To teraz moje wrażenia.
Oczywiście wielki minus za brak nowych broni obiecanych w momencie gdy kupowałem premium. Mimo że było wiadome od jakiegoś czasu to i tak uznaje to za gigantyczny minus dodatku.
A tak poza tym to jak na parę godzin grania prezentuje się nieźle. Tryb ctf jest imo wspaniały, doskonała wielkość map na 16 osób - sporo na tym przegram ;d Same mapy mi też pasują - ta leśna z torami przypomina mi bardzo moją ulubioną mapę z bc2 (Tamtą co też były tory i górki/dołki - zapomniałem nazwy). Conquest grałem tylko chwilę żeby odblokować assigmenty ale też prezentował się fajnie, pomysł z spawnem jetów w powietrzu bardzo dobry. Ten samolot zrzucający pojazd też nieźle ogarnięty, dobrze że lata po linii a nie w kółko. W tryb z samolotami nie grałem i jakoś nie spieszy mi się do niego
Ogólnie to chętnie bym przynolajfił w ten dodatek ale z jakiegoś powodu mój komputer ma tragiczną wydajność w bfie (na wszystkich mapach), dopóki nie rozwiąże tego problemu to sobie odpuszczę grę
@DOWN: Nope. Obiecali nowy zestaw do każdego dlc, potem dyskretnie usuneli, jak się zrobił raban to powiedzieli że starczy bo już jest dużo a teraz rozumiejąc po tym poście twierdzą, że wszystko jest tak jak planowano? :O
I s-tac to nie broń nowa to tylko dwa dodatki do 1911, a poza tym to było od zawsze tyle że dla developerów/vipów czy kogoś tam