SUB-COMMANDER KAL`EL napisał(a):
bobus chetnych w polsce nie ma mo qrfa wiekszac napieprza piraty i nie trzeszcz tutaj OK
Sub-Commandus! Chętni to mnie mało... Serwer był na 32 teraz jest na 24. Pytałem dlaczego. Holman odpowiedział. Ja skonstatowałem braki w serwerkach do BFV. To ma niby być trzeszczenie? A może chodziło o to, że się przyczepiłem i konfrontowałem notkę na stronie EA PL z Waszym przekonaniem o domniemanej fazie testów Astera? A kto tu się ostatnio nabijał, że gramy na BFV w wersji beta? Czyż to nie byli moi szanowni adwersarze? Wam wolno... Ja nie mogę. No tak! Nie jestem w żadnym klanie! Zapomniałem o tak drobnym szczególe.
2 sprawa ze nagle cala polska scena nie zleci sie na astera bo ty chcesz sobie popykac
Ech… