Teraz jest 22 lis 2024, 17:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Pakiety bojowe?
PostNapisane: 10 wrz 2013, 22:42 

Może mi ktoś wytłumaczyć o co z tym chodzi? To będzie na zasadzie że odpalamy taki pakiet i daje nam losowy dodatek, który normalnie musimy odblokować?

PostNapisane: 10 wrz 2013, 23:37 

Cytuj:
ZDOBYWAJ SPRZĘT W PAKIETACH BOJOWYCH

Pakiety bojowe to zupełnie nowe, ekscytujące rozwiązanie, wzbogacające tryb rozgrywki wieloosobowej w Battlefield 4 o element losowy. W trybie sieciowym gracze będą otrzymywać pakiety bojowe, zawierające losowe kombinacje nowych kamuflaży, nieśmiertelników, noży, wzrostów doświadczenia i nie tylko! Dzięki temu można jeszcze bardziej spersonalizować swojego żołnierza na polu bitwy.

Raczej wyjaśnia wszystko... W sumie sam to teraz wygooglałem, nie wiedziałem że coś takiego będzie... Ale jak dla mnie zbyteczność, jak będę coś chciał to sobie zdobędę.

PostNapisane: 11 wrz 2013, 10:17 

Mnie najbardziej ciekawi czy ten wszystkie gadżety będzie można dostać tylko przez tą "losową kombinacją" z użyciem tego pakietu bojowego, czy też normalnie po przez np zabicie 100 osób z AK-12. Bo jak nie to premium i Digital Deluxe może dać nam sporo przewagi jeżeli chodzi o gadżety

PostNapisane: 11 wrz 2013, 15:24 

Pakiety i tak dostajesz co jakiś okres w normalnej grze, tylko że one dają stosunkowo mniej stuffu niż szpanerskie złote walizy.

PostNapisane: 6 paź 2013, 09:58 

Jesli bede gral w BF4 (jesli bedzie chodzic lepiej niz beta) to kupie pare tych paczek. Beta pokazala ze albo zdobywasz poprzez zabijanie jak 20 killow to red dot, 40 laser, itd ale w becie jest celownik taki ktory jest tylko poprzez pakiet bojowy. W wielu filmikach te dodatkowe rzeczy jak nowe, granaty, bronie, dodatki byly z ikonka pakietu wiec masz jakies losowe szanse ze zdobedziesz cos extra niz to co daje gra... Sam system lvl w 4 jest przedluzony. Chyba ze cos zmienia, ale jak nie to Premium daje 12 paczek (ciekawe jakich :>), to ciekawi mnie cena za pojedyncza walizke. Jesli bedzie sensownie, to kupie niz mam sie bawic w odblokowywanie podstawowych rzeczy godzinami a dopiero po 10h zabawy moge przejsc do powaznego grania z uzyciem glowy i ekwipunku + ficzerow BF4

PostNapisane: 6 paź 2013, 17:00 

To kto mi da ten pakiet ?

PostNapisane: 6 paź 2013, 20:14 

Ja mam nadzieje, że tych paczek jest tyle aby odblokować wszystko do max lvla aby nie zostać na lodzie tak jak to jest w becie :P (Zakładając, że w pełnej też będą itemy from battlepack only)

PostNapisane: 6 paź 2013, 21:11 

szakal0x napisał(a):
Ja mam nadzieje, że tych paczek jest tyle aby odblokować wszystko do max lvla aby nie zostać na lodzie tak jak to jest w becie :P (Zakładając, że w pełnej też będą itemy from battlepack only)

Paczki są zarówno co ileś XP i co ileś poziomów, nie ma opcji by czegoś nie odblokować.

PostNapisane: 7 paź 2013, 09:04 

Commander na tablecie ma byc od 10lvl, wiele osob sadzilo ze to pare godzin gry :), po 10h w becie mam dopiero cos blisko 5 :). Widac ze te dlugie levelowanie jest slabiutkie, by miec podstawowa duza packe amunicji dla Supporta potrzeba nim zrobic 50k xp...

PostNapisane: 7 paź 2013, 10:38 

BlackCockDown napisał(a):
Commander na tablecie ma byc od 10lvl, wiele osob sadzilo ze to pare godzin gry :), po 10h w becie mam dopiero cos blisko 5 :). Widac ze te dlugie levelowanie jest slabiutkie, by miec podstawowa duza packe amunicji dla Supporta potrzeba nim zrobic 50k xp...

I dobrze, commander powinien mieć jakieś gigantyczne wymagania w stosunku do statów, patrząc po tym że z tej jednej funkcji idzie uzbierać aż 5 medali jak i reklamowanie jakim to commander będzie bogiem to już widzę te kolejki do tej funkcji... Szczególnie jak jeszcze nie będą mieć pojęcia co gdzie jest na jakiej mapie. A co do levelowania to nie zdziwił bym się jak by pozmieniali pułapy doświadczenia w finalnej wersji.

PostNapisane: 7 paź 2013, 12:38 

Ale do tego maja medale? Czy grasz commanderem dla medali? Walicz medale, ribbony - liczy sie gra a nie score/xp/kille/ilosc medali

PostNapisane: 7 paź 2013, 14:29 

Ale do tego maja medale? Czy grasz commanderem dla medali? Walicz medale, ribbony - liczy sie gra a nie score/xp/kille/ilosc medali

Pół battleloga gra dla medali xd Chodzi mi o ludzi którzy lubią mieć wszystko odblokowane, stwiewrdzam także, że sporo ich jak na klase która może być tylko jedna na drużynę... Tak samo staty typu k/d - z tego co widać będą się liczyć do normalnej puli więc ludzie będą liczyć na łatwy boost statów jako, że commanderem nie da się zginąć a zabijać jak najbardziej. Nawet mimo, że sam uwielbiam wszystkiego rodzaju statystyki medale i inne takie pierdołki to w stosunku do commandera przesadzili. W bf2 w ogóle nie było killi liczonych commanderem i się nie pchali prawie wcale, a tutaj to tylko można sobie wyobrazić co będzie...

