Mofixil napisał(a):
sidh77 napisał(a):
Miałem głównie na myśli Mofixila bo to on przede wszystkim psy wiesza na grze.
Alpha i Beta to były dla mnie dwa najlepsze stany tej gry, gram tylko dlatego że to i tak lepsze od CoDa a do niczego innego znajomych znaleźć nie mogę.
Miałem wrażenie ze Alpha i Beta były takimi czystymi grami jakimi sa wszystkie gry P4F FPS, proste i jarające do bólu
Mofixil napisał(a):
Społeczność im na tacy podała rozwiązania i ciekawe pomysły (e.g GUI v2) a oni co? Już pracują nad BF4 mimo że jeszcze ostatniego dodatku do BF3 nie wypuścili.
Propozycje społeczności można znaleźć na forum battlelogu czy na starym forum EA UK ?
sidh77 napisał(a):
backbone napisał(a):
To że m16 jest op w ch** to się akurat z tobą zgadzam. Najgorsze są te lamy które idą w zaparte że nie. A sami mają po 100 gwiazdek z m16. Ale będzie płacz jak dodadzą recoil
Trochę mnie dziwi takie podejście do tematu. Jeśli dobrze rozumiem to w dobrym tonie jest używanie broni które są trudne do opanowania bo mają odrzut pod niebiosa i obrażenia bliskie zeru. Jeżeli gram M16 to jestem lama i tyle, bo na jej widok przeciwnik sam się zabija rzucając sobie granat pod nogi i nie muszę nawet celować żeby trafić. Chyba zacznę latać z defi i smażyć wszystkich żeby być pr0.
A ja sobie myślę że będę grał zawsze tą bronią która mi najbardziej odpowiada i jest najskuteczniejsza, a że akurat jest to M16 no to trudno. Bo tak się składa, że gra w BF3 nie polega tylko na naciskaniu spustu więc mając nawet najbardziej OP broń nie wygra się rundy.
Podobna sytuacja jak w BF2 i 2142, jesteś pro/grasz w klanie - biegasz z podstawkami