Lassiter napisał(a):
Jestem kolegą irkaw z tego forum.I nie rozumiem co od niego chcecie

Jest miły i koleżeńcki i dowcipny.Chodzimy razem do tej samej klasy i nikt nie narzeka że coś robi.Powiedzcie co wam takiego zrobił że go odrzuciliście

A ja postaram się to zrozumieć i mu wytłumaczyć.
OK pora na show time. Na wstępie pragne pogratulować ci irusiuw że tak długo po aż przez 35postów umknoleś mojej i gora uwadze. Jednak "Wszystko co ma początek ma i swój koniec". Zaczołeś normalnie swoje nowe wcielenie na forum pochwaleniem się że zakupileś vietnama za 129zł. Potem były twoje wypowiedzi o czasopismach komputerowych które nie różnily się wiele od postów takich ludzi jak Tołdi czy też Wiechol. Lecz była to cisza przed burzą
Tutaj np wspommiałeś o tigerze biorąc pod uwage fakt że pojawiłeś się później niż on to raczej nie powinienieś byś zaznajomiony z całą sytuacją więc to jest 1 dowód świadczący że to ty tiger. 2 sprawa
Tutajznów widze zaczołeś coś pisac od rzeczy o jakiś złotych banach

no coment z mej strony. 3
Tutaj wspomniałeś o Ethanie napisałeś jakiś stek bzdur o człowieku którego nie znasz. Świadczy to o twoim braku kultury podobny poziom wykazywał irekw a potem tiger etc.
W tym miejscu dałeś także popis swojego debilizmu kupiłeś vietnama w którego nie grasz

bardzo to dziwne. Pozatym chyba najlepszym dodowem jest data ost postu Desert Eagle 19 marca i 1 post Lasitera 20 marca. Nagle Desert zapadł się pod ziemie i pojawił się lasiter

Mamy cię, tak samo było z poprzednimi wcieleniami ale i tym razem wpadłeś, pamiętaj gdziekolwiek i za kogolwiek się będziesz podobał ja & gore znajdziemy cię i zdemaskujemy

Śledztwo odbyło się przy współpracy Gonza i Gora małego zaplecza technicznego udzielił nam Rutkowski. CYA
P.S FAQ dla niewtajemniczonych. Różne osoby na forum nie zawsze muszą być różnymi osobami w realnym świecie. Oto nicki profili na forum które należą do tego samego trola

Irekw(wsławił się tematem "MAM ORYGINAŁ") Tiger (kocha tygryski - to chyba jakiś gej

) Sage (miał problem z drucikiem w komputerze - any na pewno w komputerze

) Desert Eagle ( dostał bana na PRGK za trolowanie i wywalanie własnych statków poza mape) END. Konig Tiger to inna osoba ale on już nie wróci raczej