PostNapisane: 7 paź 2013, 19:28 

szakal0x napisał(a):

I dobrze, commander powinien mieć jakieś gigantyczne wymagania w stosunku do statów, patrząc po tym że z tej jednej funkcji idzie uzbierać aż 5 medali jak i reklamowanie jakim to commander będzie bogiem to już widzę te kolejki do tej funkcji... Szczególnie jak jeszcze nie będą mieć pojęcia co gdzie jest na jakiej mapie. A co do levelowania to nie zdziwił bym się jak by pozmieniali pułapy doświadczenia w finalnej wersji.

W finalnej będą mniejsze wymagania. Znajomy ma lvl 8 w becie, a w assignments zalicza mu rank 20.

PostNapisane: 9 paź 2013, 10:24 

szakal0x napisał(a):

Pół battleloga gra dla medali xd Chodzi mi o ludzi którzy lubią mieć wszystko odblokowane, stwiewrdzam także, że sporo ich jak na klase która może być tylko jedna na drużynę... Tak samo staty typu k/d - z tego co widać będą się liczyć do normalnej puli więc ludzie będą liczyć na łatwy boost statów jako, że commanderem nie da się zginąć a zabijać jak najbardziej. Nawet mimo, że sam uwielbiam wszystkiego rodzaju statystyki medale i inne takie pierdołki to w stosunku do commandera przesadzili. W bf2 w ogóle nie było killi liczonych commanderem i się nie pchali prawie wcale, a tutaj to tylko można sobie wyobrazić co będzie...

I to jest smutne... Dlatego Metro jest "najlepsza" mapa z BF3 ktora zostanie przeniesiona do BF4 bo to tylko fragfest i szybki levelup... Ale co im da to ze beda miec wszytkie medale, ribony, dogi? Czy to Pokefield ze sie cos zbiera? Zamist grac to wola kampic czy sie ustawiac by dobyc jakas cyfrowa grafike ktore potem zlajkuja "huja" na Battelogu?
To zbieranie jest tylko bys dluzej siedzial w grze, taki magnes dla ludzi bez mozgu - nie ukrywam, sam lubilem calakowac gry na konsoli ale po 2 latach robienia podobnych rzeczy co gre (2010), przejrzalem na oczy i to olalem, zajelem sie gra a nie przechodzeniem 5 razy gre by zdobyc 50 punktow po 10 za przejscie, jesli gra bedzie az taka dobra, nie liniowa to przejde ja kolejny raz... Tutaj tez, nie mam wszystkiego odblokowanego bo nie chce mi sie tracic czasu bo ktos mondry z EA uznal ze lepiej bedzie jak dostane bron X za 10 fragow z claymora i 10 z mortaru - fajnie, tylko mi one sa nie potrzebne bo wole c4 ktory sprawdzi sie lepiej na pojazdach, nie mowiac o glupocie z Dice ktore zrobilo tak ze supportowi znikaja c4 i miny mimo ze po 2s dostal revive... Ale miny technika nie znikaja tak szybko, nawet jak sie da suicide to one zostana bo jak dobrze pamietam, zabicie przez kogos powoduje znikniecie ich.

PostNapisane: 9 paź 2013, 10:46 

I to jest smutne... Dlatego Metro jest "najlepsza" mapa z BF3 ktora zostanie przeniesiona do BF4 bo to tylko fragfest i szybki levelup... Ale co im da to ze beda miec wszytkie medale, ribony, dogi? Czy to Pokefield ze sie cos zbiera? Zamist grac to wola kampic czy sie ustawiac by dobyc jakas cyfrowa grafike ktore potem zlajkuja "huja" na Battelogu?

Bo fajny dodatek, nie musi nic "dawać" szczególnego ważne że fun daje zbierając to. Sama gra dla gry też nic nie daje. Ja uwielbiam takie dodatki dopóki nie przeginają - metra nienawidzę, wszystko co można zdobyć tam można zdobyć gdzie indziej tyle że przy mniejszym spm, wyjątkowo kretyńskie assigmenty też na ogół pomijałem, no chyba że jakaś okazja się na trafi aby dodać pare % do wykonania takowego (Ale ni widzę siebie rozwalającego ekwipunek eod botem czy co to tam w jakimś nie trzeba zrobić, szukać po mapie badziewia i jeździć innym badziewiem tylko po to nie zamierzam). Ale ludzie mający kilkaset tysięcy killi grający jedną bronią na jednej mapie na jednym gamemode to jest dla mnie żal totalny. Chociaż każdy lubi to co chce ^^

A miny technika chyba są na stałe, już nie ważne co ta osoba robi (dopóki jest na serwerze). Zmieniali to, tak samo jak te c4... Szkoda, że nie potrafił ktoś pomyśleć i ustalić takiego czasu jak potrzeba tych c4, na początku było tak, że można było nawet zmienić team i wysadzić jeszcze swoje :> Albo przeginają w jedną albo w drugą.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2