Teraz jest 21 kwi 2025, 15:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 mar 2004, 11:18 

Raz już napisałem podobny temat, o bardzo dżwięcznej nazwie Contratact of The Trolls. Dzisiaj przeczytałem post qubiego: (robię nowy topic, żeby nie zasmiecać poprzedenigo)

qubix napisał(a):
No ku**a...zacznijcie banowac za trolowanie gdyż
to forum traci klimat!! :(
Widze całe stado nowych i wiekszosci przyjebanych(co smutne :? ) forumowiczów...
Sam nie wiem ,moze złapałem jakiegos weekendowego haluna ,ale mam wrazenie ze zaczyna coraz bardziej zapie***lac infantylnoscia i gówniarstwem.

Kiedys ta scena była bardziej elitarna oraz hermetyczna...mam nadzieje oraz licze na to ze BF Vietnam ją podzieli....

Po tym co widze moge tez smiało stwierdzic:łączenie forum 1942 z Vietnam będzie głupotą!!!
Lubie jednak troszke bardziej hermetyczne klimaty,niz ********* jak na scenie CSa...

PS.Z drugiej strony zaistniała sytuacja jest pewnym odwzorowaniem upadku sceny 1942 so...

Say: goodbye 2nd WW,say: goodmorning VIETNAM!!!

Ja się staram nie przeklinać więc powiem tylko... kurde! Jak najbardziej popieram qubiego, zresztą sam już o tym mówiłem. Takie trollorstwo staje się nudne. I prosze nie mowic, ze pi#$%^& głupoty, skoro wiem, że mam racje! To już powoli staje się nudne! Oczywsiscie wiadomo o kogo chodzi:
1. Sage - najlepszy spamer forum, jesli zbadac liczę postów napisanych wciągu jego dni na forum
2. Tiger - Okota napisał kieedyś: "jak lampkę się włączy, to ona swieci" - właśnie taki jest poziom wiadomosci wysyłanych przez Tigera
3. Z tego co mi się o uszy obiło - dobra, co ma sie obijać - "team szerlok-łotson", a raczej gonzo&gore wykryli, że , ehhhh, wiecie już sami o co chodzi... :wink:

I jeszcze jedna sprawa :arrow: prosze nie pisać, że jestem trollem, bo kogoś wyzywam od trolli (kieruję to zwłaszcza do dowódcy_pawła) - istnieje pewna granica "inteligięcji", ktorej nie można przekroczyć...

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 11:30 

Mysle że masz racje czas rozpocząć odstrzał trolów bo na miejsce jedengo który odejdzie pojawia sie 2 następnych.

Lets the battle of middle earth begin

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 11:42 

Sory ze sie wtracam do rozmowy i pewnie sam zostane potraktowany jak troll :) ale chcialbym wiedziec czym kierujecie sie w nadawaniu tej jak mniemam nie zaszczytnej nazwy.

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 11:50 

Zbawca napisał(a):
Sory ze sie wtracam do rozmowy i pewnie sam zostane potraktowany jak troll :) ale chcialbym wiedziec czym kierujecie sie w nadawaniu tej jak mniemam nie zaszczytnej nazwy.

wystarczy przeczytac kilka postow w/w osobnikow i sam sobie odpowiesz na to pytanie :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 12:43 

Zbawca napisał(a):

Nie chodzi mi o trolerstwo(bo tego nie wytępisz) tylko o klimat panujący na forum....

Pozatym nie ma ludzi siwiętych ....Zbawca--> każdemu z nas zdarzyło sie z czymś trolerskim wyskoczyć....no moze nie powiem jest pare "cnót forumowych" :) :wink: (z szacunkiem do nich)
Z tym ze ostanio tego dziadostwa sie porobiło...dziadostwa wsród graczy scenowych.Tak jakby jakis grzyb...zakazenie....i nie do konca jest ono winą -Was,swierzych graczy/forumowiczów.

Kłopot jest wsród nas.....starszych graczy,forumowiczów...kazdy bowiem juz jest z deka znudzony BFem.
Zbawco zanim poczujesz sie jak Troll ,zapraszam Cie do lektóry
http://forum.battlefield1942.pl/viewtop ... 04&start=0

Tylko miske sobie podstaw gdzie w pobliżu jesli cos jadłes....

