Teraz jest 20 cze 2025, 22:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 21:56 

Dobra, PEACE może jest zawarty, ale podyskutować można. Uważam podobnie jak Phaeton. Wiem, inni graja w klanach, są bywalcami na forum. A tu jak na złośc - mlody "wierchoł" sie wpiernicza, że chce, aby kogoś pobanowac. Co robimy chłopaki? Wyśmiejemy go!

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 21:58 

e chłopaki to juz forum sajgonu i burdelu nie róbcie a szczególnie ty wiechoł

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 22:02 

Haha tak tak chłopaki - macie nicki Phaeton i wiechol i dlatego mamy was w dupie :lol:
A jakbyś tak bardzo przejmował się forum które jest dla Ciebie całym życiem to może byś się zorientował że twoje koszmary jadą na neo i nie da im się dać bana - zawsze wrócą :roll: Więc no shit panowie... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 22:03 

Tołdi napisał(a):
e chłopaki to juz forum sajgonu i burdelu nie róbcie a szczególnie ty wiechoł

Widzisz - dla ciebie to sajgon i burdel - dla mnie nie. To są poważne kwesstie do omówienia - tylko teraz niech bedzie juz powazna dyskusja
:wink:

Co do Gore'a:

Ok, wyluzjmy. Fakt poniosło mnie troche, temu, komu się wydaj, że chce wszystko załagodzić, ma racje. Nie znam sie dobrze na algorytmach forum, ale gdzies słyszałem, że można dać bana na nicka. Czy to prawda????

Ostatnio edytowano 6 mar 2004, 22:08 przez wiechol, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 22:05 
Moderator forum

Phaeton napisał(a):
Chyba bede na tym forum jedyny, ale to juz nie pierwszy raz. Otoz zgadzam sie z wiecholem. Uwazam, ze kazdy szuka okazji do klotni i dokopania komus. Uwazam rowniez, ze zbanowanie trolli to kwestia 5 minut roboty, ale komus zalezy na pobycie trolli - moga wysmiewajac sie z nich podniesc swoje ego. Narzekacie na niski poziom sceny, a nie chcecie go podniesc. Jesli dalo sie zbanowac Maciejka, to czemu nie da sie zbanowac trolli??

PS. No ofkorz wiem ze post ten wzbudzi ogolna wesolosc bo nie mam nicku Piasecznik czy Pepsee tylko Phaeton. Moze jednak mimo to znajda sie osoby, ktore przeczytaja ten post po raz drugi i zaraz zaczna sie z niego smiac pomysla chwile o problemie. I hope. Mam nadzieje ze to nie bedzie Forgotten hope...

no widzisz chlopie zly klan wybrales, jakbys byl z ejw to mialbys 20 chlopa stojacych za toba, u nas jest tak ze jak kogos leja to najpierw walimy a dopiero potem pytamy o co chodzilo :lol: tak juz mamy :D

a poza tym na forum jak w zyciu: trzeba miec twarda dupe i byc twardym a nie mietkim, i zadne postekiwania tego nie zmienia

a wiesz czemu trole sie pielegnuje? BO JEST SMIESZNIE, dobre riposty nie tylko podnosza nasze ego ale takze daja nam kupe zabawy, a nikt ci jescze nie powiedzial ze jestesmy hedonistami ? :D ja w kazdym razie jestem 8)

przestancie plakac :!: podczepiac rakiety pod skrzydla i nalot na troli 8) FOX 3 FOX 3 :!: SPLASH TROLL1 :!:

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 22:07 

Gore, ale po co ta agresja. Zamiast normalnie podyskutowac wyjezdzacie z armatami. Zamiast dac argumenty, ze np. jak mowisz ludzie maja zmienne ip i trudno ich zbanowac to wy reagujecie agresywnie. Moj post byl spokojny bo nie mam zamiaru mieszac tu nikogo z blotem. Ale tez nie chce sam byc z owym blotem mieszany....

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 22:11 

wiechoł ja nie robie burdelu z tego forum tylko ty i phateon

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 22:12 

Cisza bo z błotem zmieszam :!: :lol:
Nawet jakbyś zbanował takiego nicka wiechol to i tak po góra dwóch dniach spotkałbyś na forum nowego gościa który podejrzanie pieprzyłby od rzeczy 8)
Więc nic z tym nie zrobimy,jak napisał Holman twardym trza być i zamiast lamentować to lepiej zacząć myśleć nad kolejnymi ripostaami :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 22:12 

tzn.dobrze by było gdyby pozostał jakiś troll sprawdzony może tiger??po prostu byłoby za smutno bez trolli,a tak to aż miło się czyta jak np. taki tiger robi z siebie idiote lub maciejek :lol:(niezłą beke można mieć) byłoby za spokojnie(poza tym zobaczcie jaką oglądalność mają topiki trollowskiej braci na forum) :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 22:13 

No prosze, widze ze chociaz Holman podal argumenty zamiast bluzgow. No coz, objezdzanie trolli kojarzy mi sie z Action Redaction w CDA. Tam tez chlopaki lubia objezdzac ludzi i zgrywac wysoblimowanych i inteligentnych. Ale po co?? Jest tyle fajnych gier typu "Pobij swojego szefa" ze mozna sie wyrzyc bez obrazani innych. Natomiast co do wyboru zlego klanu. No coz, skad wiesz ze tu niby nikt za mna nie stoi?? Gdyby tak nie bylo juz dawno bym zeswirowal (a i tak efekty uboczne pobytu na forum sa juz widoczne :wink: ) Nadal jednak uwazam, ze troli powinno sie wybijac a nie hodowac jak sadysta jaszczurke: urwac ogon, poczekac az urosnie, znowu urwac i tak w kolko... To moje argumenty, czekam na wasze.

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 22:15 

Ehhh... Stare dobre czasy Miśka_Blachy mineły bezpowrotnie :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 22:16 

Tołdi napisał(a):

Chcialbym zauwazyc ze jeszcze nie zaczalem sie prostytuowac, wiechol rowniez, wiec zaden to burdel :wink: Poza tym co widzisz zdroznego lub niewlasciwego w moim poscie?? Bo ja nic...

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 22:19 

No Gore, to mi sie podoba - pełna kulturka, bez bluzgów itp :wink: . Ja stoje za Phaeteonem :wink: .

:arrow: Tołdi - wiechol, wiechol się pisze - ja wysyłam e-maila do Aiv'a z prośbą o zmianę nicku.

Kto myslał, ze no wiecie, ze my tu z Phateonem krecimy to niech sie :lol: wpisze

Ostatnio edytowano 6 mar 2004, 22:20 przez wiechol, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 22:19 

Nie no Phaeton widzę że całą armię masz za sobą :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 22:20 

Phaeton napisał(a):
Tołdi napisał(a):

Chcialbym zauwazyc ze jeszcze nie zaczalem sie prostytuowac, wiechol rowniez, wiec zaden to burdel :wink: Poza tym co widzisz zdroznego lub niewlasciwego w moim poscie?? Bo ja nic...

:o :shock: :o :shock: Zszkokowała mnie rekacja Phaetona, spodziewałem się bowiem wybuchu agrezji, złości itd. A tu taka miła niespodzianka. Fajnie :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2