Teraz jest 16 kwi 2025, 06:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Cheet
PostNapisane: 18 sty 2004, 23:15 

Zastanawialiscie sie kiedys ile % graczy uzywa czitów ? czy inaczej to wygląda w bf1942 czy tak samo jak w CS czy q3 ?

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 23:18 

ja uzywam czitów w suden stiku kiedy gram z ojcem(ale i tak przegrywam) zenada:(

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 23:47 

Kurde, ja nie moge sobie wyobrażić ze jak nadejdzie 1.6 to będe musiał wykasowac te wszystkie chity. ;(

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2004, 00:17 

Według mnie jakieś 25-30%
zobaczymy po wyjściu 1.6 jak spadnie poziom na serwerach :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2004, 00:33 

:twisted: :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2004, 00:34 

No ja bede musial odpoczac chwile po wyjsciu patcha 1.6 , do czasu az znajde takie niewykrywalne przez PunkBustera.

Czit Titanic:

http://www.corellia.neostrada.pl/titanic.jpg

i drugi czit sabotażysta:

http://www.corellia.neostrada.pl/warsowsabotazysta.jpg

(z dzisiejszego meczu z VPKI.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2004, 00:51 

A jak to wygląda w CSie i Q3, bo nie wiem?
Ja osobiście raz widziałem jeszcze na jakimś jednym z pierwszych patchy jak koleś do mnie wypalił z bazooki dwa pociski, przy czym ten drugi w niecałą sekundę po pierwszym, ale to chyba zbyt widoczny cheat żeby go ludzie stosowali. Parę dni temu na zachodnim serwerze widziałem kolesia, który po prostu miał nicka "snaptoheadcheattesting" czy coś w tym rodzaju. Stał cały czas ze snajperką i faktycznie wymiatał, miał ok 2xwięcej fragów od drugiego na Filipinach.

Ale generalnie jeśli chodzi o całą scenę to myślę, że jeśli ktoś liczy, że po wyjściu 1.6 stanie się nagle bosem, a poziom zauważalnie spadnie to się grubo zawiedzie.
Po pierwsze wydaje mi się, że jeśli ktoś wymiatał dzięki czitom to mu się szybko BF znudził, poza tym najlepsi są często obserwowani przez innych, a po kilku miesiącach grania na pewno wiele osób zwróciło by uwagę na wiele "dziwnych" sytuacji. A jeśli chodzi o średnich i słabych to nawet jeśli duży odsetek z nich by czitował to i tak nie wpłynie to zauważalnie na ogólny poziom.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2004, 00:51 

Dodam ze ten drugi czit polegal na uzyciu jeepa axis jako przenosnego podnosnika do czolgof :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2004, 10:21 

Cheat'owanie = zero przyjemności i satysfakcji (przynajmniej, jak dla mnie)
Jednym słowem porażka na całej lini.
F**K THE CHEATERS!

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2004, 10:31 

jesli ktos sadzi ze cos sie zmieni to sie grubo myli - odpadnie na moment paru noobow i tyle, ci zas co czitowali z glowa beda zawsze przed odpaleniem bf-a wchodzili sobie na pare odpowiednich stronek i sprawdzali czy danego czita mozna uzywac jescze dalej czy tez nie i sciagna nowsza wersje - pamietajcie : pierw wychodzi czit, potem lekarstwo na niego.

Pzdr.
vib

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2004, 10:41 

CloneTrooper napisał(a):

to chyba britanic, bo titanic tonal dziobem w dol :P

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2004, 12:06 

a ja widzialem CZITA na zmniejszanie i zwiekszanie ilosci punktow w czasie gry :shock: widziale to takze yacub , warner itd.... jak kilka dni temu gralismy na prgk42 (mapa coral sea - koles ma 0 punktow ii punkty leca w dol, zatrzymalo sie chyba przy -220) :lol: wszyscy lalismy z kolesia i probowalismy go kicknac, chyba po 5 podejsciu do kickowania koles wylecial , jego nick to chyba bylo cos w tym stylu Michael Jackson blabla blabla :lol:

pozatym wczoraj na meczu z arcy mielismy podwodnego lotniskowca ktory zaczol sie powoli wynuzac :lol: :lol:
Obrazek

