Cytuj:
... ale nie bedzie czita omijajacego PB ( narazie nie wiedzą jak go zrobić )
poczekamy, pozyjemy, trudno mi sie wypowiadac na temat punkbustera teraz - wiem tylko ze uzywalismy tego w CS przez jakis czas, ale poltora roku temu przestano robic pb do cs-a - przycyzny rozne, ale faktem jest ze sie nie sprawdzal, ciagle powstawaly rozne czity omijajace pb, nie nadazano go updejtowac, potem nadeszla era CD - byl to bez watpienia najlepszy produkt, z tym ze dzialal na zupelnie innej zasadzie - nie wykrywal czitow, tylko staral sie je blokowac, niestety, po 2 czy 3 miesiach sytuacja wrocila do normy - po prostu ludziki robiacy czity, ktorzyz zamknietymi oczami pisali wspomagacze omijajace punk bustera rozryzli kod, idee, sposoby itp CD i znow produkowali czity szybciej niz tworcy CD mogli je blokowac.
Valve tez przeciesz zaimplementowal anty-czita w kod CS-a (potem innych modow jak TFC, Dod itp) ale skutek ten sam
Po prostu, nad jakims anty czitem pracuje waska grupa osob, ktora ma swoje godziny pracy itp itd - nad czitami pracuje mnowsto osob, ktore robia to dla przyjemnosci i ich nie ogranicza ani czas, ani budzet, wiec ja sie nie ludze
Pzdr.
vib