z tego wspanialego zwyciestwa.

a ty maniac pomysl jak sie bedzeisz czul jak cie twoi kumple przeruchaja w ten sposob.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 00:06 

co z tego ze Dobrawek mógł wiedzieć ...

Kaserek a jak byś zauważyl grając z europejskim składem, że ktoś nie jest wpisany to byś nie zgłosił tego ???

Jeżeli złamaliście reguamin to jest to tylko wasze niedbalstwo, które zostało wskazane przez Dobrawka.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 00:08 
Moderator forum

Maniac napisał(a):
PRGK-42 wiecie co ? po co wogole to tu piszecie ? to ze przegraliscie to tylko wasza wina i nikogo wiecej (wystawiliscie nie zgloszonego czlowieka do gry). Znacie zasady CB EC, zasady sa po to aby ich przestrzegac.

Sytuacja przedstawiała się mniej więcej tak:
- Dobrawek spostrzegł niezgodność z przepisami CB. Facet ma kobitę prawniczkę, nie ma mocnych - pewne nawyki się nabywa będąc w pobliżu :wink:
- pomimo "bultów" skierowanych do Dobrawka (BF i mIRC) część trafiła też na cały UKF - dziękuję w imieniu wszystkich, czujemy się docenionymi lamami :?
- Dobrawek wraz z Kriz'em, Cougiem i Pinkim postanowili o W/O

Potem kolejna seria - resztę znacie.

Panowie, bez urazy, ale do Ciężkiej Cholery, NIKT od NAS nie wskoczył na WAS i nie wyzywał WAS. Wy nas owszem. To, że jesteście de-best nie upoważnia Was do jechania jak z psami innych klanów. I dziękujemy za topic w ramach odegrania się. Ponadto fakt, iż nie zna się prawa/zasad nie zwalnia nikogo z kary za ich łamanie.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 00:11 

Tak, masz racje. Nie istotna jest gra w Battlefield 1942, istotne jest to że nie dopełniliśmy wszystkich formalności i mimo że wszyscy zainteresowani wiedzieli że Cooler gra w PRGK-42, wysłaliśmy na forum CB składy z podziałem składów PRGK i PRGK-42 mimo że mogliśmy tego nie robić i grać wszystkie mecze najmocniejszym składem PRGK-42.
Tak stanowiły zasady CB. Mogliśmy tak zrobić ale nie zrobiliśmy aby być fair wobec wszystkich klanów.
W tym że poscie na forum napisane jest że w EFC Cooler będzie grał w PRGK-42.
Oto link dla zainteresowanych http://www.clanbase.com/zforummsg.php?m ... 1&table=fm
Dobrawek po miażdżącej porażce UKF na BotB
Allies PRGK-42 186:0 UKF Axis
Allies UKF 0:109 PRGK-42 Axis

Postanowił że nie podoba mu się więcej to że Cooler gra z nami i postanowił wykorzystać to że jest on nowym klanowiczem w naszym gronie a ostatnie zmiany zasad rejestracji klanowiczów CB dodatkowo komplikują wszystko.

Dla mnie UKF jest całkowicie skompromitowane.
Skoro gra w Battlefield nie jest dla was istotna a jedynie liczy się wygrana wszystkimi możliwymi drogami to poinstalujcie sobie czity. Czemu nie, pomogą wam w sytuacji kiedy nie znajdziesz dobrawku żadnego kruczka prawnego jak to nazwałeś.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 00:13 

Sergyey imo nie oto chodzi...
Grasz z Polskim klanem, z ktorym normalnie dzialasz na scenie. Oni wiedza ze macie nowego klanowicza i ze rozegral juz kilka meczy i sparingow (bo cooler rozegral takowych ok. 2/3) i ze gra w PRGK-42.
Zglosilismy go na forum turnieju ze jest u nas w skladzie, czyli zrobilismy wszystko przed EFC i bylo wiadome ze on gra u nas.
No coz... czasem tak bywa. Gratulacje dobrego oka :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 00:13 

Aha, Dobrawek, masz rację, trzeba w życiu mieć rozum.
Trzeba jeszcze też mieć godność.
Tego już nie odzyskasz. Sorry.
Naprawdę przykro mi za was.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 00:14 

ja chyba ze zdziwienia ogole sobie włosy pod pachami

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 00:15 

ZooltaR napisał(a):
no to w bf jest tez taka zasada o tym zeby pzrede wszystkim pamietac o dobrej zabawie. ja osobicie nie mam zabawy z grania z czlowiekiem ktory zeby wygrac szuka "haczykow prawnych". mnie to zenuje. w zyciu nie chwycilbym sie takiej sztuczki bo by mi bylo wstyd, ZWLASZCZA jak gram z kolegami ze sceny.

