Wesoło bynajmniej macie
Pre100,Tomy,Kobuch i Cubi....
real gamers......hmmm to pokazuje jakże gry sa elitarna rozgrywką
Napawa mnie to pozytywnie.Jak miałem 20 lat wkręciłem sobie taką dziwną akcję...że gry sa dla dzieci...infantylne hobby(z pół roku sie z tym męczyłem

...powód?-znany chyba wiekszosci facetom

).Lecz mam terazprzed soba oczywisty obraz VR reality.
No nic, powinno to nastawiac nas wszyskich pozytywnie!
Któregos dnia wiekszosc będziemy musieli łączyc życie w swerze rodzinnej z grami...

..hmm za daleko odbiegam??....a cholera wie....
@Pre100 hehe..padam z nóg jak sobie przypomne jazdeczki

(kurde...trza urzadzic nocny "anty Okotowy"

maraton i do 6 tej rano...
again)
4 am...
Qubix :"kończe za chwile"
Pre100 :"no way!!!"
Qubix:(przeciarajacy oczy...)"dobra...dokopmy im na dobranoc"
5 am
Qubix:"jeszcze tylko jeden frag...."
Pre100:" ja juz na oczy nie widze...

"
(
confused...- nie traił chyba 5ty raz pod rząd-grzalismy sie na Kharkowie z jakimis 3ma chłopakami z dywizji DC...Okota juz około 3.30 zawinoł...nie podołał

)
-zabrzmiało to tak powaznie ze zakonczylismy...
około 6.00 rano
W sumie w Pre100 i tym maniaku Holmanie(tja...5 rano -Holman:"Qubi wbijamy sie na serw,pokaże Ci jak sie dotyka czubków drzew Huyeyem"

) widze przodowych! pilotów Huey teamu który mysle iz wykreuje sie z czasem przez ludzi którzy graja dla zabawy i "pół poważnie"-...statsiarze psują zabawę...zawsze tak było i zawsze tak będzie - wyjątakmi sa Pancho i Raklez...no i ten szaleniec...jak on tam...Qurak no i zwyrol oczywiscie.. Gore...Oni mykaja dla statsów a potrafią biec za Toba i osłaniac Ci tyłek(tja jest takich osób wiecej...ale...wiekszosc to
"mechy")...popostu oprucz statystyk zauwazaja takze teamplay!!!
A własnie w team play'u kryje sie esencja BFa.I dlatego też nie gram w 1942 za dużo...
@Pre100...hmm wiesz co,moze by tak EoD w ten week???All night EoD......chyba R9700 będę miał juz na pokładzie to wreszcie będzie bez"jump gate'ów"
Własnie..kurde...łudź...w EoD są wypas łodzie motorowe...są bodajże 4 pozycje strzelckie...2wie z M60,dwu lufowe maleństwo(sprężone browingi) i browing, no i place dla drivera

lol....trzeba by tak zrobic małe wodne kilim....ahhh!!!!