Teraz jest 19 kwi 2025, 07:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 246 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 01:31 

To ja jeszcze pare słów na dobranoc ;-)

Po kolejnej partyjce w BFV stałem się miłośnikiem Mi8 za sprawą 2x2 wyrzutni rakiet niekierowanych. Jedna salwa czołguś lub motoróweczka idą na dno! Bardzo fajnie się lata tym dużym śmigłowcem!
Pograłem troszkę dziś "Vietkongiem". Z SA7 trzeba 2-3 strzałów aby zestrzelić F-4 o ile się trafi. Nie udało mi się 3 strzałami Chinoka zestrzelić! (może nie wcelowałem?).
Mig 21 jest szybki i zwrotny. Ma gorsze działko (IMHO) od Mig 18.

Nie latałem dziś F-4 ....
Padam już na "pysk" po całym dniu pracy i 2h grania w BFV!
Więcej info jutro!

PS.: nie wiem czemu ale zdarzył mi się raz podczas gry gwałtowny spadek wydajności. Komp zaczoł mielić dyskiem (żaden defrag ani usługa indeksująca).
Gra wymaga paru poprawek - kawałki drzew mi znikają cienkie linie ... Podobnie było z BF1942 - nie dało się grać. Dopiero po wydaniu kolejnych patchy gra stała się miodniejsza. Mam nadzieje że EA bardzo szybko wyda poprawki i łudzę się że wersja wydana przez RAZOR'a (data 7 lutego - nie dziwi WAS?) to wersja RC a finalna będzie w ORGINALNYM pudełku razem z OST które zamierzam kupić w ten weekend, jak tylko pojawi się w sklepach! (muzyka jest wyśmienita!)

Czy można prosić moderatora aby przeniósł cały ten TOPIC do działu BFV? Skoro już powstał?

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 15:53 

qQba powiedział:
rczaq....

ciekawe Tzeentch jak bedzie to wsio chodzilo na naszych radkach 9100 mam nadzieje, ze chociaz w medium bedzie sie dalo pograc

ja tez mam radka 9100 i sądze ze powinnismy na mediumie dac rade

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 16:04 

Cytuj:
Czy można prosić moderatora aby przeniósł cały ten TOPIC do działu BFV? Skoro już powstał?

czy ja o czymś nie wiem? gdzie ty to widzisz? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 16:25 

Tzeentch napisał(a):
Cytuj:

czy ja o czymś nie wiem? gdzie ty to widzisz? ;)

Tzeentch,pewnie nie wiesz o tym.

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2004, 13:36 

nie no moze mi niewiezycie ale trudno ale naserio idzie rozwalic gosci w środku wżucając granat. Np najłatwiej zabic przygłupawe boty, chodź są mądrzejsze od tych z bf 1942.
Sami sie przekonacie jak bedzie premiera

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2004, 15:27 

Mol napisał(a):
To ja jeszcze pare słów na dobranoc ;-)

PS.: nie wiem czemu ale zdarzył mi się raz podczas gry gwałtowny spadek wydajności. Komp zaczoł mielić dyskiem (żaden defrag ani usługa indeksująca).
Gra wymaga paru poprawek - kawałki drzew mi znikają cienkie linie ... Podobnie było z BF1942 - nie dało się grać. Dopiero po wydaniu kolejnych patchy gra stała się miodniejsza. Mam nadzieje że EA bardzo szybko wyda poprawki i łudzę się że wersja wydana przez RAZOR'a (data 7 lutego - nie dziwi WAS?) to wersja RC a finalna będzie w ORGINALNYM pudełku razem z OST które zamierzam kupić w ten weekend, jak tylko pojawi się w sklepach! (muzyka jest wyśmienita!)

Mnie akurat wogóle nie dziwi że juz 7 mieli wersje finalną i jest to na 100% wersja ostateczna ta która znajdzie sie w orginalnym pudełku wyraźnie jest napisane że to wersja 1.0 prawda?? FarCry i UT2004 też już jest do ściagniecia a premiery jeszcze nie było, wyciek następuje najczęsciej gdy gry wchodzą w faze gold i wędrują do tłoczni.

Co do spadku wydajności to uzytkownicy ATI bedą musieli poczekać aż ów firma wypuści nowe sterowniki pod kątem tej gry bo niesteety albo stety Nvidia podpałciła i gra została zoptymalizowana pod kraty tego producenta na płytach w bf vietnam znajdziesz nawet najnowsze sterowniki od Nvidia a od Ati juz nie.

bez odbioru :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 246 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17

Strefa czasowa: UTC + 2