Teraz jest 21 kwi 2025, 16:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2004, 02:38 

Misiek i irekw sa ciagle posrod nas... Niekoniecznie tylko duchem :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2004, 09:40 

SplinteR20 napisał(a):
Misiek i irekw sa ciagle posrod nas... Niekoniecznie tylko duchem :lol:

No też słuszałem podobne pogłoski, niestety nie mam podejżeń - ale duet Gonzo&Gore pewnie rozpracowali to już pół roku temu :wink: . Najtrudniejsza była przeprawa przez granicę - jak arabowie zauważyli Irkaw (w), który jak chomik, wcina chrupki kukurydziane firmy Korn Flejks z kinder niespodzianką w środku, a może na zewnątrz - byli za fenomenem w ich kraju - za aborcja :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 22:27 

Odnowiłem sobie tego dino bo admin pozamykał parę ciekawych tematów w których chciałem się wypowiedzieć :roll:
Otóż pan wiechol pisze:
Cytuj:
A IMHO wszyscy na forum ... ... ... pieprzą głupoty! . Ktos kiedys powiedział, ze topic jest beznadziejny, a teraz wszyskie laski skacza i powtarzaja to samo do kazdego tematu... Poczytajcie sobie dalekie tamaty, typu "Kacik snajpera", "Kacik czolgisty" - wtedy nic nie gadaliscie, a teraz jak jeden maz, jak takie wafle - Głupi topic, glupi topic, zamknac go, i matka angelika dziekuje za tak interesujacy temat.

Widzę że po raz kolejny bawisz się w obrońcę forum i człowieka dla którego najwyższą wartość stanowi dobro użytkowników :roll: Wszystkie laski skaczą dlatego bo jest to temat przerabiany już setki razy a ciekawy i aktualny to on był zaraz po premierze BFa nie w dobie Vietnama :roll: Akurat wątpię by od tego czasu mapy zmieniły się na tyle by było o czym dyskutować. Dalekie tematy pochodzą z czasów kiedy gra byłą w miare nowa a ludzie dzielili się swoimi spostrzeżeniami na temat różnych profesji...po prawie dwóch latach gry raczej ciężko powiedzieć coś nowego w tym temacie :roll:
Dalej czytamy:
Cytuj:
Wiesz, nie robiłem tego, by Cię specjalnie bronic. Po prostu wqrza mnie waflowanie i podlizywanie się do eee, jak to mowicie starych bywalców. Chodzi mi o to, ze jak np. Holman cos palnie, to wszyscy - och, mastahu nasz ty, wielbimy Ciebie (Holman, dalem przyklad), racja, temat do dupy! sluchac go, bo jak nie... to nie! Holman, nie obrazaj sie, ale to jest naprawde denerwujace! I nie pisz, ze chce się pokazac - bo teraz chcę!

Tym mnie żeś rozbił :lol: Chłopaku poczytaj swoje teksty na forum i sobie zobacz kto próbuje Holmanowi bez wazeliny w dupę wchodzić :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 22:46 

Gorefest napisał(a):
Odnowiłem sobie tego dino bo admin pozamykał parę ciekawych tematów w których chciałem się wypowiedzieć :roll:
Otóż pan wiechol pisze:
Cytuj:
A IMHO wszyscy na forum ... ... ... pieprzą głupoty! . Ktos kiedys powiedział, ze topic jest beznadziejny, a teraz wszyskie laski skacza i powtarzaja to samo do kazdego tematu... Poczytajcie sobie dalekie tamaty, typu "Kacik snajpera", "Kacik czolgisty" - wtedy nic nie gadaliscie, a teraz jak jeden maz, jak takie wafle - Głupi topic, glupi topic, zamknac go, i matka angelika dziekuje za tak interesujacy temat.

Widzę że po raz kolejny bawisz się w obrońcę forum i człowieka dla którego najwyższą wartość stanowi dobro użytkowników :roll: Wszystkie laski skaczą dlatego bo jest to temat przerabiany już setki razy a ciekawy i aktualny to on był zaraz po premierze BFa nie w dobie Vietnama :roll: Akurat wątpię by od tego czasu mapy zmieniły się na tyle by było o czym dyskutować. Dalekie tematy pochodzą z czasów kiedy gra byłą w miare nowa a ludzie dzielili się swoimi spostrzeżeniami na temat różnych profesji...po prawie dwóch latach gry raczej ciężko powiedzieć coś nowego w tym temacie :roll:
Dalej czytamy:
Cytuj:
Wiesz, nie robiłem tego, by Cię specjalnie bronic. Po prostu wqrza mnie waflowanie i podlizywanie się do eee, jak to mowicie starych bywalców. Chodzi mi o to, ze jak np. Holman cos palnie, to wszyscy - och, mastahu nasz ty, wielbimy Ciebie (Holman, dalem przyklad), racja, temat do dupy! sluchac go, bo jak nie... to nie! Holman, nie obrazaj sie, ale to jest naprawde denerwujace! I nie pisz, ze chce się pokazac - bo teraz chcę!

