Chill out Hynol
Hehehe...panowie...spójrzcie w kalendarz...twenty fucking first cenutury!!!
Za kilkadzieisąt lat ludzie bedą zarabiac juz kase z grania,bedą z tego życ,mysle ze za jakies 90-150* lat gry on line będą jedną z dyscyplin na olimpiadzie!!!!!(shit kur** nie dozyjemy

)
Spokojnie...tworzymy historie...pomysl ze jestesmy prekursorami...za kilkaset lat bedą sie o nas uczyc na informatyce...filmiki z WCG bedą filmikami archiwalnymi...jakby na to nie spojrzec...należysz do pierwszego pokolenia graczy on line.Bądz z tego dumny!!!
Elektroniczna rozrywka bedzie powoli sie morfowac w life style!!!Technologia idzie do przodu i nawet pomimo wycofania z komercyjnego szczebla projektów VR(hmm kiedys tego było pełno na giełdzie...

) mysle ze z roku na rok all związnae z e sportem bedzie coraz wieksze i powazniejsze!!
Ja tam kocham gry,pomimo ze koliduja mi czesto z życiem osobistym jakis cel czy pasję trzeba miec!!!!
Heh...przypomnij sobie pierwsze łamanie Jojów na Atari...potem mortal z kumplami na wagarach...a teraz... przelot Hjułii nad dżunglą wraz z teamem przy rytmach Valkirii!!!!Ja o tym marzyłem...
*
W zależnosci od postępu technologii i ilości wojen