Teraz jest 19 kwi 2025, 16:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 mar 2004, 18:38 

Jako iż nie miałem możliwości wypowiedzi to chce tu odpowiedzieć na pare postów:

Na początku chce wyjaśnić jako CL WILD_V zaistaniałą sytuacje. Dogadałem sie z Maniaciem i poszedłem im na ręke z powodu braku meczy grozi im hibernacja więc gramy dwa mecze +-10 pkt oni zostają w laderze i nic nikomu sie niedzieje. Sytuacja taka nastąpiła z powodu napiętego kalendarza EFC , OC + wyjście vietnama chłopaki sie zapomnieli trudno ,co nie znaczy że nie możemy im pomóc jako druga dywizja.

Cytuj:
Clone moze stworzymy z 10 nowych klanow jak bedziemy w laderze zeby tez taki walek zrobic Wiesz 100pkt piechota nie chodzi
Pozatym 5 wygranych z rzedu lepiej wyglada w laderze niz 4 ))))

Pomyślcie zanim coś napiszecie to po pierwsze. Po drugie pierw wystarczyło zapytać mnie lub ethana maniaca etc. a wszystko byście wiedzieli. Jeżeli myślisz Warsaw że taka była intencjia naszych działań... to generalnie GL in future...

Cytuj:
Po 1. Na poczatku istnienia sceny umawialismy sie ze nie gramy przeciwko sobie w miedzynarodowym liderze.
Po 2. Zachowaliscie sie hamsko i debilnie To jest nieuczciwe
Po 3. Jestescie teraz pr0 i wogole bo macie +10 punktow i 5 meczy nie przegranych z rzedu

1. Wyciągneliśmy tylko wildzie pomocną dłoń
2. Co jest nieuczciwe pomaganie sobie ?
3. Teraz są pr0 bo bedą mieli tyle samo pkt co wcześniej , tobie Kaserek radze też pomyśleć albo zapytać najpierw na priv.

Cytuj:
P.s. Kaczy, Gore wreszcie jest jakas afera ahaha

Proponuje Kaserek "Na żywo" , "Twoje imperium" albo BAR w polsacie.A potem wielki antyglobalisto na zadyme leć...

Cytuj:
buhahahahahah to jest szczyt gejostwa GJ chlopaki jestescie proGEJmerzy

Dzięki za konstruktywną krytyke Holman.

Cytuj:
To ja już wiem po co im ta 2-ga dywizja

Hmm Gonzowi też radze pierw na priv a potem sie wypowiadać. Nie ma to jak niedoinformowanie ale jak sie komuś nie chce to nikt na to nie poradzi.

Cytuj:
Chyba wam pogratuluje bycia w pierwszej 16 bo te 10 punktow dalo wam 3 pozycje wiecej. Lol do czgeo to dochodiz clakowity proGEJming

Jak mówiłem będzie +-10 prosty rachunek wyjdzie na 0 , kolejny przykład braku chęci zaczerpnięcia info na dany temat. Najlepsze są wypowiedzi z zerową wiedzą na dany temat.

Cytuj:
Tylko to jest nielegalne i możecie z hukiem za cos takiego wylecieć z CB.
Uważajcie teraz, nie grajcie z UKF. Bo jak zaczną przegrywać to doniosą na was do władz CB.

Piasecznik to jest legalne WILDV nie zebrało składu a Maniac mówił że on dziś ma problemy ze składem.
Aluzja do UKF nie na miejscu , to że grał zawodnik niewpisany było nielegalne.

Cytuj:
jesli sie nie chce przejsc do hibernacji tosie gra normalny mecz z normalnym przeciwnikiem i sie go wygrywa lub przegrywa a nie stosuje takie zenujace uniki, ale widze ze strach przed ewentualna przegrana byl wiekszy, zenada po prostu...

Holman jak pisałem chłopaki zapomnieli sie i my im pomogliśmy i ręcze że po OC bedą grali w ladderze , więc nie będzie uników.

Cytuj:
...to co zrobilicie (czy oddacie pkty czy nie) jest wysoce nieeteczne ...nie zapominaj ze jechanie sie tez jest czescia tej sceny

To idzcie se pojeździć gdzie indziej !
Odpłacam tym samym poza tym sytuacja z wami (ejw) która na forum nie ujrzałą światła dziennego świadczy o tym że jeździć po ludziach lubicie. Jechanie po kimś według ciebie jest etyczne ... aha równi i równiejsi...

Cytuj:
Cytuj:
ps: wiem ze to gejowskie ale za duzo ostatnio spotykam "gejow" z jednego gejowskiego klanu na serwach - to pod ich wplywem zaczynam myslec jak oni
Czyżby chodziło o WILD_A??

Ejw tyle o tym gejostwie gadacie, że budzi to sporo podejrzeń :twisted:

Cytuj:
Gdyby sie ktos pytal czemu zamknalem to odpowiedz beedzie milczeniem...
Over and out...

Hmmm kolejny niewygodny temat , nie zamykajcie takich bo Kaserek będzie musiał "gazety" kupować :lol:

Podsumowanie

Nie ma to jak brak doinformowania a przy tym chęć odkrycia taniej sensacji do tego wrzucamy konflikt UKF z PRGK i normalnie nadaje sie sprawa do rozmów w toku. No dalej panowie dalej czekamy na więcej moja kochana "zjednoczona" polska sceno Bf1942.
APLAUZ !!!!

