Teraz jest 24 lis 2024, 00:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 mar 2003, 19:14 

Pisze ten post aby nowi gracze wiedzieli podczas swoich pierwszych krokow na BF multiplayer czego raczej robic niepowinni.
A wiec na pierwszym miejscu jest oczywiscie TK
Na drugim: podczas reperacji sprzetu ktos bezczelnie go zabiera
Na trzecim : Uzywajac statku graj enginerem szczegolnie na mapach Omaha,Husky (chodz podczas gdy bedziesz reperowal na 50% ktos zajmie twoje miejsce) zawsze sprawdzam zanim zaczne reperowac (f10 i f11)
Na czwartym : masz wespe lub Katiusze grasz sniperem zrobiles sobie sam cel i odjechales kawalek zeby niebyc widoczny przez wroga. Nagle ktos wsiada i zasuwa do bazy przeciwnika jakby mial tigera.
Aha jeszcze jedno: szczesliwy po maratonie z 10 graczami wsiadasz do samolotu niestety niektorym puszczaja nerwy i dostajesz serje z automatu i samplocik ma jeszcze ze dwie kreski. ( raz niewytrzymalem przyznaje sie i nawrocilem sie stuka rozwalajac z 5 swoich na pewno tez i niewinnych)

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2003, 21:33 

Twojego posta i tak nikt nie przeczyta... Nawet gdyby go tutaj jakis moderator podwiesil.

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2003, 21:36 

Ja bym proponowal zeby na kazdym serwie byl okreslony regulamin moze chociarz po czesci by to skutkowalo ...

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2003, 22:02 

Mnie najbardziej wnerwia frajerstwo słabych graczy. Ludzie są śmieszni bo umieją się bić ale tylko na własnych regułach. Czy jak przylecą obcy i zatakują nas będą zabijać jeńców to czy podamy ich do sądu międzynarodowego nie przestrzeganie konwencji genewskich? Kurde! Ludzie kiedy wy się nauczycie że wojna do wojna. A jak nie możesz sobie poradzić z camperem to jesteś frajer. Co wy myślicie że jak gdzieś śię snajper krył i walił do odziału to mu kazali wyjść i zacząć walke od nowa bo byli nie przygotwani i nie widzieli przeciwnika? Nie! Próbowali dorwqać gnoja i jak go złapali to mu bezlitośnie pożynali gardło! A jak wybił cały odział no to cuż...wojna. Jak ktoś kamperuje to jest wasza reakcja:
1. Przestajesz grać bo ktoś campuje i nei mozesz sobie pograć. :x
2. Skarżysz się adminowi że ktoś camperuje. To tak jakby dorosły facet sklaeczył się i poszedł do mamusi żeby pocałowała paluszek!
Sam w camperstwo się zwykle nie bawie( to zależy od sytuacji)Ale jak widze takiego bekse lub to że popiera ktoś takie patche o jakim mówią na stronie głównej to nerwy mi puszczają!
Za niedługo dice zrobi patcha że nie wolno strzelać przeciwnikowi w plecy albo strzelać ze snajpery z odległości nie większe niż 100 m. TO JEST ABSURD!!!!!!!!1 :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2003, 22:12 

Zgadzam się z Piro, "Life Is Brutal" a co dopiero wojna.
Jak cie zabijają co chwile, po prostu graj dalej aż ty ich będziesz siekał :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2003, 22:21 

Na wojnie nie ma zasad!
Na wojnie Słabi są mięsem a slini przetrwają. Walcz a będziesz tym silnym

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2003, 23:58 

Tak jest w 100% zgadzam sie z Piro !!! Lamrom przeszkadzaja tylko kamperzy!!! ( jak przeszkadzaja ci to przestan grac)! a ten pomysl z tym patchem, ktory uniemozliwia naprawiania wrogich pojazdow w hangarach jest do d....
Jak dla mnie kampowicze sa nowym wyzwaniem i wcale sie nich nie boje!! :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2003, 00:17 

PIRO[poland] napisał(a):
Czy jak przylecą obcy i zatakują nas będą zabijać jeńców to czy podamy ich do sądu międzynarodowego nie przestrzeganie konwencji genewskich?

