Teraz jest 25 lis 2024, 14:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 wrz 2013, 15:44 

Mnie tam ciekawi czy naprawią skakanie, bo chyba na żadnym gameplayu nie widziałem wskakiwania na przeszkodę, a jak wiemy w trójce jest to wkurzający element (koniecznośc skakania w tym samym miejscu aż animacja łaskawie zaskoczy oraz teleport uniemożliwiający trafienie gościa)

PostNapisane: 2 wrz 2013, 21:35 

płaczki i hejterzy pewnie będą płakać i hejcić jeszcze bardziej :)

Krex napisał(a):
Mnie tam ciekawi czy naprawią skakanie, bo chyba na żadnym gameplayu nie widziałem wskakiwania na przeszkodę, a jak wiemy w trójce jest to wkurzający element (koniecznośc skakania w tym samym miejscu aż animacja łaskawie zaskoczy oraz teleport uniemożliwiający trafienie gościa)

Można sądzić, że tak, skoro możesz nawet wskoczyć na barierkę i przeskoczyć na balkon innego budynku.

down: tak sobie tłumacz swoje wieczne jęczenie na wszystko bez żadnych argumentów.

Ostatnio edytowano 2 wrz 2013, 22:37 przez czopor, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 6 wrz 2013, 23:37 

Gra (BF4) jeszcze nie wyszła, a co poniektórzy wiedzą już, że będzie do dupy. :lol:

Otóż nieoświeconym przypomnę jak wielce czcigodny BF2 zaczynał swoją przygodę jako retail, to dopiero były jęki, hejty i bluzgi, że gra nieskończona, niedorobiona, hitboxy trzeba było ręcznie nastawiać w zależności od pingu, a ustawienia graficzne na minimum sprawiały, że przeciwników było widać jak na patelni (dodam, że nadal tak jest).
A dziś, jak nikt już w nią nie gra, to jest tytuł do naśladowania i wzór dla wszystkich.
IMHO BF3 jest następcą BF2 i mówcie co chcecie, ale nie ma takiej rzeczy w BF2, czego nie ma w trójce, pomijam detale, czy uzbrojenie. Grywalność na wysokim poziomie i o to chodzi.

Na BF3 nieraz mnie nerwy biorą, jak wiem, że kluczowy moment przegrywam przez silnik gry (potykanie się o 20cm próg w drzwiach, zabicie po schowaniu się za osłonę, etc.), ale nie zmienia to faktu, że wracam do tej gierki z przyjemnością i dzięki zróżnicowaniu map i broni ciężko by się gra szybko znudziła.

Ale żeby zupełnie nie odbiegać od tematu, to w empiku BF4 stoi za 145zł.

@Mofixil
Tak bardzo dziwi mnie fakt, że chce Ci się jeszcze pisać o tym po raz pięćdziesiąty, że BF3 to chłam, a EA/Dice to ZZzłłłłooooOO!
Doprawdy, grałem w kilka kiepskich tytułów np Cod po części 4, napisałem co mi leży na wątrobie i dawno zapomniałem jaki jest adres forum.
Mam wrażenie, że robisz to z nudów, albo zwyczajnie trolujesz.

PostNapisane: 7 wrz 2013, 09:42 

Wierzbin napisał(a):
IMHO BF3 jest następcą BF2 i mówcie co chcecie, ale nie ma takiej rzeczy w BF2, czego nie ma w trójce, pomijam detale, czy uzbrojenie. Grywalność na wysokim poziomie i o to chodzi.

W BF2 jest dużo większy skillgap, lepiej rozwiązany map design i commander oraz inne narzędzia które w planach miały zebrać grupę randomów w dobrze zorganizowaną jednostkę.
Wierzbin napisał(a):
@Mofixil
Mam wrażenie, że robisz to z nudów, albo zwyczajnie trolujesz.

To pierwsze.

PostNapisane: 7 wrz 2013, 11:27 

Skillgap? :O Co to jest, że bardziej trzeba ogarniać żeby się wybić? To jak dobrze pamiętam jedynym czynnikiem jest to że w trójce czy bc trzeba mniej pocisków aby kogoś zabić (Chociaż w dwójce ping na to wpływał, pamiętam że po długim graniu na serwach innych pewnego dnia wbiłem na nsz (chyba jedyny polski serw afair) i miałem wrażenie jak by wszyscy mieli haxy tak szybko się ginęło ^^ Ale to tyczy się chyba tylko infantry a bf to nie tylko infantry (chodz mam wrażenie ze od groma ludzi o tym zapomniało ze jest takie coś jak pojazdy w tej grze xd)

Co do kupowania bf4 to tera nawet hejterzy mogą śmiało kupować, zagrać te 7 dni i potem oddać jak nadal nie będzie im się podobać ^^ Nic nie stracą jeśli ta nowa akcja ea to nie pic na wode oczywiście :D