Ostatnio edytowano 19 sty 2004, 13:40 przez RedStar, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2004, 13:06 

hmm
IMHO gdzieś 30 - 60 % sceny to czity wystarczy wejść na forum cziterów i poczytać troche a sami zobaczycie , te forum chyba zna każdy CL a jak nie to moge podac ale na gg ( wiadomo z jakich powodów) ale nie bedzie czita omijajacego PB ( narazie nie wiedzą jak go zrobić )

Ale uwazam że jest inny problem tz w grach klanowych wystarczy zobaczyć klan IG który nagle zaczoł wygrywac mecze w grudniu i moge powiedziec że czitują napewno , są pewne sytuacje o które się nie zdarzają w bf ...
Druga sprawa to jest taka że bardzo trudno wykryc cziterów a wiem jednoże one towarzyszą grze od początku

Panowie powiem tak sam próbowałem czity i powiem że gra się robi nudna po 1 godzinie grania , brak jakiej kolwiek przyjemności

Ale przydał by się juz ten patch

Polską scene cziterską mozna oszacowac na jakieś 20 % ale zazwyczaj nowi gracze się w to bawią reszta myślę że jest mądzrzejsza i graja czysto :)

Aha nie liczac lagów :)

Sam zestrzeliłem okote lecacego samolotem na guadalcanal z garanda jednym strzałem :)
Fajnie to wygladało :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2004, 15:20 

Cytuj:
... ale nie bedzie czita omijajacego PB ( narazie nie wiedzą jak go zrobić )

poczekamy, pozyjemy, trudno mi sie wypowiadac na temat punkbustera teraz - wiem tylko ze uzywalismy tego w CS przez jakis czas, ale poltora roku temu przestano robic pb do cs-a - przycyzny rozne, ale faktem jest ze sie nie sprawdzal, ciagle powstawaly rozne czity omijajace pb, nie nadazano go updejtowac, potem nadeszla era CD - byl to bez watpienia najlepszy produkt, z tym ze dzialal na zupelnie innej zasadzie - nie wykrywal czitow, tylko staral sie je blokowac, niestety, po 2 czy 3 miesiach sytuacja wrocila do normy - po prostu ludziki robiacy czity, ktorzyz zamknietymi oczami pisali wspomagacze omijajace punk bustera rozryzli kod, idee, sposoby itp CD i znow produkowali czity szybciej niz tworcy CD mogli je blokowac.
Valve tez przeciesz zaimplementowal anty-czita w kod CS-a (potem innych modow jak TFC, Dod itp) ale skutek ten sam :(
Po prostu, nad jakims anty czitem pracuje waska grupa osob, ktora ma swoje godziny pracy itp itd - nad czitami pracuje mnowsto osob, ktore robia to dla przyjemnosci i ich nie ogranicza ani czas, ani budzet, wiec ja sie nie ludze

Pzdr.
vib

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2004, 15:32 

Art >>> nie znam żadnego forum cziterskiego. A biorąc pod uwagę, że łażą tam oszuści to tym bardziej nie mam ochoty tam zaglądać. Na bank otwiera się 100 popupów, chce się zainstalować 200 dialerów i inne syfki.

Swoją drogą - kusząca perspektywa - rzucić gdzieś na przynętę sprytnego autoegzeka z syntaxem :>format C: :lol: (oczywiście z przełącznikami typu autotest i null, q, czy co tam jeszcze bill wymyślił) i nazwać go supercheat_forBF42 :D Taki czit działa raczej tylko na komputrowe lamki, ale może ich wyleczyć raz na zawsze ;)

A tak poważnie;
Art >>> myślę, że przesadzasz, nie popadaj w paranoję z tymi 60%
Ja tłumaczę to sobie inaczej: 60% graczy gra lepiej ode mnie ;)

Wkrótce 1.6+PB i myślę, że niewiele się zmieni, po prostu mniej graczy "okazyjnych" będzie się pojawiac na serwerach.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2