No nie wiem czy ten przykład tu pasuje :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2003, 00:54 

Prawdee powiedziawszy - napisawszy to kampowicze pojazdami w hangarach to raczej żadkość, zdarzyło mi się to raz może dwa na miesiąc grania ( nie codziennie), również nie widze problemu
A STRZELANIE DD WLASNEGO SAMOLOTU TO CZYSTA POEZJA - ban dla takiego gracza na 1 m-c :!::!:

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2003, 13:39 

Gdzieś już to pisałem, ale nie pamiętam czy na tym forum.... :oops:

Kampienie a kampienie to dwie różne rzeczy ;)

Bez sensu jest, jak ktoś to robi dla fragów wyłącznie i gna do wrogiej bazy podczas gdy jego team walczy o niezdobyte jeszcze flagi.

Ale jest też takie coś: w klanówkach, gdzie gra się o każdy ticket po prostu nie da się czekać aż z wrogiej bazy nadjedzie kolumna pancerna i zrobi zadymę. Przejęliśmy wszystkie flagi i mamy się opalać? No wiadomo że nie, część broni pozycji a inni zasuwają do wrogiej bazy wytłuc co się da. Nie uważam, żeby to było camperstwo.

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2003, 15:23 

Ja jestem za tym żeby jeden albo 2 wyznaczonych i wyszkolonych w sabotarzu gości poszło do bazy wroga( i ani jednego więcej) i uprzykrzało mu i sprawiało problemy, niszcząc sprzęt, strzelając z ukrycia tak żeby przeciwnik bał się łazić po własnej bazie. Bo tak kiedyś niemcy we francji zrobili z amerykanami. Dowodzący komandoasmi niemieckimi niejaki otto Skorzenny (czy jakoś tak) wprowadziłtaki zamęt swojimi sabotażystami że amerykanie złapali więcej "podejrzanych" amerykanów niż prawdziwych sabotarzystów :lol: . I to popieram. ale nie żeby cały doział łącznie z samolotami siedział w bazie wroga i naprzykrzałsię kiedy wystrczy jeden cwaniak który się przedrze... :?
Jestem za pomysłem żeby camper nie mógł się leczyć i naprawaić w bazie wroga ale nie żeby zaraz mu bana z campoawnie dawali! Nie sądze zeby kiedyśtak było że kiedy alaiancy albo niemicy komandosi panoszyli się po bazie wroga wyszli tyko dlatego że wróg im mówi że nie grają według reguł :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2003, 01:06 

scaveola 1000% popieram
bo jak by był nuke to by sie spusciło i ticket do ZERA :!: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2003, 18:23 

Yuri pomysł miał dobry. Nie chodzi tylko o kampienie bo cyt."kampienie a kampienie to dwie różne rzeczy" :wink: i zalezy od sytuacji. Moze warto zrobić lekkie zamieszanie w bazie przeciwnika tak żeby reszta teamu mogła łatwiej zdobyć resztę flag? A gdy artylerią łupie sie w bazę wroga to jest kampienie czy nie? O brutalnych prawach działań wojennych też już wspominali przedmówcy :)

Ale warto temat rozszerzyć i napietnować "Najbardziej wkurzające zachowanie graczy" :x :!:
Bo nie wszystko da sie załatwić kickiem czy banem. Sam doświadczyłem przyjemności strzału w plecy (moje niestety) od TK-a :evil: .
Ale i granat też mi sie nieraz "omsknął" :oops: albo friendly czołg wjechał na minę, którą z narażeniem życia dopiero rozłożyłem :(

I takie uwagi od doświadczonych graczy pomogą nowym we właściwym zachowaniu sie na mapie.
Pozdrawiam serdecznie

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2003, 19:48 

Co do min to bardzo popieram ślepote ale tylko u wroga. Natomiast na tą przypadłośc cierpią ostatnio obie strony. I to w dodatku facet widzi że saper rozłożył mine i tak na nią wjeżdza... :?

Jestem całkowicie "ZA" odziałami komandosów uprzykrzających zycie w bazie wroga. Ale! Żeby odziałskładał się najwyżej z 3 ludzi! Saper, medyk, assult i może sniper na zwenąttrz bazy usadowiony na jakiejś górce blisko bazy wroga :twisted: No to by było 4. Ale nie całe 14> osób!

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2003, 17:34 

Grałem dwie tury na tej nowej mapce i mam niestety mieszane uczucia ale to dlatego że gracze z którymi grałem siedzieli głównie w bazie wroga a on spokojnie zajmował kolejne flagi.
Bardzo ciekawy widok 4 gosci w swojej bazie 8 w bazie przeciwnika a 4 stara sie utrzymac ile flag sie da :evil:
Bardzo wk*&%%$%^$&*

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2