szakal0x napisał(a):
BlackCockDown napisał(a):
Ale do tego maja medale? Czy grasz commanderem dla medali? Walicz medale, ribbony - liczy sie gra a nie score/xp/kille/ilosc medali
Pół battleloga gra dla medali xd Chodzi mi o ludzi którzy lubią mieć wszystko odblokowane, stwiewrdzam także, że sporo ich jak na klase która może być tylko jedna na drużynę... Tak samo staty typu k/d - z tego co widać będą się liczyć do normalnej puli więc ludzie będą liczyć na łatwy boost statów jako, że commanderem nie da się zginąć a zabijać jak najbardziej. Nawet mimo, że sam uwielbiam wszystkiego rodzaju statystyki medale i inne takie pierdołki to w stosunku do commandera przesadzili. W bf2 w ogóle nie było killi liczonych commanderem i się nie pchali prawie wcale, a tutaj to tylko można sobie wyobrazić co będzie...
I to jest smutne... Dlatego Metro jest "najlepsza" mapa z BF3 ktora zostanie przeniesiona do BF4 bo to tylko fragfest i szybki levelup... Ale co im da to ze beda miec wszytkie medale, ribony, dogi? Czy to Pokefield ze sie cos zbiera? Zamist grac to wola kampic czy sie ustawiac by dobyc jakas cyfrowa grafike ktore potem zlajkuja "huja" na Battelogu?
To zbieranie jest tylko bys dluzej siedzial w grze, taki magnes dla ludzi bez mozgu - nie ukrywam, sam lubilem calakowac gry na konsoli ale po 2 latach robienia podobnych rzeczy co gre (2010), przejrzalem na oczy i to olalem, zajelem sie gra a nie przechodzeniem 5 razy gre by zdobyc 50 punktow po 10 za przejscie, jesli gra bedzie az taka dobra, nie liniowa to przejde ja kolejny raz... Tutaj tez, nie mam wszystkiego odblokowanego bo nie chce mi sie tracic czasu bo ktos mondry z EA uznal ze lepiej bedzie jak dostane bron X za 10 fragow z claymora i 10 z mortaru - fajnie, tylko mi one sa nie potrzebne bo wole c4 ktory sprawdzi sie lepiej na pojazdach, nie mowiac o glupocie z Dice ktore zrobilo tak ze supportowi znikaja c4 i miny mimo ze po 2s dostal revive... Ale miny technika nie znikaja tak szybko, nawet jak sie da suicide to one zostana bo jak dobrze pamietam, zabicie przez kogos powoduje znikniecie ich.