Wy gwiazdy moje oczywiście zasypiecie mnie gromem wyzwisk, bo my niejesteśmy nawet w 100 CB nie mamy zwyciestw w pucharach za to wy starzy wyjadacze trzymajcie władze i niedajcie nam dojść do głosu. Panowie samokrytyki troche !

My jako WILDV wczesniej VPKI nie spotykaliśmy się nigdy z jakimś zainteresowaniem czy współpracą ze strony innych klanów (oprócz WILDA , UKF i byłego A69 ... thnx guys)

Teraz mnie "pojedziecie" (Holman) co jest nie uniknione. Ulżyjcie sobie potem zwalcie gruche przy dobrej komedii a w niedziele do kościoła...

PS
Groźby i wyzwiska prosze na priv !

... Cytowanym dedykuje mój avatar.

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2004, 18:49 

Ja tylko nie rozumiem jednego. Co z tego ze komus grozi hibernacja skoro pierwszy mecz rozegrany w czasie hibernacji powoduje powrot do laddera z tymi samymi punktami ? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2004, 18:55 

Ciekawe czemu służy ten topic...winni się tłumaczą? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2004, 18:58 

aha no fakt... teraz wyszlo ze Wild_V zrobilo laske Wild_A :) no, trzeba bylo tak odrazu :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2004, 19:03 

KasereK napisał(a):
aha no fakt... teraz wyszlo ze Wild_V zrobilo laske Wild_A :) no, trzeba bylo tak odrazu :)

Kaserek antyglobalisto wrzuty na priv widać czytać nie nauczyli ...

Gorefest napisał(a):
Ciekawe czemu służy ten topic...winni się tłumaczą?

Nie dali mi okazji tam sie wypowiedzieć... więc czynie to tu

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2004, 19:04 

Kaser stul morde Gówniarzu laske to ty mi możesz zrobić i przestań sie wypowiadać jezeli ciebie to nie dotyczy koniec tematu z mojej strony

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2004, 19:15 

czy ja cos zle napisalem ?

napisalem: Wild_v zrobilo laske (nie pisze polskimi literami, ale chodzilo mi o łaske) Wild_a...

Brak wyrozumialosci... mysleliscie ze ja bym napisal takie hamstwo ? :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2004, 19:17 

Kaserek wiesz jak to jest "Winnemu chleb na myśli :twisted: "

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2004, 19:24 

KasereK napisał(a):
czy ja cos zle napisalem ?

napisalem: Wild_v zrobilo laske (nie pisze polskimi literami, ale chodzilo mi o łaske) Wild_a...

Brak wyrozumialosci... mysleliscie ze ja bym napisal takie hamstwo ? :D

Nie piszesz polskimi literami a jak po hebrajsku ! ?
Nie baw sie kaserku w dziecinade to samo do ciebie Gonzo jak zawsze ci co najmniej wiedzą najwięcej mówią - objaw pani Beger

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2004, 19:26 

KasereK napisał(a):

wez juz sie najlepiej zamknij morde i nie mów bo ***** nie moge ciebie juz słuchać. Zreszta widze ze z ciebie staszny kozak jest i wogle niezły rzeznik ,takze najlepiej zbierz ta swoja brygade geji, czyli reszte chlopakow z ktorymi sie ujawnileś, wydupczcie sie ostro w dupe i przestancie wspominac o gejach , bo niekazdy tu jest tak tolerancyjny.

Zreszta najlepiej idz jakiegoś McDonalda zdemolować albo na jakis meczyk sie wyrzyc , bo widze ze tez z ciebie niezly kibol jest.
Tylko sie nie połam chłopczyku.
No i czekam z niecierpliwością na jakies spotkamko i jak mi osobiscie powiesz co myslisz a nie bedziesz ********* glupot na forum

pozdrowienia dla wszystkich geji - gejołamacz (piocho)

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2004, 19:28 

Gonzopl napisał(a):
Kaserek wiesz jak to jest "Winnemu chleb na myśli :twisted: "

chcesz troszke chleba czy jak zreszta nawet bułe moge Ci sprzedac :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2004, 19:29 

Cytuj:

Nie pisze.
A Ty na Polskim ircnecie piszesz Polskimi literami ?
jesli tak to chyba polowa ludzi Cie tam nie rozumie (krzaczki wychodza...)
Takie przyzwyczajenie mi zostalo.

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2004, 19:31 

KasereK napisał(a):
Cytuj:

Nie pisze.
A Ty na Polskim ircnecie piszesz Polskimi literami ?
jesli tak to chyba polowa ludzi Cie tam nie rozumie (krzaczki wychodza...)
Takie przyzwyczajenie mi zostalo.

ok to zrob mi laske i juz nic nie pisz...

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2004, 19:31 

Strzeżmy się gejołamaczy :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2004, 19:33 

Ja ...
Czy na tym forum, scenie są ludzie co zamiast mózgu mają papkę?
Po 1. Ktoś szuka sensacji. Ciekawe po co? Może zazdrość?
Po 2. Niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego w takie sprawy wtrącają się osoby, które:
a. nic nie wiedzą na dany temat,
b. piszą komentarze nie związane z tematem,
c. potrafią rzucać w ludzi przezwiskami bez problemu, za to mają kłopot z napisaniem konstruktywnej krytyki,

A tak poza tym ciekawy jestem dlaczego w wypowiedziach niektórych ludzi pojawia się często słowo gej, itp., itd.. Jak macie problemy to idźcie do lekarza, a nie na forum żale swoje wylewacie.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2