Teraz jest 21 kwi 2025, 15:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2004, 21:19 

To bylo z 5 tygodni temu. Wybralem sie z qmplemi między innymi z LISem na spotkanie ASG(Air Soft Gun (pistolety na kulki)) najpierw musialem se zalatwic kominiare gogle itp. gogle se zalatwilem BHP i 2 kominiary skołowałem dlamnie i qmpla.Na dojazd troche LIS mi pożyczył za o mu dziękuje. cała to strzlanka zaczynała sie od 8 rano na co żeby ja miałem dojechać musiałem już od 5 jeżdzić busami i pociągiem. Jak już potem jeden z tamtejszyxh fanów tej zabawy podwiuzł nas autem, po dojeżdzi trzeba było jeszcze isc pod góre ze 100 metrów w 50 Cm sniegu dobra dojsc doszlem. Cały rozpakunek i zebranie sie miało miejsce w w takim garażu troche większym. jako że był duzy snieg to rozpalili ognisko zaraz przed wejscia do garazu, cały dym szedł do garażu wysiedzieć sie tam nie dało bo oczy szczypiały. Miałem dostać od kogos UZI na sprężyne, ale ze już pożyczył komus innemu ten pistolet pozyczyl mi Colt'a Gaziaka ktory magazynek mial taki ze w dloni sie zmiescil i jeszcze mozna bylo spokojnie zacisnać pięsc i by nie wystawał, wchodzilo do niego 12 kulek, ledwie co sie miescily. Ale wszystko było ogółem wpożo do czasu 2 rozgrywki, musiałem w sniegu lezeć z 20 min strasznie sie wyziebilem i mi buty przemokly, ale przez ten czas co lezalem zbudowalem se mały okop co nawed ci co wiedzieli gdzie jestem, nie mogli mnie znalesć. Wkońco ktos mnie zawolal ze przegralismy bo przejeli wzgórze. Następna akcja, gwizdek że zaczynamy pierwsze 5 kroków przewruciłem sie na tym 50 Cm sniegu, wstalem i pobieglem dalej na samej góże zorientowałem sie żę nie mam gazu bo kulki nie leciały wogóle, a jako że to był lepwie początek gry a ja przy sobie nie miałem butli z gazem żeby napełnić zbiorniczek i ze wszyscy mieli AEG'a (Airsoft Electric Gun (Karabiny na Prąd w ich przypadku MP5 AEG)) odejscie znaczylo by silna serie po plecach, to udawalem że do nich strzelam :D
Po tym jak chwile potem mnie zabili poszłem napełnić zbiorniczek, okazało sie tam że zbiornik jest pełny, a ja zamiast nie mieć gazu nie miałem magazynka wypadł mi jak sie przewruciłem, poszłem go szukać LIS mi pomagał nie znaleźlismy go, do tego Gogle mi parowały i przez to nic nie widzialem, rozwaliłem kominiare qmplowi. Dobra powiedziałem że oddam mu kase za magazynek jak tylko będe miał. Potem dostałem P99 sprężynowego co strzelał tylko co 2 strzał bo sie zacinał co chwile. Na samym końcu strzelanki poszłem oddać P99 temu co mi pożyczył i jak na złosć pół metra od niego wyleciał magazynek z niego i jakas ważna sprężyna wypadła, zdenerwowałem sie totalnie, po chwili znaleźli sprężyne, za co sie ciesze. Po powrocie do domu lepdwie chodziłem na stopach odcisli ból nug przez 3 dni. 1 kominiare zszyłem i mu oddałem, a o 2 zapominałem ją wziąsć od qmpla co mu ją pożyczyłem, dzis sie dowiedziałem że ta kominiara mu sie zgubiła gdzies.
W sumie jestem winny qmplom jakies 40 zł.

Sory że jest mało przecinków co sprawia że sie źle czyta ale nie chce tego jeszcze raz czytać ponieważ źle to wstpominam.

Mimo że taki żly mój 1 wytęp na tej strzelance, z chęcią bym tam jeszcze ra zpojechał.

a tu macie stronke ASG:
http://asg.pl/text.php?dzial=airsoftgun&text=airsoftgun
Pozdro.

Ostatnio edytowano 24 mar 2004, 21:47 przez GoZda, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2004, 21:33 

Ja rzucalem palace sie kartony z balkonu. Mieszkam na 7 pietrze sasiadce na 5 splonely 2 komplety poscieli a na 4 paleta jajek :D

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2004, 22:29 

GoZda-> jak chcesz się zaopatrzyć w jakiś karabinek, pistolecik
to polecam -> http://www.military.pl tam dostałem mojego Thompsona (sprężynowego, na Elektryka mnie nie stać :) )

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2004, 22:40 

KonewA napisał(a):
...a na 4 paleta jajek :D

no to była niezła jajecznica :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2004, 23:16 

