qubix napisał(a):
SplinteR20 napisał(a):
"jezdzenie na splinterze".
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
...czy to....jakas nowa forma expresji zboczen Maciejaka????
Co za zbój ten Maciejak
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
....moze on nam chce terror wprowadzic????
Maciejak??No co jest???Sado Maho już Cie nie zaspokaja???
To zrób kupe ,a potem ją zjedz....to nie będzie bolało ,a byc moze pozwoli Ci zawędrowac na szczyt Twojej "analnie" zniekształconej osobowości...niekiedy taka naturalistyczna terapia pozwala spojrzeć na swiat w sposób alternatywny do codziennego,być moze dostrzeżesz pewne niuanse których wczesniej nie zauwazałes !!!!Staniesz sie obiektywny i przestaniesz nas zamęczać....
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Tchorz z ciebie qibux po prostu, bo wiesz,ze ci nic nie moge odpisac takiego, co by mnie usatysfakcjonowalo, bo bym dostal bana.
Poza tym nikogo nie zameczam, nikt ci nie kaze czytac moich postow, forum jest dla wszystkich, pod warunkiem, ze sie nikogo nie obraza, a po moim powrocie to wy zawsze zaczynaliscie na mnie bluzgac, wszystkiego sie czepiacioe, niczego juz nie mozna napisac, bo zaraz zostane zjechany.
WTFP ? To splinetr napisal, o tym jezdzeniu, wiec sie jego czepiaj, nie mnie, moze jest niezaspokojony i pragnie tego, no i w ogole dlaczego sobie to od razu skojarzyles z seksem zboczuchu swinski.A teraz to juz przesadziles, co ci niemilego powiedzialem, ze obrzucil,es mnie takimi inwektywami w stylu maciej
Ak zjedz kupe ty sado-masochisto z analnie znieksztalcona osobowoscia ?
Sam to wymysliles, czy ci ktos pomagal ? To TY nie ja masz zero kultury i dlatego jestes obrzydliwym, smierdzacym trollem.