Holman napisał(a):
wiechol napisał(a):
Gorefest napisał(a):
Wiechol błąd - nikt z mojego klanu nie popełniłby tak kretyńskiego topica

IMO zgrywasz ważniaka i tyle

i IMHO nie mam zamiaru co tydzień czytać nowego topica "powrót trolli V - bo ktoś napisał coś głupiego na forum"...IMHO ********* o dupie maryny IMHO EOT

1. Zaraz zacznie sie kłótnia pomiędzy klanami, tfu, pomiędzy mną a ejw
jak bardzo tego chcesz wiechol ?

jak bardzo to nie ma problemu hehe
z tym ze ja mam podobne zdanie co gore, ten topik mial tylko zwrocic uwage na TWOJA OSOBE jaki to jestes madry i spostrzegawczy ze widzisz ze trole atakuja, wiesz to akurat widac bez twoich swiatlych uwag i spostrzezen, co chciales osiagnac swoim topikiem? ze napiszemy: "wiechol jestes zajebisty, masz racje, uciekajmy tu sa trole !!"?? zamiast tego piszemy: WIECHOL JESTES SERDEL

Hmmm, wiesz, że o tym nie pomyślałem. To jest dobre - napsiałem ten temat, żeby zwrócić uwagę na swoją sobę. Hmmm, ciekawe co jeszcze wymyslicie

. Dobra, skoro tak wam sie wydaje, przymknę oko na trollarstwo - proszę zamknąć, a jesl ilepiej to usunąć temat.
P.S
BIEPIO napisał(a):
wiechol jak coś nie pasi to nie czytaj forum ktoś ci każe
Tak, każe mi mój umysł ,który posiadam (piszę to, żebys nie musiał pisać "chyba go nie masz" - wyzwiska z piaskownicy). Ciekawe komu to nie pasowało - poczytaj trochę opini na temat wypocin Sage to zrozumiesz o co chodzi.