Teraz jest 21 kwi 2025, 15:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 mar 2004, 15:46 

Jestem kolegą irkaw z tego forum.I nie rozumiem co od niego chcecie :? Jest miły i koleżeńcki i dowcipny.Chodzimy razem do tej samej klasy i nikt nie narzeka że coś robi.Powiedzcie co wam takiego zrobił że go odrzuciliście :?: :( A ja postaram się to zrozumieć i mu wytłumaczyć.

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2004, 15:55 

LoL. Kolejne wcielenie :lol: . Mr/Mrs Gonzo and Gore macie kolejna sprawe. Tylko bez zdjeia, jak ktos ma slaby zoladek :lol:

PostNapisane: 25 mar 2004, 16:15 

Lassiter napisał(a):
Jestem kolegą irkaw z tego forum.I nie rozumiem co od niego chcecie :? Jest miły i koleżeńcki i dowcipny.Chodzimy razem do tej samej klasy i nikt nie narzeka że coś robi.Powiedzcie co wam takiego zrobił że go odrzuciliście :?: :( A ja postaram się to zrozumieć i mu wytłumaczyć.

człowieku, w zasadzie nikt o zdrowych zmysłach by gościa nie bronił, dlaczego on sam tu nic nie napisze?... poza tym znając zwyczaj naszego kolegi do zmieniania powłoki dość często wnioskuję, że tyś jest IrekW!

Ostatnio edytowano 25 mar 2004, 17:42 przez Tzeentch, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 25 mar 2004, 17:24 

Lassiter napisał(a):

hmm więc twój kumpel powiedział ci,że jest irkiem(bez w) z tego forum??czy jak do tego doszedłeś??tzn. irek popisywał się tutaj kompletnym debilizmem,stworzył tematy=legendy,jak np.MAM ORYGINAŁA..ale niech wraca przyjmiemy go z kwiatami,na prawde bardzo go brak :(

PostNapisane: 25 mar 2004, 18:14 

Lassiter napisał(a):

OK pora na show time. Na wstępie pragne pogratulować ci irusiuw że tak długo po aż przez 35postów umknoleś mojej i gora uwadze. Jednak "Wszystko co ma początek ma i swój koniec". Zaczołeś normalnie swoje nowe wcielenie na forum pochwaleniem się że zakupileś vietnama za 129zł. Potem były twoje wypowiedzi o czasopismach komputerowych które nie różnily się wiele od postów takich ludzi jak Tołdi czy też Wiechol. Lecz była to cisza przed burzą Tutaj np wspommiałeś o tigerze biorąc pod uwage fakt że pojawiłeś się później niż on to raczej nie powinienieś byś zaznajomiony z całą sytuacją więc to jest 1 dowód świadczący że to ty tiger. 2 sprawa Tutajznów widze zaczołeś coś pisac od rzeczy o jakiś złotych banach :roll: no coment z mej strony. 3 Tutaj wspomniałeś o Ethanie napisałeś jakiś stek bzdur o człowieku którego nie znasz. Świadczy to o twoim braku kultury podobny poziom wykazywał irekw a potem tiger etc. W tym miejscu dałeś także popis swojego debilizmu kupiłeś vietnama w którego nie grasz :?: :roll: bardzo to dziwne. Pozatym chyba najlepszym dodowem jest data ost postu Desert Eagle 19 marca i 1 post Lasitera 20 marca. Nagle Desert zapadł się pod ziemie i pojawił się lasiter :?: :roll: Mamy cię, tak samo było z poprzednimi wcieleniami ale i tym razem wpadłeś, pamiętaj gdziekolwiek i za kogolwiek się będziesz podobał ja & gore znajdziemy cię i zdemaskujemy :twisted: Śledztwo odbyło się przy współpracy Gonza i Gora małego zaplecza technicznego udzielił nam Rutkowski. CYA :twisted:

P.S FAQ dla niewtajemniczonych. Różne osoby na forum nie zawsze muszą być różnymi osobami w realnym świecie. Oto nicki profili na forum które należą do tego samego trola :twisted: Irekw(wsławił się tematem "MAM ORYGINAŁ") Tiger (kocha tygryski - to chyba jakiś gej :lol:) Sage (miał problem z drucikiem w komputerze - any na pewno w komputerze :?: :twisted: ) Desert Eagle ( dostał bana na PRGK za trolowanie i wywalanie własnych statków poza mape) END. Konig Tiger to inna osoba ale on już nie wróci raczej :twisted:

Ostatnio edytowano 25 mar 2004, 19:31 przez Gonzopl, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2004, 19:00 

No widze że kolejna ofensywa w wykonaniu Pana Gonzo i Gora się szykuje.

BTW. ciekawe gdzie jest Sage, Maciejek (chyba ma bana) i Tiger ofkoz ???

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2004, 19:32 

Szczerze mówiąc wolałem maciejka który miał zakręty, niż tych debili(debila) co mamy teraz

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2004, 19:36 

Tzent nie jestem nim.
Gonzo ja z nim chodzę do tej samej klasy.Co z tego że ja mówie o banach, chyba każdy o nich gada no nie :?: :wink: A to że nie ma go tu, to powiem wam jedno że nie ma ochoty tu siedzieć i być trolem.Siedzi na inych forach ale na których to ja nie wiem.

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2004, 20:36 

Lassiter napisał(a):
Tzent nie jestem nim.
Gonzo ja z nim chodzę do tej samej klasy.Co z tego że ja mówie o banach, chyba każdy o nich gada no nie :?: :wink: A to że nie ma go tu, to powiem wam jedno że nie ma ochoty tu siedzieć i być trolem.Siedzi na inych forach ale na których to ja nie wiem.

Ciekawe że tylko 1 mój argument skomentowałeś. A co powiesz na text o tigerze czy obrażanie Ethana co cwaniaczku :?: :?: Tak jasne siedzi na innych forach których ty nie znasz to jaki z ciebie kolega z klasy :twisted:
Masz chyba rozdwojenie jaźni i nie pamiętasz co robisz gdy czujesz się irkiemw chyba :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2004, 20:55 

Ech....Okota do wywalenia ten topic.Tak naprawdę chciałem sobie zażartować.I przy okazji spamując.Soory :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2004, 21:01 

wiesz co ci powiem i inni ci powiedzą ze czas na karmienie TROLLA
Troll Troll Troll Troll Troll Troll Troll Troll Troll Troll Troll Troll

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2004, 21:03 

:shock: No comment :shock:
Może Irekw rozmnaża się przez pączkowanie i teraz mamy Tigera, Sage, Maciejka :wink:?? OMG Trolls' Attack!

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2004, 21:09 

Lassiter napisał(a):
Ech....Okota do wywalenia ten topic.Tak naprawdę chciałem sobie zażartować.I przy okazji spamując.Soory :lol:

Tak tak a świstak siedzi i zawija je w te sreberka :lol:

P.S Nawet gdy by był to żart a nie jest :twisted: to totalnie nieudany i głupi

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2004, 21:51 

Gonzopl napisał(a):
Lassiter napisał(a):

Tak tak a świstak siedzi i zawija je w te sreberka :lol:

P.S Nawet gdy by był to żart a nie jest :twisted: to totalnie nieudany i głupi

Nawet gdyby to był zart, a nie jest, to totalnie nieudany i głupi. Sorry, Gonzo, ale nie musisz mi ublizac - wiesz o co chodzi - różniący sie od ludzi typu Tołdi lub Wiechol - nie przesadzajmy...Aż taki zły nie jestem, choc na forum mialem pare nieudanych zartow, ale to chyba nie powod, zeby sie czepiac, co?

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2004, 21:53 

dobra nie gadaj tyle tylko mow jaki nowy nick bedziesz mial za pare dni :lol: - of korz o lasistera mi chodzilo :)

Ostatnio edytowano 26 mar 2004, 14:19 przez RedStar, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2