Teraz jest 4 kwi 2025, 20:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 maja 2004, 00:33 

Witam serdecznie w kolejnym temacie, poswieconym wedlug mnie paru waznym sprawom..

Juz wyjasniam i rozwiewam wszelakie watpliwosci, o jakie rzeczy mi wlasnie chodzi..
Zaczne zatem od tytulowych "Igrzysk". Sprobuje to opisac, w miare normalnie, zeby kazdy zrozumial w czym rzecz.
Jak wiemy, na serwerach publicznych, gdzie walczy po przeciwnych stronach 15 na 15, lub tez mniej, istnieja marne szanse, na ujrzenie ciekawych akcji, manewrow, kaskaderskich wyczynow, niezwyklych sztuk pilotarzu, a takze bardzo dokladnie zaplanowanych atakow na poszczegolne cele..
Moze sie myle.. niech mnie ktos poprawi zatem, lecz moim skromnym zdaniem, na serwerach prowadzony jest swego rodzaju deathmatch, w tle sa flagi, aha i jeszcze jacys inni zolnierze, do ktorych nie mozna strzelac, bo spadaja staty..
Tak.. to jest tylko i wylacznie moje zdanie, nie musicie sie z nim absolutnie zgadzac.
Wracajac zatem do tematu, chcialbym poznac zdanie, ludzi z klanow, wlascicieli serwerow, czy tam innych capo di tutti, ktorzy trzymaja to wszystko za gardlo, by sie nie rozlecialo.. Jaki maja stosunek, do rozgrywania otwartych meczy klanowych.. nie, to zle slowo.. raczej: towarzyskich sparingow, albo nawet jeszcze inaczej: pokazow manewrowych, ktore beda mogli ogladac zwykli gracze?

Oczywiscie nie biorac w nich aktywnego udzialu, tylko i wylacznie jako obserwatorzy.. I to sie wiaze z moim kolejnym pytaniem.. czy jest to wogole mozliwe? gdyz BF:V jest sprytnie stworzona gra komputerowa, w ktorej nie istnieje przylaczenie sie do rozgrywki jako obserwator, bez stracenia spawnpointa, czy tam innych sztuczek.. mniejszych lub wiekszych..

Takie "igrzyska" odbywaly by sie oczywiscie pod odpowiednim nadzorem, bo jak wiemy, obecna scena BF:V w polsce, jest dosc masowo zalewana przez najrozniejsze dziwadla, ktore plawia sie w psuciu zabawy innym..

Zapraszam zatem do dyskusji na ten temat, i pojechaniu po mnie, za najglupszy pomysl na tym forum, czy cus..

Teraz druga czesc tematu, bo niema co smiecic forum nastepnym:
Rekruci..
Na serwerach mozemy spotkac pare rodzaji graczy: klanowiczow, graczy niezrzeszonych ktorzy szukaja klanow, graczy niezrzeszonych ktorzy nie szukaja klanow, i inne pomniejsze jednostki.. ale skoncentrujmy sie na tych 3 grupach.
Na czym polega moj misterny plan, ktory padnie na pierwszym ostrzejszym zakrecie na drodze:
Zorganizowania czegos na podobienstwo koszarow, pseudo-klanu, organizacji trenujacej nowe talenty, ktore z nabytym doswiadczeniem, itp. mialyby wieksze szanse na dostanie sie do klanow o ktorych marzyli od dziecka.. no troche przesadzilem.
Nazwa, to najmniejszy problem, bo nie chodzi oto by sie nazywac: "Supreme Mastah Killers Of Da V3ts", gdy cala reszta jest psia kupe warta.
Taka organizacja, nie posiadala by jakis niesamowitych restrykcji, ze jak jestes w niej, to nie mozesz jusz byc gdzie indziej.
Wlasnie oto tam bedzie chodzilo! by szlifowac Polska scene BF:V, odnajdywac mlode talenty, ktore w tlumie panujacym na serwerach maja mizerne szanse na dostrzezenie przez ludzi z czolowki Klanowej.

