Teraz jest 21 kwi 2025, 18:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 sty 2004, 00:36 

panowie trzeba cos zdzialac bo nie mamy czasu na BF'a praca, szkola czlowiek przychodzi do domu i nie ma czasu na 2 zycie 8) bo trzeba isc spac zeby znowu jesc te flaki z olejem

to wiec piszemy petecje do KGB, CIA, GROM, ONZ z propozycja o dodanie godzin do dnia :P

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 00:45 
Moderator forum

ja juz dawno taki napisalem, jak na razie dostaje tylko kupe spamu od nich :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 03:32 

Ja pamietam jak w 2034 roku zmienili predkosc swiatwla bo byly rakiety latajace tak szybko a fizyka mowi ze nic nie moze sie poruszywac predkoscia swiatwla. I tak podwyzszyli :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 07:04 

tylko godzine!?No chocaz bede dłuzej spał ale pomysł był dobry

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 10:02 

Już dawno do tego doszedłem że doba ewidentnie powinna trwać z 4 godziny dłużej. Właśnie tyle dodatkowego czasu dziennie brakuje mi na BF'a :)
Co tu zrobić z tym fantem....

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

PostNapisane: 22 sty 2004, 12:34 

Kal-El napisał(a):
panowie trzeba cos zdzialac bo nie mamy czasu na BF'a praca, szkola czlowiek przychodzi do domu i nie ma czasu na 2 zycie 8) bo trzeba isc spac zeby znowu jesc te flaki z olejem

to wiec piszemy petecje do KGB, CIA, GROM, ONZ z propozycja o dodanie godzin do dnia :P

Ja chce wakacje :!: Dla mnie lipiec to jest dzien a sierpien to noc :)

PostNapisane: 22 sty 2004, 14:05 
Moderator forum

Kal-El napisał(a):

Wiem to od momentu zakupu BF-a :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 14:21 

Heh, cwaniaczki narzekające na brak czasu... oto mój rozkład dnia:

Gdzieś między 6 a 8 rano - pobudka. Jeśli blisko 7 rano, to myję się, zabieram synka do dużego pokoju, kładę na kocyku i gram na GBA w Advance Warsy :). Potem śniadanko dla siebie i żony, jem koło 8:30, w samochód i do pracy. W pracy 9:30 do 17:30, w praktyce nieco dłużej. W domu jestem 18:15. Jeśli synek był marudny przez cały dzień, bawię się z nim, a żona zajmuje się czym tam chce. Jeśli synek nie był marudny, gram albo pracuję grając w coś, o czym będę pisał tekst. O 19:30 zaczyna się kąpiel synka, która trwa mniej więcej do 20:00. O 20 siadam do kompa, albo popracować, albo chwilę pograć. Kończę zabawę koło 21, czasami 22 i siedzimy chwilę z żoną, ciesząc się wspólnymi, spokojnymi chwilami. Po 23 kładę się spać, bo w nocy wstaję raz do trzech razy, żeby przewinąć synka i podać go żonie do karmienia.

Ktoś sobie chciał ponarzekać na krótką dobę?

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 14:35 
Moderator forum

I tak w kolko golony, Cubituss? Dla ciebie zalatwimy 40-godzinny dzien ;)
Jak na razie ja nie narzekam na brak czasu dla BFa, z tym ze jak rano wstaje to co raz ciezej mi to idzie... (btw. wstaje 6:30, a klade sie ok. 23:00)

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 14:38 

Mayek --> tak w kółko właśnie :) Na szczęście są jeszcze weekendy, ale coraz częściej mam w sobotę i niedzielę masę pracy, że o spotkaniu ze znajomymi nie wspomnę. Nic to. Damy radę. :).

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 18:29 
Moderator forum

Cubituss napisał(a):
Mayek --> tak w kółko właśnie :) Na szczęście są jeszcze weekendy, ale coraz częściej mam w sobotę i niedzielę masę pracy, że o spotkaniu ze znajomymi nie wspomnę. Nic to. Damy radę. :).

Cubi wierz mi, niektórzy mają bardziej .. przesrany żywot :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 19:57 

Family...a gamers hell... :wink: :wink: :wink:
Heh Tomy....nio tak...rodzina to najwieksza zapora odgraniczajaca elektroniczną rozrywkę :) ...ale masz szybkiego kompa...zamiat posta...odstrzel kogos w EoD...albo DC.... :twisted:

Heh pozatym oprucz rodziny niektórych odgranicza edukacja a co za tym idzie.... Praca... :cry: :cry:

Pasja to pasja nie ma co narzekac...trzeba(czyt.należy!) ją realizowac, a czy w zgodzie z osobami "trzecimi" to juz zalezy jedynie od naszego rozsądku.
Czasu mało.
Nie traćcie/my go na forum. :P :wink:

PS.Juz rozumiem czemu mody są tak popularne...są relaksujące...chodzi o zabawe...łatwo o "massive"....dlatego ja wole mody niz podstawe...zresztą moddern war(w moim subiektywnym tłumaczeniu..."z helikopterami",z mobilnymi jednostkami...) zasysa totalnie...na DC co prawda juz trzeba miec sprzęt....
Taki Heavy assault(DC/EoD)...uzyty przez osobe z wyobraźnią moze zrobic "jesień" assaultom kierowanym przez High-skill'owych graczy...i nie ma przebacz... 8)
1942 to super giera ...ale ja widzę nude na serwach,no chyba ze siedza chłopaki z ejw i jest Midway...
- na to nie ma mocnych.... :P :wink:

@Cubi....wiesz co dobre...Advance Wars ROXuje :P :P
Bynajmniej w temacie konsol juz nie jestem odkąd mam blaszka ale dla basałyków to chyba GC najlepsze :P
(choć mam nadzieje ze na najblizszym E3 puszcza cos wodzy na temat Playstaion 3...i ze będzie to next gen a nie upgrade....)