Tym mnie żeś rozbił :lol: Chłopaku poczytaj swoje teksty na forum i sobie zobacz kto próbuje Holmanowi bez wazeliny w dupę wchodzić :lol:

Ok po kolei. Nie bawie się w zadnego obronce dobra - do Dowodcy_Pawla wiele mi brakuje... Ale powiedz mi, Gore, czemu robicie z tego takie wielkie halo? Teraz nalezy sie cieszyc, ze mamy nowych uzytkownikow. Nie pomyslałes, ze glosowanie "ktora mapa jest ciekawa" podnioslo by atrakcyjnosc forum? Tak samo jak zabawa w skojarzenia. Jezeli chodzi o zabawy, to jestem dobry w te klocki... 8) . Teraz to ty zes mnie rozbroil - wchodzenie w dupe bez wazeliny? Pare razy powiedziałem spytaj sie Holmana, to ci pomoze, bo dobrze zna sie na sprzecie. Sorry, ale jesli twierdzisz, ze to jest wazelina, to ty prawdziwej nie widziałes :!: Wazelina to jest jak podchodzisz do szefa i mowisz: ładny krawat ma pan dzisiaj" a on daje Ci podwyzke. Tamto to byllo, eeee, pochlebstwo... I dziekuje bardzo za per pana (choc z malej litery, ale to juz sukces) i vice versa (to nie byla wazelina, nawet nie pochlebiaj sobie :roll: ) I nie zamykac tematu, bo chcem sobie kulturalnie popolemizowac, a nie mialem nawet okazji...

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 22:56 

Wiechol nie będę przytaczał tu twoich wypowiedzi w stylu "idę w ślady Holmana i jeżdżę po trolach" :roll: W takim układzie według twojej filozofii "inni idą w ślady Holmana i krzyczą że topic jest do dupy" :roll: Więc wychodzisz sam w swoich oczach na wafla :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 22:59 

Gorefest napisał(a):
Wiechol nie będę przytaczał tu twoich wypowiedzi w stylu "idę w ślady Holmana i jeżdżę po trolach" :roll: W takim układzie według twojej filozofii "inni idą w ślady Holmana i krzyczą że topic jest do dupy" :roll: Więc wychodzisz sam w swoich oczach na wafla :wink:

Geez, polska jezyk trudno byc? :roll: :wink: . Wedlug twojej filozofii, to ja nic nie rozumiem...Chyba pieprz$% ta cala sytuacje i olewam to, bo tak trzeba bylo zrobic na poczatku :roll:

Acha, mam jakies takie przeczucie, ze niedlugo polska scena bf'a sie rozłamie... :?

P.S Nigdy nie pojde w slady Holmana - mam swoj styl :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 23:03 

Czytanie ze zrozumieniem też ciężka być widzę :roll: I nie wiem co tak się martwisz rozłamem sceny skoro połowa to same wafle 8)

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 23:04 

wiechol napisał(a):
Acha, mam jakies takie przeczucie, ze niedlugo polska scena bf'a sie rozłamie... :?

nie martw sie.. to spod pachy

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 23:09 

Pan Szmata napisał(a):
wiechol napisał(a):

Eee, mam na to jeszcze odpowiedziec?

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 23:12 

wiechol napisał(a):
Pan Szmata napisał(a):
wiechol napisał(a):

Eee, mam na to jeszcze odpowiedziec?

no wlasnie to zrobiles :lol:

HIC NATUS EST
Scierkens

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 23:19 

wiechol napisał(a):

P.S Nigdy nie pojde w slady Holmana - mam swoj styl :lol:

Pewnie 8)
Masz klase chłopaku 8)

:lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2004, 00:57 
Moderator forum

ale jaja :) mam juz fanow :lol: jestem tez mastahem jakby ktos nie wiedzial 8) komu autograf z LAWa ? ;)

poza tym caly czas zerkam zerkam za siebie i nie zauwazylem zeby mi cos wdupe wlazilo :lol:

aha ten topic jest do dupy, mowilem juz ? :D pozwalam wam sie ze mna zgodzic 8)

ok a teraz powaznie

@wiechol: masz jakis problem zwiazany z moja osoba? czy mam ci cos wytlumaczyc?

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2004, 11:26 

wszystkim zainteresowanym naukowym podejściem do zjawiska trollingu, polecam http://b3d.ats.com.pl/klasyfikacja_troli.htm ;)

tak btw faktem jest, że trolli, świadomych i nieświadomych swej trollowatości, jest zatrzęsienie na tym forum... rozumiem argumenty tych, którzy się ich kosztem dobrze bawią, niemniej jednak podejrzewam że forum to skończy się tym, że grupa trolli ukamieniuje ostatniego normalnego usera:)

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2004, 12:11 

zarith napisał(a):
wszystkim zainteresowanym naukowym podejściem do zjawiska trollingu, polecam http://b3d.ats.com.pl/klasyfikacja_troli.htm ;)

tak btw faktem jest, że trolli, świadomych i nieświadomych swej trollowatości, jest zatrzęsienie na tym forum... rozumiem argumenty tych, którzy się ich kosztem dobrze bawią, niemniej jednak podejrzewam że forum to skończy się tym, że grupa trolli ukamieniuje ostatniego normalnego usera:)

eee... chyba tylko jesli trolle beda moderowac.. trolli jest masa... fakt.. no ale nie mozna usuwac goscia po 1 poscie (choc zdarzalo sie, oj zdarzalo) trzeba dac im szanse wykazania sie, poza tym niewatpliwie stonowia oni zrodlo przeniej rozrywki (TS ejw..: ej chlopaki.. patrzcie na ten topic!.. i sie zaczyna :)

HIC NATUS EST
Scierkens

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2004, 12:52 

nie mówię, że nie, panie szmato... nie mówię, że nie, myślę po prostu, że hodowla trolli powinna być kontrolowana przez państwo:). mi się wydaje, że na tym konkretnym forum straciliście nieco kontrolę nad populacją trolli, bo - o ile w małych ilościach bywają rzeczywiście zabawne, o tyle w większych stają się baaardzo męczące.... oczywiście, istnieje też możliwość, że to ja się zestarzałem... :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2