Ten Topic jest odzwierciedleniem syfu który zapanował na tym forum....które niegdys bylo złozne ze zgranej ekipy ludzi,którzy razem potrafili cieszyć sie gierkowaniem w dany tytuł.

Jak nie wiadomo o co chodzi...chodzi o gre.....

Mam tylko nadzieje ze main moderator
stworzy osobne i całkowicie niezalezne forum dla bf Vietnam
Jesli to będzie pod forum pod 1942 tak jak jest to z Rome czy SW to będzie paranoja....

Trzeba jak najszybciej zapomniec o 1942 !!!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 12:43 
Moderator forum

Zbawca napisał(a):

albo na przyklad takim jak twoj awatarem reklamujacym konta na friko.pl :lol:

a a propos vietnama qubix ma racje, trzebaby zrobic oddzielne forum, ja w kazdym razie najprawdodopodobniej sie przesiadam calkowicie na BF:V, bede pykal tez w jeszcze DC ale vanilla BF powoli sie dla mnie konczy

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 13:00 
Moderator forum

qubix napisał(a):
no moze nie powiem jest pare "cnót forumowych" :) :wink: (z szacunkiem do nich)

Stalowe majty - mode on :P

qubix napisał(a):
Mam tylko nadzieje ze main moderator
stworzy osobne i całkowicie niezalezne forum dla bf Vietnam
Jesli to będzie pod forum pod 1942 tak jak jest to z Rome czy SW to będzie paranoja....

Nadszedł sądny dzień Qubix, w którym musze się z Tobą zgodzić.
Kto jest przeciw ?

Zbawca, mamy prośbę ... zmień sobie avatarka, na coś mniej marketingowego - tylko proszę nie na jakiś samochód, ostatnio zalali nas tanim, francuskim "importem" :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 13:19 

W pełni się z wami zgadzam,BF:V to zupełnie inna bajka i dla niej powinno istniec odrębne forum

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 13:24 
Moderator forum

Wolfman napisał(a):
W pełni się z wami zgadzam,BF:V to zupełnie inna bajka i dla niej powinno istniec odrębne forum

Taaa ... pewnie, a zaraz przyjdzie Kapitan Żbik i dostaniesz locka za nieprzestrzeganie wielkości obrazka :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 13:42 

ten topic nie ma sensu ot moja opinia :roll:

wiechol next time pomyśl pięć razy nim założysz sobie nowy topic nawet jeśli to jest hyde park :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 14:07 

Num troche tych troli sie porobilo.

Ja tez juz koncze z 1942, a wiec mam nadzieje ze bedzie drugie forum!!!

A co do tych paru troli, to co my mozemy z nimi zrobic? :( :( :(

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 14:20 

GordonFreeman napisał(a):
Num troche tych troli sie porobilo.

Ja tez juz koncze z 1942, a wiec mam nadzieje ze bedzie drugie forum!!!

A co do tych paru troli, to co my mozemy z nimi zrobic? :( :( :(

przeżyć...

PostNapisane: 6 mar 2004, 16:41 

wiechol napisał(a):
I jeszcze jedna sprawa :arrow: prosze nie pisać, że jestem trollem,

Po twoim nowym avatarku to nie wiem czy sie powstrzymam :P

PostNapisane: 6 mar 2004, 17:21 

SouthMan napisał(a):
wiechol napisał(a):
I jeszcze jedna sprawa :arrow: prosze nie pisać, że jestem trollem,

Po twoim nowym avatarku to nie wiem czy sie powstrzymam :P

To spójrz na podpis... :wink: . Gore, pieprzysz głupoty - pomyślałem więcej, niż 5 razy - teraz doszedłem do wniosku, że to jest, no może nie do końca, walka z wiatrakami - tylko niech nikt nie zacznie potem nażekać, że Tiger, Sage robią z siebie głupa i piszę bzdury - czasami można oczywiscie zażartować, ale nie w taki sposób :evil: .

P.S Pomyśl, co by było, gdyby taki topic założył twój kolega z klanu - na pewno być go poparł :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 17:34 

o ***** ale macie pojebane problemy :shock: :shock:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2