Phaeton napisał(a):
Chyba bede na tym forum jedyny, ale to juz nie pierwszy raz. Otoz zgadzam sie z wiecholem. Uwazam, ze kazdy szuka okazji do klotni i dokopania komus. Uwazam rowniez, ze zbanowanie trolli to kwestia 5 minut roboty, ale komus zalezy na pobycie trolli - moga wysmiewajac sie z nich podniesc swoje ego. Narzekacie na niski poziom sceny, a nie chcecie go podniesc. Jesli dalo sie zbanowac Maciejka, to czemu nie da sie zbanowac trolli??
PS. No ofkorz wiem ze post ten wzbudzi ogolna wesolosc bo nie mam nicku Piasecznik czy Pepsee tylko Phaeton. Moze jednak mimo to znajda sie osoby, ktore przeczytaja ten post po raz drugi i zaraz zaczna sie z niego smiac pomysla chwile o problemie. I hope. Mam nadzieje ze to nie bedzie Forgotten hope...
no widzisz chlopie zly klan wybrales, jakbys byl z ejw to mialbys 20 chlopa stojacych za toba, u nas jest tak ze jak kogos leja to najpierw walimy a dopiero potem pytamy o co chodzilo

tak juz mamy
a poza tym na forum jak w zyciu: trzeba miec twarda dupe i byc twardym a nie mietkim, i zadne postekiwania tego nie zmienia
a wiesz czemu trole sie pielegnuje? BO JEST SMIESZNIE, dobre riposty nie tylko podnosza nasze ego ale takze daja nam kupe zabawy, a nikt ci jescze nie powiedzial ze jestesmy hedonistami ?

ja w kazdym razie jestem
przestancie plakac

podczepiac rakiety pod skrzydla i nalot na troli

FOX 3 FOX 3

SPLASH TROLL1