_XENA_ napisał(a):
Rzeczywiście wqurza mnie osłabienie cm-ów względem samolotów - rozumiem pistolety maszynowe i rkm-y (BAR, StuG44), ale stacjonarne?
Kolejny... to jakas plaga? Proponuje powrot do przedszkola na nauke celowania/strzelania. Siedzac w czolgu/hanomagu itp czuje sie stosunkowo bezpiecznie jezeli w poblizu lata obcy samolot i zazwyczaj nie mam wiekszych problemow z trafianiem/zestrzeleniem, jezeli pilot jest na tyle nieostrozny.
Cytuj:
Poza tym brak mi jest mozliwości trafienia pilota. Nie raz mi się zdarzyło ze snajpy odstrzelić kierowce jeppa/kubblewagona, a nie widziałem nigdy aby dało się zabić pilota na przyklad Zeke. Wyobraźcie sobie na przykład odstrzelić strzelcem w Dauntlessie pilota atakujacego Zeke. Bardzo tego brak.
Moze zdecyduj sie o co ci chodzi? Chcesz miec mozliwosc zabicia pilota z samolotu czy z ziemi? 2 wersje juz przerabialismy i jak widac zostala przeglosowana.
Cytuj:
Śmiesznie także wyglada Zeke przetrzmujacy kananadę ze wszystkich km-ów np Corsaira. W realu po czymś taki jedynie sklejka by dookoła latała. Jak wiecie Zero nie były opancerzane.......
Teraz to juz zupelnie sie pogubilem. To teraz chcesz miec realizm?Najwyrazniej masz problemy z celowaniem albo kiepskie lacze np z pojawiajacymi sie straconymi pakietami.