To ja jeszcze pare słów na dobranoc
Po kolejnej partyjce w BFV stałem się miłośnikiem Mi8 za sprawą 2x2 wyrzutni rakiet niekierowanych. Jedna salwa czołguś lub motoróweczka idą na dno! Bardzo fajnie się lata tym dużym śmigłowcem!
Pograłem troszkę dziś "Vietkongiem". Z SA7 trzeba 2-3 strzałów aby zestrzelić F-4 o ile się trafi. Nie udało mi się 3 strzałami Chinoka zestrzelić! (może nie wcelowałem?).
Mig 21 jest szybki i zwrotny. Ma gorsze działko (IMHO) od Mig 18.
Nie latałem dziś F-4 ....
Padam już na "pysk" po całym dniu pracy i 2h grania w BFV!
Więcej info jutro!
PS.: nie wiem czemu ale zdarzył mi się raz podczas gry gwałtowny spadek wydajności. Komp zaczoł mielić dyskiem (żaden defrag ani usługa indeksująca).
Gra wymaga paru poprawek - kawałki drzew mi znikają cienkie linie ... Podobnie było z BF1942 - nie dało się grać. Dopiero po wydaniu kolejnych patchy gra stała się miodniejsza. Mam nadzieje że EA bardzo szybko wyda poprawki i łudzę się że wersja wydana przez RAZOR'a (data 7 lutego - nie dziwi WAS?) to wersja RC a finalna będzie w ORGINALNYM pudełku razem z OST które zamierzam kupić w ten weekend, jak tylko pojawi się w sklepach! (muzyka jest wyśmienita!)
Czy można prosić moderatora aby przeniósł cały ten TOPIC do działu BFV? Skoro już powstał?