####

Jak dla mnie bf3 był by epickim następcą bf2 i wszyscy by się cieszyli gdyby ta pomyłka zwana bad company 2 nie miała miejsca :>

####

Wierzbin napisał(a):
Gra (BF4) jeszcze nie wyszła, a co poniektórzy wiedzą już, że będzie do dupy. :lol:

[...] grałem w kilka kiepskich tytułów np Cod po części 4

No ale to sam chyba przyznasz że o nowym codzie, mimo że też nie wyszedł, opinie można już bardzo jasno wystawić :>

PostNapisane: 7 wrz 2013, 11:35 

szakal0x napisał(a):
Co do kupowania bf4 to tera nawet hejterzy mogą śmiało kupować, zagrać te 7 dni i potem oddać jak nadal nie będzie im się podobać ^^ Nic nie stracą jeśli ta nowa akcja ea to nie pic na wode oczywiście :D

Mam wrażenie że co niektórzy wciąż nie potrafią zrozumieć jak to działa.
Kupując grę przez Origin masz 7 dni na zwrot JEŚLI jej nie uruchomisz, w przypadku uruchomienia gry masz dokładnie 24h na zwrot.

szakal0x napisał(a):
Jak dla mnie bf3 był by epickim następcą bf2 i wszyscy by się cieszyli gdyby ta pomyłka zwana bad company 2 nie miała miejsca :>

Pomyłką to było tworzenie Battlefielda z myślą o konsolach i rzucanie okrojonego hovna na PC. A BC2 było niezłym spinoffem.

PostNapisane: 7 wrz 2013, 11:36 

szakal0x napisał(a):
No ale to sam chyba przyznasz że o nowym codzie, mimo że też nie wyszedł, opinie można już bardzo jasno wystawić :>

Ostatni jaki kupiłem to MW2, na tym przygoda z COD u mnie się skończyła i nie śledzę co się działo w dalszych częściach.
Jedyne co wiem, to ze strony silnika gry i przełomowych nowości - to nic się nie zmieniło.

PostNapisane: 7 wrz 2013, 11:57 

No to 24h, nie doczytałem :P Ale zawsze ten dzień gry (O ile wgl uruchomią tę grę pierwszego dnia :D)

PostNapisane: 17 wrz 2013, 16:44 

Na X-Komie możecie zakupić grę z osobistym odbiorem w jednych z miast:

http://www.x-kom.pl/kontakt

PC 149 zł: http://www.x-kom.pl/p/157716-gra-pc-ea- ... 6cb33e3f52

PS3 219 zł: http://www.x-kom.pl/p/157714-gra-playst ... 6cb33e3f52

X360 219 zł: http://www.x-kom.pl/p/157715-gra-xbox-3 ... 6cb33e3f52

Dodatkowo zamawiając przez internet otrzymujecie 2% zniżki!

PostNapisane: 17 wrz 2013, 19:12 

3kropki 139,99.

PostNapisane: 11 paź 2013, 22:48 

Ja polecam strone Kinguin.pl zawsze podają ceny z kilku sklepów i bywają u nich duże przeceny np mi udało się kupić grę Crysis 3 gdzieś niecały miesiąc po premierze za 70 zł. Od wczoraj jest już u nich dostępna edycja premium battlefield 4 www.kinguin.pl/category/2873/battlefiel ... rigin-key/

PostNapisane: 11 paź 2013, 23:26 

Quaiza napisał(a):
Ja polecam strone Kinguin.pl zawsze podają ceny z kilku sklepów i bywają u nich duże przeceny np mi udało się kupić grę Crysis 3 gdzieś niecały miesiąc po premierze za 70 zł. Od wczoraj jest już u nich dostępna edycja premium battlefield 4 http://www.kinguin.pl/category/2873/bat ... rigin-key/

Szału nie ma. Tutaj jest jeszcze taniej http://moonqq.pl/battlefield-4-premium- ... -2520.html

A na allegro to już ceny hurtowe :)

PostNapisane: 20 paź 2013, 20:47 

Ciekawe promo w Uplay, trochę drożej ale Far cry 3 dostajemy.
http://shop.ubi.com/store/ubiemea/pl_PL ... tlefield-4

PostNapisane: 20 paź 2013, 23:41 

Fomas napisał(a):
Ciekawe promo w Uplay, trochę drożej ale Far cry 3 dostajemy.
http://shop.ubi.com/store/ubiemea/pl_PL ... tlefield-4

Większość już kupiła wcześniej FarCry 3 i już w to nie grają :) Sam już chyba ponad dwa miesiące nie grałem w Farcry :lol: Czy ktoś wie kiedy będzie FarCry 4 ?

PostNapisane: 21 paź 2013, 11:58 

Ciekawe czy w nastepnych dniach rozszerza wydanie gry o dodatkowe elementy jak bylo z BF3 - a to w sklepie X dodatkowe 5 dogtagow, w innym pakiety czarnych camo, itd itd Bo jak nie to chyba kupuje z Moonq

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2