Teraz jest 21 kwi 2025, 20:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 17:48 

el_piocho napisał(a):
o ***** ale macie pojebane problemy :shock: :shock:

IMO to jest problem, bo czasami to aż się forum czytac nie chce...

PostNapisane: 6 mar 2004, 19:05 

wiechol napisał(a):
SouthMan napisał(a):
wiechol napisał(a):
I jeszcze jedna sprawa :arrow: prosze nie pisać, że jestem trollem,

Po twoim nowym avatarku to nie wiem czy sie powstrzymam :P

P.S Pomyśl, co by było, gdyby taki topic założył twój kolega z klanu - na pewno być go poparł :twisted:

Coz wiechol, SouthMan jest ode mnie z klanu a tym razem go nie popre, natomiast popre Ciebie. Uwazam ze faktycznie narasta niepotrzebne napiecie miedzy klanami. Kazdy przeczy wypowiedz drugiego jesli tylko ten nie jest z jego klanu. No chyba ze jest to osoba z jednych z najlepszych polskich klanow...

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 19:22 

Wiechol błąd - nikt z mojego klanu nie popełniłby tak kretyńskiego topica :roll: IMO zgrywasz ważniaka i tyle :roll: i IMHO nie mam zamiaru co tydzień czytać nowego topica "powrót trolli V - bo ktoś napisał coś głupiego na forum"...IMHO ********* o dupie maryny IMHO EOT :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 19:34 

Gorefest napisał(a):
Wiechol błąd - nikt z mojego klanu nie popełniłby tak kretyńskiego topica :roll: IMO zgrywasz ważniaka i tyle :roll: i IMHO nie mam zamiaru co tydzień czytać nowego topica "powrót trolli V - bo ktoś napisał coś głupiego na forum"...IMHO ********* o dupie maryny IMHO EOT :roll:

Dobra, po kolei:

1. Zaraz zacznie sie kłótnia pomiędzy klanami, tfu, pomiędzy mną a ejw
2. Nie zgrywam ważniaka, jestem wystarczajaco długo na tym forum, zebym mógł powiedziec co myśle, a zresztą zauważyłem, że wyrazanie wlasnych opini na tym forum jest zazwyczaj tępione...
3. Znowu chrzanisz! Jakie "...ktos napisał cos głupiego..." - co ty człowieku gadasz? Coś głupiego - vide Sage - tyle na ten temat
4. Jeśłi uwazasz to za dupę maryny, to ciekawi mnie czemu tak duzo osób potępia zachowanie naszego nowego usera? Nie pamietasz - "sage, ni pisz głupot" itp.

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 19:42 
Moderator forum

wiechol napisał(a):
Gorefest napisał(a):

Dobra, po kolei:

2. Nie zgrywam ważniaka, jestem wystarczajaco długo na tym forum, zebym mógł powiedziec co myśle, a zresztą zauważyłem, że wyrazanie wlasnych opini na tym forum jest zazwyczaj tępione...
3. Znowu chrzanisz! Jakie "...ktos napisał cos głupiego..." - co ty człowieku gadasz? Coś głupiego - vide Sage - tyle na ten temat
4. Jeśłi uwazasz to za dupę maryny, to ciekawi mnie czemu tak duzo osób potępia zachowanie naszego nowego usera? Nie pamietasz - "sage, ni pisz głupot" itp.

I? Co zamierzasz z tym zrobić? Z okazji każdego nowego trolla zakładać temat? Kup sobie zwierzaka albo cuś i nie truj...

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 19:53 

yacub napisał(a):
wiechol napisał(a):
Gorefest napisał(a):

Dobra, po kolei:

I? Co zamierzasz z tym zrobić? Z okazji każdego nowego trolla zakładać temat? Kup sobie zwierzaka albo cuś i nie truj...

Co ja mam z tym zrobic???!!! Ja nic nie zamierzam! Nie mam takich uprawnień... Ten temat powstał własnie po to, abyscie wpisywali swoje propozycje - bany przecież nie są po to, żeby były, ale po to, zeby z nich korzystać :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 20:14 

wiechol skoncz juz bo teraz po tobie zaczna/zaczynaja jechac :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 20:18 

wiechol jak coś nie pasi to nie czytaj forum ktoś ci każe

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 20:32 
Moderator forum

wiechol napisał(a):
Gorefest napisał(a):

jak bardzo tego chcesz wiechol ? :lol: jak bardzo to nie ma problemu hehe

z tym ze ja mam podobne zdanie co gore, ten topik mial tylko zwrocic uwage na TWOJA OSOBE jaki to jestes madry i spostrzegawczy ze widzisz ze trole atakuja, wiesz to akurat widac bez twoich swiatlych uwag i spostrzezen, co chciales osiagnac swoim topikiem? ze napiszemy: "wiechol jestes zajebisty, masz racje, uciekajmy tu sa trole !!"?? zamiast tego piszemy: WIECHOL JESTES SERDEL :!: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 20:44 