Zooltar sorry, ale dobra zabawa sie skonczyla w momencie jak nas zwyzywaliscie na czacie, ircu i kontynujecie to tutaj. Caly czas twierdzisz, ze to tylko gra i ma byc dla zabawy, ale sadzac z waszego podejscia jest zupelnie inaczej - zostalismy zmieszani z blotem, chociaz to WY nie dopelniliscie obowiazku w CB. I moge zalorzyc sie o cokolwiek, ze gdybysmy to my nie dopelnili tego obowiazku w podobnej sytuacji w zrobilibyscie to samo... Tylko, ze my pewnie nie wyzwalibysmy was... Ja wiem "gwiazda" mozna wybaczyc wiele, ale nie wszystko

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 00:17 

Piasecznik, suchaj powiem ci szcerze teraz szukacie dziury w całym, przegraliście bo nie dopełniliście formalnośc, dam sobie ręke uciąć że gdyby ukf z wami wygrył i nie daj borze miał by kogoś nie zapisanego to byś cie zbluzgali ich i odrazu konflikt wytoczyli a nie pie....ol o braterstwie poslkich klanów Gwiazdo :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 00:17 
Moderator forum

Piasecznik napisał(a):
Dla mnie UKF jest całkowicie skompromitowane.

OMG... i kolejna złota myśl. Dobrawek = całe UKF? Dobrze wiedzieć. I tak, ukrzyżuj się jeszcze oraz przebiegnij się po rozżarzonych węglach - jak to ma w swym kodeksie męczennik. Dziękujemy za etykietkę. I kulturę na mIRC.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 00:18 

dobrawek napisał(a):
Jako, że jestem WarArrangerem UKF i mam własną bardzo inteligentną prawniczkę zacząłem się zajmować prawem i nauczyłem się najważniejszej zasady która mnie kieruje w życiu - "Nieznajomość prawa nie zwalnia z odpowiedzialności"

Rozroniasz prawo od zasad gry komputerowej?
Ale fakt. nasze wina, zesmy wystawili czlowieka niezgloszonego do rozgrywek. po prostu zwykle przeoczenie. Tu naleza nam sie baty. ale mimo wszystko EFC to nie miejsce na klotnie i konflikty, tylko czysta gre i czysty fun. tak podchodzi do tego PRGK-42. chielismy po prostu pograc w milej atmosferze. niestety...

dobrawek napisał(a):
Oaznacza to, że jeśli pan policjant daje mi mandat w miescu który nie powinien mi dać to ja go nie przyjmuję.
Więc, żyjąc w tym pochrzanionym świecie, patrząc na dziwne ustawy zacząłem w życiu prywatnym trzymać się prawa i konstytucji.

Hahaha. Donrawek przestrzega prawa. i co - jezdzisz juz 50 km/h, nie sciagasz mp3, tak? czy to tylko w jedna strone prawo dziala? wez nie pisz takich rzeczy.
Nie postepujesz wg prawa tylko zachowujesz sie jak tchorz, dyletant i kombinator. zeby tylko wyjsc na swoje za kazda cene. a znasz najwazniejsze "prawo" CB? o fair play... znasz? znasz takie slowo?

dobrawek napisał(a):
Nie chodzi o to, że przegrywaliśmy - na pewno przegralibyśmy sromtnie, ale oprócz skilla, w życiu należy użyć swój umysł i wygrać coś czego się nie da...

o. umysl. nie mamy takiego chyba. natomiast Ty to hohoh. Napoleon to normalnie lamus.

dobrawek napisał(a):
Jeśli przygotujesz się do walki - czyli nie będziesz miał żadnych dziur to wygrasz,i więc Wszyscy na scenie pamiętajcie przeciwnik wykorzysta Wasze błędy. My to wykorzystaliśmy i przygotowaliśmy się... I nie tylko w w skillu.Doceńcie to i nauczcie się regulaminu gier w które gracie.

hahah. przygotowaliscie sie?? Kurna, Twoj klanowicz nie wiedzial 15 minut przed meczem z kim gra!!! nie wiedzial. to jest przygotowanie?! ja wiem, ze dla Was 11 druzyna w europie to pestka i nie musicie w ogole znac ich nazwy. zreszta wynik to potwierdza...
Czlowieku, zejdz na ziemie. BF to gra, dzieki ktorej mamy sie dobrze bawic. to raz. dwa, ze nie powiem jak wygladamy w oczach europy (no dobra - nawet wschodniej). ze Polacy oczywiscie potrafia sie bic tylko i klocic miedzy soba.
smutek. smutek.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 257 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2