Raz już napisałem podobny temat, o bardzo dżwięcznej nazwie Contratact of The Trolls. Dzisiaj przeczytałem post qubiego: (robię nowy topic, żeby nie zasmiecać poprzedenigo)
qubix napisał(a):
No ku**a...zacznijcie banowac za trolowanie gdyż
to forum traci klimat!!

Widze całe stado nowych i wiekszosci przyjebanych(co smutne

) forumowiczów...
Sam nie wiem ,moze złapałem jakiegos weekendowego haluna ,ale mam wrazenie ze zaczyna coraz bardziej zapie***lac infantylnoscia i gówniarstwem.
Kiedys ta scena była bardziej elitarna oraz hermetyczna...mam nadzieje oraz licze na to ze BF Vietnam ją podzieli....
Po tym co widze moge tez smiało stwierdzic:
łączenie forum 1942 z Vietnam będzie głupotą!!!Lubie jednak troszke bardziej hermetyczne klimaty,niz ********* jak na scenie CSa...
PS.Z drugiej strony zaistniała sytuacja jest pewnym odwzorowaniem upadku sceny 1942 so...
Say: goodbye 2nd WW,say: goodmorning VIETNAM!!!
Ja się staram nie przeklinać więc powiem tylko... kurde! Jak najbardziej popieram qubiego, zresztą sam już o tym mówiłem. Takie trollorstwo staje się nudne. I prosze nie mowic, ze pi#$%^& głupoty, skoro wiem, że mam racje! To już powoli staje się nudne! Oczywsiscie wiadomo o kogo chodzi:
1. Sage - najlepszy spamer forum, jesli zbadac liczę postów napisanych wciągu jego dni na forum
2. Tiger - Okota napisał kieedyś: "jak lampkę się włączy, to ona swieci" - właśnie taki jest poziom wiadomosci wysyłanych przez Tigera
3. Z tego co mi się o uszy obiło - dobra, co ma sie obijać - "team szerlok-łotson", a raczej gonzo&gore wykryli, że , ehhhh, wiecie już sami o co chodzi...
I jeszcze jedna sprawa

prosze nie pisać, że jestem trollem, bo kogoś wyzywam od trolli (kieruję to zwłaszcza do dowódcy_pawła) - istnieje pewna granica "inteligięcji", ktorej nie można przekroczyć...