Okota napisał(a):
O co ci chodzi? co ci skasowalem? o post w ktorym obiezdzasz toldiego? o post w ktorym obiezdzasz tigera?
Okota ... albo już nie panujesz nad swoim "mocowładnym" trybem filtracji forum, albo ja straciłem pamięć absolutną.
Swoją zabawę w Pana i Władcę zacząłeś w poście Cubiego dot. spostrzeżeń z prevki Vietnam. Dyskusja była rzeczowa, nikt nikomu nie "rzucał mięsem", Pepsee lekko zaszalał udeżając w kierunku Holmana, który ten jako jedyny rzeczowo wypowiadał się o faktach dotyczących sprzętu lotniczego, ja kontynuowałem wątek.
Nagle wpadasz i ... kasujesz. Rozumiem, że musiałeś pokazać przed kolegami, iż jesteś obrońcą cnót "kółka różańcowego", ale w pewnym momencie zacząłeś przesadzać.
Trochę bezstronności, gdyż kasując posty które nie podobają Ci się treścią ... niczego nie udowodnisz.
Okota napisał(a):
kasowalem ich posty to twoje wypowiedzi byly wyrwane z kontekstu to tez kasowalem
Szczerze ... mało mnie obchodzi co robisz, tym bardziej jeśli czyny nie są konsekwencją oceny do zamieszczonych wypowiedzi.
W przyszłości nie imputuj mi słów, krytyki, "objeżdżania" do tego, które jest tu ogólnie rozpowszechnione.
Okota napisał(a):
i tak bedzie dalej jak jest temat a odjezdza sie od niego to tak bedzie. <- tu padla kropka
Staram się być miły, palce mnie kuszą, ale wiesz ... rozśmieszasz mnie (i nie tylko).
Mam na codzień lepsze zajęcia, niż walka z nieokiełznanym moderatorem, który dysponując zdalną możliwością "zabawy" pokazuje w nadwyraz dziwny sposób formę swojej "przewagi".
Ja osobiście nie mam zamiaru na dalszą polemikę.
Żaby nie zakończyć w tak posępnej atmosferze, życzę miłej zabawy.
W przyszłosci proszę o bardziej rzeczową ocenę sytuacji zanim bezmyślnie klikniesz "delete'. Konsekwencja jest domeną każdego moderatora, pod warunkiem że jest uzasadniona
. < -tu padla kropka