Teraz jest 25 lis 2024, 01:10

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2004, 01:43 

Bardzo cie chcialem Misiek przeprosic, zle mnie zrozumiales, a ja nie wiedzialem, ze to ty i przez to ta cala awantura.
Kiedy napisalem: "naucz sie czytac"- zbulwersowalem sie, ze przekreciles mojego nicka(juz sporo osob go przekreca), ale nie chcialem cie obrazic. Jakbys na poczatku zaskoczyl, ze chodzi o mojego nicka, to bys nie napisale, ze jestem niekultularny i zebym zamknal morde.
A to z nowicjuszem, to wlasnie przez to, ze nie wiedzialem, ze to ty.
A "nie ucz ojca dzieci robic" to dosyc popularny zwrot, wcale nie obrazliwy- oznacza- nie ucz mnie tego, co juz wiem.
I'm very sorry. Forgive me :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2004, 01:45 

OK, zresztą nikt o tym jeszcze nie wie, że zmieniłem nika, hehe 8)

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2004, 03:02 

To juz drugi topic powaznie zniszczony przez konflikty (nie przez maciejka[ jak to sie odmienia :lol: ]) Pierwsza z brzegu osoba powinna powiedziec koniec i juz, po problemie. I ciekawi mnie co by bylo gdybys nie przyznal sie, ze jestes misiek. Co by jeszcze wyniklo, czego bys sie jeszcze nasluchal. Czyzby na tym forum liczba postow/czas pobytu mial decdujace znaczenie w konfliktach? Dobra juz nic nie mowie bo zaraz sie zacznie "jezdzenie na splinterze". Prosze bardzo, na pm :D . Bede mial co kasowac :D . Sorak za ot.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2004, 03:32 

SplinteR20 napisał(a):
"jezdzenie na splinterze".

:shock: ...czy to....jakas nowa forma expresji zboczen Maciejaka???? :o
Co za zbój ten Maciejak :? ....moze on nam chce terror wprowadzic???? :shock:

Maciejak??No co jest???Sado Maho już Cie nie zaspokaja???
To zrób kupe ,a potem ją zjedz....to nie będzie bolało ,a byc moze pozwoli Ci zawędrowac na szczyt Twojej "analnie" zniekształconej osobowości...niekiedy taka naturalistyczna terapia pozwala spojrzeć na swiat w sposób alternatywny do codziennego,być moze dostrzeżesz pewne niuanse których wczesniej nie zauwazałes !!!!Staniesz sie obiektywny i przestaniesz nas zamęczać.... :P :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2004, 03:45 

Qubix plis, nie karm trola/li. Zlota zasada :wink: .

Teraz
SplinteR20 napisał(a):
sie zacznie "jezdzenie na splinterze". Prosze bardzo, na pm . Bede mial co kasowac

updaejt
A uprzezadam fakty: z tymi trolem/trolami chodzi ogolnie. Jak by sie kazdy tego trzymal to by bylo git.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2004, 09:13 
Moderator forum

Z tym trolem to przegiołeś chłopie. Wiem że nie jestem ładny, ale to przezwisko z podstawówki naprawde niemiłe było :) . A swoją drogą naprawde zabawny był ten ciąg postów - szczególnie że znalazł się w dziale pomocy.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2004, 12:53 

Buehehe no tak maciejak może się ponabijać z młodszych forumowiczów w końcu sam jest weteranem forum :lol: mało kto przeżył bana na forum :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2004, 13:12 

qubix napisał(a):
SplinteR20 napisał(a):
"jezdzenie na splinterze".

:shock: ...czy to....jakas nowa forma expresji zboczen Maciejaka???? :o
Co za zbój ten Maciejak :? ....moze on nam chce terror wprowadzic???? :shock:

To zrób kupe ,a potem ją zjedz....to nie będzie bolało ,a byc moze pozwoli Ci zawędrowac na szczyt Twojej "analnie" zniekształconej osobowości...niekiedy taka naturalistyczna terapia pozwala spojrzeć na swiat w sposób alternatywny do codziennego,być moze dostrzeżesz pewne niuanse których wczesniej nie zauwazałes !!!!Staniesz sie obiektywny i przestaniesz nas zamęczać.... :P :wink:

