Jako iż nie miałem możliwości wypowiedzi to chce tu odpowiedzieć na pare postów:
Na początku chce wyjaśnić jako CL WILD_V zaistaniałą sytuacje. Dogadałem sie z Maniaciem i poszedłem im na ręke z powodu braku meczy grozi im hibernacja więc gramy dwa mecze +-10 pkt oni zostają w laderze i nic nikomu sie niedzieje. Sytuacja taka nastąpiła z powodu napiętego kalendarza EFC , OC + wyjście vietnama chłopaki sie zapomnieli trudno ,co nie znaczy że nie możemy im pomóc jako druga dywizja.
Cytuj:
Clone moze stworzymy z 10 nowych klanow jak bedziemy w laderze zeby tez taki walek zrobic Wiesz 100pkt piechota nie chodzi
Pozatym 5 wygranych z rzedu lepiej wyglada w laderze niz 4 ))))
Pomyślcie zanim coś napiszecie to po pierwsze. Po drugie pierw wystarczyło zapytać mnie lub ethana maniaca etc. a wszystko byście wiedzieli. Jeżeli myślisz Warsaw że taka była intencjia naszych działań... to generalnie GL in future...
Cytuj:
Po 1. Na poczatku istnienia sceny umawialismy sie ze nie gramy przeciwko sobie w miedzynarodowym liderze.
Po 2. Zachowaliscie sie hamsko i debilnie To jest nieuczciwe
Po 3. Jestescie teraz pr0 i wogole bo macie +10 punktow i 5 meczy nie przegranych z rzedu
1. Wyciągneliśmy tylko wildzie pomocną dłoń
2. Co jest nieuczciwe pomaganie sobie ?
3. Teraz są pr0 bo bedą mieli tyle samo pkt co wcześniej , tobie Kaserek radze też pomyśleć albo zapytać najpierw na priv.
Cytuj:
P.s. Kaczy, Gore wreszcie jest jakas afera ahaha
Proponuje Kaserek "Na żywo" , "Twoje imperium" albo BAR w polsacie.A potem wielki antyglobalisto na zadyme leć...
Cytuj:
buhahahahahah to jest szczyt gejostwa GJ chlopaki jestescie proGEJmerzy
Dzięki za konstruktywną krytyke Holman.
Cytuj:
To ja już wiem po co im ta 2-ga dywizja
Hmm Gonzowi też radze pierw na priv a potem sie wypowiadać. Nie ma to jak niedoinformowanie ale jak sie komuś nie chce to nikt na to nie poradzi.
Cytuj:
Chyba wam pogratuluje bycia w pierwszej 16 bo te 10 punktow dalo wam 3 pozycje wiecej. Lol do czgeo to dochodiz clakowity proGEJming
Jak mówiłem będzie +-10 prosty rachunek wyjdzie na 0 , kolejny przykład braku chęci zaczerpnięcia info na dany temat. Najlepsze są wypowiedzi z zerową wiedzą na dany temat.
Cytuj:
Tylko to jest nielegalne i możecie z hukiem za cos takiego wylecieć z CB.
Uważajcie teraz, nie grajcie z UKF. Bo jak zaczną przegrywać to doniosą na was do władz CB.
Piasecznik to jest legalne WILDV nie zebrało składu a Maniac mówił że on dziś ma problemy ze składem.
Aluzja do UKF nie na miejscu , to że grał zawodnik niewpisany było nielegalne.
Cytuj:
jesli sie nie chce przejsc do hibernacji tosie gra normalny mecz z normalnym przeciwnikiem i sie go wygrywa lub przegrywa a nie stosuje takie zenujace uniki, ale widze ze strach przed ewentualna przegrana byl wiekszy, zenada po prostu...
Holman jak pisałem chłopaki zapomnieli sie i my im pomogliśmy i ręcze że po OC bedą grali w ladderze , więc nie będzie uników.
Cytuj:
...to co zrobilicie (czy oddacie pkty czy nie) jest wysoce nieeteczne ...nie zapominaj ze jechanie sie tez jest czescia tej sceny
To idzcie se pojeździć gdzie indziej !
Odpłacam tym samym poza tym sytuacja z wami (ejw) która na forum nie ujrzałą światła dziennego świadczy o tym że jeździć po ludziach lubicie. Jechanie po kimś według ciebie jest etyczne ... aha równi i równiejsi...
Cytuj:
Cytuj:
ps: wiem ze to gejowskie ale za duzo ostatnio spotykam "gejow" z jednego gejowskiego klanu na serwach - to pod ich wplywem zaczynam myslec jak oni
Czyżby chodziło o WILD_A??
Ejw tyle o tym gejostwie gadacie, że budzi to sporo podejrzeń
Cytuj:
Gdyby sie ktos pytal czemu zamknalem to odpowiedz beedzie milczeniem...
Over and out...
Hmmm kolejny niewygodny temat , nie zamykajcie takich bo Kaserek będzie musiał "gazety" kupować
Podsumowanie
Nie ma to jak brak doinformowania a przy tym chęć odkrycia taniej sensacji do tego wrzucamy konflikt UKF z PRGK i normalnie nadaje sie sprawa do rozmów w toku. No dalej panowie dalej czekamy na więcej moja kochana "zjednoczona" polska sceno Bf1942.
APLAUZ !!!!
Wy gwiazdy moje oczywiście zasypiecie mnie gromem wyzwisk, bo my niejesteśmy nawet w 100 CB nie mamy zwyciestw w pucharach za to wy starzy wyjadacze trzymajcie władze i niedajcie nam dojść do głosu. Panowie samokrytyki troche !
My jako WILDV wczesniej VPKI nie spotykaliśmy się nigdy z jakimś zainteresowaniem czy współpracą ze strony innych klanów (oprócz WILDA , UKF i byłego A69 ... thnx guys)
Teraz mnie "pojedziecie" (Holman) co jest nie uniknione. Ulżyjcie sobie potem zwalcie gruche przy dobrej komedii a w niedziele do kościoła...
PS
Groźby i wyzwiska prosze na priv !
... Cytowanym dedykuje mój avatar.