Nie mowie tu oczywiscie o graczach szturmowcach, ktorzy maja zawsze minimalnie 20 killsow wiecej niz inni, i ani jednej flagi zdobytej..

No dobra, koncze jusz, bo te moje posty itak jusz dziwnie wygladaja na tym forum.

aha, jak sie wam spodoba, to proponuje nazwe Psy Wojny, albo poprostu Najemnicy.

Dziekuje za wytrwalosci, i pozdrawiam.

Poprawka pierwsza: zapomnialem dodac, ze druzyny stworzone z takowych najemnikow, moglyby sie umawiac na sparingi z roznymi klanami, by zaprezentowac swe "wdzieki" swoim guru.. hyhy.. przesadzilem, ale kazdy wie oco chodzi.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 00:50 

Natchniony jakis czy co ? ;)
By sobie bf vietnam poogladac to czasami mozna znalezc na necie ciekawe avi z wyczynami kaskaderow. A ciekawe akcje zdarzaja sie i na freepleyach wystarczy kilku zgranych ludzi ;)

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 01:50 
Moderator forum

Obserwatorzy na serwie by przeszkadzali w grze. Poszukaj jednak po sieci - znajdziesz filmy z meczy nagrywane z oczu poszczególnych zawodników (na przykład słynny jusz mecz Team Poland vs Szwecja oczami Piaska). Czasami także zdarza się, że są transmisje z meczy (także TV - sam brałem kiedyś w takowej udział). Niestety engine BF-a nie ma czegoś takiego jak HLTV, a szkoda...

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 08:49 

Ech, demend, odwazny jestes :)
Sam myslalem o takiej szkole rekrutów nie zwiazanej z zadnym klanem. Mozna by ja podzielic na pare sekcji, np. pilotazu, inzynierstwa itp.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 11:29 
Moderator forum

To byłaby ciężka sprawa. Bardzo dużo daje podpatrywanie lepszych, czytanie ich uwag na forum, rozmawianie na TS-ie (o grze oczywiście). Ktos z małym doświadczeniem niewiele tu zdziała.

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2004, 18:33 

Ciezka sprawa nie znaczy niemozliwe :)
Chyba kazdy z nas chce, zeby graczy bylo coraz wiecej, zeby byli coraz lepsi (no chyba, ze sie boicie :D) no i zeby pierwsza dziesiatka CB International byla biało-czerwona :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2004, 20:15 

Ja nie wierze w powstanie czegoś takiego.
Nikomu by sie nie chciało być organizatorem tego cyrku.

PS Mam dziwne wrażenie że im dłużej gram tym gorzej.

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2004, 21:13 

dedido napisał(a):
Ja nie wierze w powstanie czegoś takiego.
Nikomu by sie nie chciało być organizatorem tego cyrku.

PS Mam dziwne wrażenie że im dłużej gram tym gorzej.

Taaaa
Glównie dlatwgo, bo boicie sie klanowcy, ze tacy najemnicy ws wygryza z waszych klanow.

Ad. PS Nie grasz coraz gorzej, tylko inni graja lcoraz lepiejn :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2004, 21:30 

dzięki :)

ale ja nie jestem klanowcem ;)

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2004, 21:55 

Wiem (sprawdzilem) ale to klanowcy mogliby np. oddac serv na treningi, ale pewnie sie boją :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2004, 10:09 

UAHAHAHAHA, ROTFLLLL
PFfffkheheheklhekehrrr.r.....
Kurde, nie piszcie takich rzeczy kiedy piję kawę bo muszę teraz czyścić monitor.

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2004, 10:13 

:lol: :lol: :lol: Hahahahahaha!!! A co? Moze sie nie boisz ze jak jakis przetrenowany gosciu bedzie chcial do klanu, to cię wywala ;)

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2004, 10:18 

Szary napisał(a):
:lol: :lol: :lol: Hahahahahaha!!! A co? Moze sie nie boisz ze jak jakis przetrenowany gosciu bedzie chcial do klanu, to cię wywala ;)

Masz racje, może się nie boję :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2004, 10:34 

Juz to widze, ta kawe wylales, bo ci reće drza - ze strachu :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2