Tchorz z ciebie qibux po prostu, bo wiesz,ze ci nic nie moge odpisac takiego, co by mnie usatysfakcjonowalo, bo bym dostal bana.
Poza tym nikogo nie zameczam, nikt ci nie kaze czytac moich postow, forum jest dla wszystkich, pod warunkiem, ze sie nikogo nie obraza, a po moim powrocie to wy zawsze zaczynaliscie na mnie bluzgac, wszystkiego sie czepiacioe, niczego juz nie mozna napisac, bo zaraz zostane zjechany.
WTFP ? To splinetr napisal, o tym jezdzeniu, wiec sie jego czepiaj, nie mnie, moze jest niezaspokojony i pragnie tego, no i w ogole dlaczego sobie to od razu skojarzyles z seksem zboczuchu swinski.A teraz to juz przesadziles, co ci niemilego powiedzialem, ze obrzucil,es mnie takimi inwektywami w stylu maciejAk zjedz kupe ty sado-masochisto z analnie znieksztalcona osobowoscia ?
Sam to wymysliles, czy ci ktos pomagal ? To TY nie ja masz zero kultury i dlatego jestes obrzydliwym, smierdzacym trollem.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2004, 14:04 

MaciejAk napisał(a):
maciejAk zjedz kupe ty sado-masochisto z analnie znieksztalcona osobowoscia

...i wszystko jasne....podajcie zbokowi pejcza....niech jeszcze sobie dobije...bo mało mu... :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2004, 19:23 

Dobra, przesadziles lachociagu jeden w dupe zapinany przez psy, zezryyj gowno splinetra i wyzygaj i na nowo zjedz masochisto rypany pedale , gejzerze, waligrucho, kurewko tania spod smietnika :lol: :lol: :lol:
I naucz sie czytac analfabeto jeden! MaciejEk,a nie MaciejAk :!:

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2004, 19:43 

Heh idioto ,nie wyzywałem cie bezposrednio i tego nie zrobie...bo nie ma sensu....wszyscy i tak wiedza ze jestes lamusem,oraz forumowym chłopcem do bicia

Pisz sobie co chcesz...zapewniam Cie ze Twój koniec na tym forum dobiega końca aspołeczny młotku...

Jestes jak zwierzątko w klatce,kazdy podchodzi i pluje do srodka niemogąc zniesc twojego widoku,obrzydzasz nas poprostu....kazdy gdy widzi nick Maciejek od razu sie wkurza....wiesz,ja odbieram cie tak samo jak tych cholernych ormian,przyłąza i żebrzą...a ja na nich sram...
Poporstu odrzutkiem i smieciem jestes....i niestety,jest to prawda...to chyba w tym jest najgorsze...próujesz zyskac nasz e wsółczucie ,sympatie a my i tak Cie mamy w czterech literach....czołgaj sie dalej...nic ci to nie da...

Nara smieciu

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2004, 19:58 

Nie probuje zyskac waszej sympatii, tylko nie chce, zebyscie sie przypierdalali do kazdej mojej wypowiedzi, i nie chce wylecviec z forum.
A twoje zdanie mam gleboko w dupie, mozesz mi skwarki wylizac. Uwazasz siebie za wszystkich ? Na forum jest chyba ze 2000 uzytkownikow, wiec mow za siebie.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2004, 20:20 
Moderator forum

Maciejek napisał(a):
Nie probuje zyskac waszej sympatii, tylko nie chce, zebyscie sie przypierdalali do kazdej mojej wypowiedzi, i nie chce wylecviec z forum.
A twoje zdanie mam gleboko w dupie, mozesz mi skwarki wylizac. Uwazasz siebie za wszystkich ? Na forum jest chyba ze 2000 uzytkownikow, wiec mow za siebie.

Tia i 1999 ma podobne zdanie do Q.

Ale bana nie dostaniesz - taka polityka tego forum :P Po prostu będziesz nadal forumowym burakiem i trollem do 2. BTW - EOT.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2004, 20:27 

tak btw to chyba powinien powstać topic "obrzucanie się błotem" :lol: i tam każdy mógłby na każdego jechać ROTLF :lol:
Maciejku/Pawle...takich zwrotów używa się chyba w piaskownicy bądż w zerówce :roll: ..qubix..mógłbyś się opanować,gdyż pierwszy go sprowokowałeś tym:

"...czy to....jakas nowa forma expresji zboczen Maciejaka????
Co za zbój ten Maciejak ....moze on nam chce terror wprowadzic????

To zrób kupe ,a potem ją zjedz....to nie będzie bolało ,a byc moze pozwoli Ci zawędrowac na szczyt Twojej "analnie" zniekształconej osobowości...niekiedy taka naturalistyczna terapia pozwala spojrzeć na swiat w sposób alternatywny do codziennego,być moze dostrzeżesz pewne niuanse których wczesniej nie zauwazałes !!!!Staniesz sie obiektywny i przestaniesz nas zamęczać...."

niech jakiś moder/admin wywali od początku te posty które mają zabarwienia łacińskie/wyzwiska itd tak będzie najlepiej(cenzurować można pojedyncze wyrazy,jeżeli taki się trafi w poście)

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2004, 20:38 

nie chcesz zdobyc naszej sympatii??.A to dziwne bo jakby sie okazało ze cadilac nie jest tym miskiem to bys go nie przeprosił za to jak na nim pojechałes

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2