Holman napisał(a):
wiechol napisał(a):
Gorefest napisał(a):

jak bardzo tego chcesz wiechol ? :lol: jak bardzo to nie ma problemu hehe

z tym ze ja mam podobne zdanie co gore, ten topik mial tylko zwrocic uwage na TWOJA OSOBE jaki to jestes madry i spostrzegawczy ze widzisz ze trole atakuja, wiesz to akurat widac bez twoich swiatlych uwag i spostrzezen, co chciales osiagnac swoim topikiem? ze napiszemy: "wiechol jestes zajebisty, masz racje, uciekajmy tu sa trole !!"?? zamiast tego piszemy: WIECHOL JESTES SERDEL :!: :lol:

Hmmm, wiesz, że o tym nie pomyślałem. To jest dobre - napsiałem ten temat, żeby zwrócić uwagę na swoją sobę. Hmmm, ciekawe co jeszcze wymyslicie :P . Dobra, skoro tak wam sie wydaje, przymknę oko na trollarstwo - proszę zamknąć, a jesl ilepiej to usunąć temat.

P.S
BIEPIO napisał(a):
wiechol jak coś nie pasi to nie czytaj forum ktoś ci każe

Tak, każe mi mój umysł ,który posiadam (piszę to, żebys nie musiał pisać "chyba go nie masz" - wyzwiska z piaskownicy). Ciekawe komu to nie pasowało - poczytaj trochę opini na temat wypocin Sage to zrozumiesz o co chodzi. :?

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 21:10 
Moderator forum

Wiechol, odpuść już temat.
To walka z wiatrakami.

EOT.

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 21:13 

Co, gdzie, jak????!!!! Gdzi jest ta łódz - słyszałem, ze na El-Alamein czy jakos tak???? Powiedz mi plizzz - moje ziomki z podwórka nie wiedzą bo graja w jakiegoś DOSA i ŁORDA - czy to, no wiesz, friłer?

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 21:32 

wiechol napisał(a):
2. Nie zgrywam ważniaka, jestem wystarczajaco długo na tym forum, zebym mógł powiedziec co myśle, a zresztą zauważyłem, że wyrazanie wlasnych opini na tym forum jest zazwyczaj tępione

No widzisz twój problem polega na tym że się wozisz - "jestem na forum długo i mogę..." to ja Ci powiem tak - jestem na forum dłużej i mogę Ci jeździć :lol:
Po drugie primo głupota vide-Sage odnosi się do tego topica - poprzedni "trole kontratakują" czy inne gejostwo odnosiło się do kogoś innego - domyślam się że przy następcy Sagea też byśmy się doczekali topica poświęconego jego karierze :roll:
Pozatym ripostowanie sageowi daje lepsze efekty niż ********* i zakładanie tematów z lamentami :roll: Ja rozumiem że chciałeś pokazać jak to twoja osoba jest przejęta interesem tego forum i jak Ci uciska w serce to że ktoś piszę tu od rzeczy :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 21:49 

Gorefest napisał(a):
wiechol napisał(a):
2. Nie zgrywam ważniaka, jestem wystarczajaco długo na tym forum, zebym mógł powiedziec co myśle, a zresztą zauważyłem, że wyrazanie wlasnych opini na tym forum jest zazwyczaj tępione

No widzisz twój problem polega na tym że się wozisz - "jestem na forum długo i mogę..." to ja Ci powiem tak - jestem na forum dłużej i mogę Ci jeździć :lol:
Po drugie primo głupota vide-Sage odnosi się do tego topica - poprzedni "trole kontratakują" czy inne gejostwo odnosiło się do kogoś innego - domyślam się że przy następcy Sagea też byśmy się doczekali topica poświęconego jego karierze :roll:
Pozatym ripostowanie sageowi daje lepsze efekty niż ********* i zakładanie tematów z lamentami :roll: Ja rozumiem że chciałeś pokazać jak to twoja osoba jest przejęta interesem tego forum i jak Ci uciska w serce to że ktoś piszę tu od rzeczy :roll:

Powiem ci coś dotyczącego ostatniego zdania - jestem przejęty tym forum. Mozesz byc pewien, ze nigdy o coś tak sie nie przejmowałem - moze nie jest to moje całe życie, ale jest to dla mnie jak, no chociażby woda :wink: Dobra, wiem, ze jako takiej kłótni nie było, ale niech juz bedzie ten PEACE.

P.S Czy może Maciejek jest zbanowany???? Bo dzisaj z nim gadałem i stwierdził, że tak :?

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 21:51 

Chyba bede na tym forum jedyny, ale to juz nie pierwszy raz. Otoz zgadzam sie z wiecholem. Uwazam, ze kazdy szuka okazji do klotni i dokopania komus. Uwazam rowniez, ze zbanowanie trolli to kwestia 5 minut roboty, ale komus zalezy na pobycie trolli - moga wysmiewajac sie z nich podniesc swoje ego. Narzekacie na niski poziom sceny, a nie chcecie go podniesc. Jesli dalo sie zbanowac Maciejka, to czemu nie da sie zbanowac trolli??

PS. No ofkorz wiem ze post ten wzbudzi ogolna wesolosc bo nie mam nicku Piasecznik czy Pepsee tylko Phaeton. Moze jednak mimo to znajda sie osoby, ktore przeczytaja ten post po raz drugi i zaraz zaczna sie z niego smiac pomysla chwile o problemie. I hope. Mam nadzieje ze to nie bedzie Forgotten hope...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2