No co do dziwnych akcji z dziecinstwa to u mnie tego mnogo. Np majac 8 lat z kolega wlamalismy sie do naszego starego przedszkola przez otwarte okno od gabinetu lekarskiego. Naszym lupem padly ******* kredki swiecowe, dodam ze w przedszkolu byl ciec ktory sie z nami troche ganial. Innym razem w lany poniedzialek wszedlem z kumplami na 5 pietrowy blok by zucac w ludzi torebkami z woda. Budynek byl kolo przystanku (takie czerwone z pleksji) no i wpadlismy na pomysl by zucic w ludzi stojacyh na nim. Niefortunnie 2 zucone przez nas torebki spadly na ow przystanek, pleksja pekla i jej kawalek wraz z woda spadl na jakiegos goscia ktory akurat tam siedzial. Jeszcze innym razem w liceum wzucilismy sredniego korsarza babce od angielskiego do sali jak miala lekcje (za ten niewinny zarcik bylem zawieszony w prawach ucznia przez 1 miech :) ). A co do podpalania,to podpalilem w 8 klasie na ostatniej lekcji chemii swoj zeszyt,po czym wyzucilem go przez okno (dodam ze nauczycielka sie temu przygladala, ale co ona mi mogla zrobic jak to juz byly wystawione oceny i wszystko bylo zakonczone :D ).

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2004, 16:10 

.... urodzilem sie ... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2004, 16:58 

Kiedys pojechalem na zawody do Kalingradu, Rosji. Lacznie bylem tam 2 dni. Kilka akcji jakie tam robilismy :

-wyzywienie bylo wlasne wiec czesto gotowalismy sobie zupki, a woda zostawalo, goraca, wiec trzeba bylo cos z nia zrobic. Wlewalismy ja do malych torebek foliowych lub bezposrednio z kubka wyrzucalismy na ulice. Raz nam sie udalo trafic bezpoisrednio na glowe jakiegos ruska...

-walka na zwiniete reczniki. efekty : stracony telewizor ze stojaka, porwana tapeta na scianach, zepsuty telefon

-w innym pokoju bawilismy sie telewizorem, zepsutym. Chcielismy go naprawic :lol: . No i wzielem jakis kabelek ze srodka i postanowilem sprawdzic co sie stanie jesli wsadze obydwa jego konce do gniazdka. Mnie sie jakos nic nie stalo, ale na calym pietrze nie bylo pradu.

-wyjscie o 8 czy 9 wieczorem do skelpu po piwo. Mialem wtedy chyba 13 lat a sklep byl troche oddalony od hotelu. Na szczescie nic nam sie nie stalo.

Jeszcze troche tego bylo :) . Ogolnie wyjazd ten wspominam jako bardzo dobry.

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2004, 21:54 

GoZda napisał(a):
To bylo z 5 tygodni temu. Wybralem sie...

o w morde, wciaz sie 'turlam' :lol: :wink: :lol:

w szkole:
- nakrecenie filmu na 'dzien angielskiego' z tekstami 'mathafaka', 'fak ju bicz', itp. :wink:, a nastepnie puszczenie to nauczycielom :arrow: efekt- nic nam nie zrobili, za to stworzyli kolko artystyczne :roll: 8) :wink:
- granie w pilke w klasie :arrow: efekt - rozwalone szyby, naszcescie sie nie skapnely ze to my :roll: :D

Ostatnio edytowano 26 mar 2004, 21:51 przez ziperr, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2004, 20:06 

TuReK napisał(a):

HAHAHAAHAHAHAHAHAH To błąd chyba większości z nas :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2004, 22:53 

NosekzKoszalina napisał(a):
TuReK napisał(a):

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2004, 22:54 

NosekzKoszalina napisał(a):
TuReK napisał(a):

hehehheh racja :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2004, 23:15 

pamiętam ze to Było z Miskiem Blacha i z moim kolega ze szkoły jak stalismy niedaleko smiecia i jaralismy szugi i jakis menelik rozbierał telewizor stay na czesci a ja z miskiem do sibeie mówilismy wskazujac na tego pijaczka This is a BUM po pewnej chwili wyszedł i okazało sie ze to rumun i do mnie wyskoczył z pięsciami i mówiac NAUCZYC CIE HISZPAŃSKIEGO a misiek dojebał mu tekstem (wtedy to był nowy tekst)
ze jest piękny jak kwiat akacji rosnący w ubikacji a bum do niego a wiesz co to ubikacja?(z typa tak zgnilismy)

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2004, 23:31 

zjezdzalem z oblodzonej gorki chyba jak mialem z 6-7lat (nie pamietam) na rowerku takim z 2 dodatkowymi kolkami.. skonczylo sie to tak ze przelecialem nad kierownica i zaryłem czolem w glebe poplakalem sie i pobieglem do domu zalany krwia :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2004, 23:34 

Toldi ja od jakiegos czasu kompletnie nie wiem o co ci chodzi

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2004, 23:48 

Krotko wycedzilem glowa w kaloryfer :) tak sam z siebie :) nie obylo sie bez pomocy specjalisty :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2