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 20:14 

qubix napisał(a):
[...]
Taki Heavy assault(DC/EoD)...uzyty przez osobe z wyobraźnią moze zrobic "jesień" assaultom kierowanym przez High-skill'owych graczy...i nie ma przebacz... 8)
[...]

coś o tym wiemy Qubix, nie? ;-DD Nie ma jak kursik AC-130 na Gazali nad głowami niczego nie spodziewających się T72, hłe, hłe... :D :D

Cubituss: Witaj w klubie! :) Mam to samo, ale juz w lżejszej odmianie - mój chłopak ma prawie 3 latka i morduje mnie, zebym włączyl mu "tą grę gdzie się szczela, bo on chce poszczelac i pojeździć tym samochodem na wode" (BRDM-2/Spandrel w DC) :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 21:41 
Moderator forum

qubix napisał(a):
Family...a gamers hell... :wink: :wink: :wink:
Heh Tomy....nio tak...rodzina to najwieksza zapora odgraniczajaca elektroniczną rozrywkę :) ...ale masz szybkiego kompa...zamiat posta...odstrzel kogos w EoD...albo DC.... :twisted:

Rześ mnie rozgryzł. Generalnie jak rodzina na nogach - nie gram. Nie tracę czasu dla "pudła". Wolę rodzinne przyjemności, których i tak brak :cry:

Pre100 - > moja mała latorośl ma juz 5 lat. Czasem zdarza się, że gdy zostajemy sami pokazuję chłopakowi jak używać spustu Hellfire'ów a AH-64 8)
Od tego strzelania zażyczył sobie zabawkowego z jakimiś zaprogramowanymi bajerami głosowymi za jedyne .. 150 zł :(
Wzięło go .. przez tatusia :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 23:11 

Wesoło bynajmniej macie :D

Pre100,Tomy,Kobuch i Cubi....real gamers......hmmm to pokazuje jakże gry sa elitarna rozgrywką :P
Napawa mnie to pozytywnie.Jak miałem 20 lat wkręciłem sobie taką dziwną akcję...że gry sa dla dzieci...infantylne hobby(z pół roku sie z tym męczyłem :lol: ...powód?-znany chyba wiekszosci facetom :P ).Lecz mam terazprzed soba oczywisty obraz VR reality.
No nic, powinno to nastawiac nas wszyskich pozytywnie!
Któregos dnia wiekszosc będziemy musieli łączyc życie w swerze rodzinnej z grami... :roll: :roll: ..hmm za daleko odbiegam??....a cholera wie.... :roll: :wink:

@Pre100 hehe..padam z nóg jak sobie przypomne jazdeczki :lol: 8) (kurde...trza urzadzic nocny "anty Okotowy" :wink: maraton i do 6 tej rano...
again)

4 am...
Qubix :"kończe za chwile"
Pre100 :"no way!!!"
Qubix:(przeciarajacy oczy...)"dobra...dokopmy im na dobranoc"
5 am
Qubix:"jeszcze tylko jeden frag...."
Pre100:" ja juz na oczy nie widze... :? "
(confused...- nie traił chyba 5ty raz pod rząd-grzalismy sie na Kharkowie z jakimis 3ma chłopakami z dywizji DC...Okota juz około 3.30 zawinoł...nie podołał :wink: )

-zabrzmiało to tak powaznie ze zakonczylismy...
około 6.00 rano :P

W sumie w Pre100 i tym maniaku Holmanie(tja...5 rano -Holman:"Qubi wbijamy sie na serw,pokaże Ci jak sie dotyka czubków drzew Huyeyem" :P ) widze przodowych! pilotów Huey teamu który mysle iz wykreuje sie z czasem przez ludzi którzy graja dla zabawy i "pół poważnie"-...statsiarze psują zabawę...zawsze tak było i zawsze tak będzie - wyjątakmi sa Pancho i Raklez...no i ten szaleniec...jak on tam...Qurak no i zwyrol oczywiscie.. Gore...Oni mykaja dla statsów a potrafią biec za Toba i osłaniac Ci tyłek(tja jest takich osób wiecej...ale...wiekszosc to"mechy")...popostu oprucz statystyk zauwazaja takze teamplay!!!
A własnie w team play'u kryje sie esencja BFa.I dlatego też nie gram w 1942 za dużo... :wink:

@Pre100...hmm wiesz co,moze by tak EoD w ten week???All night EoD......chyba R9700 będę miał juz na pokładzie to wreszcie będzie bez"jump gate'ów" :P

Własnie..kurde...łudź...w EoD są wypas łodzie motorowe...są bodajże 4 pozycje strzelckie...2wie z M60,dwu lufowe maleństwo(sprężone browingi) i browing, no i place dla drivera :o :o lol....trzeba by tak zrobic małe wodne kilim....ahhh!!!!

Ostatnio edytowano 22 sty 2004, 23:24 przez qubix, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2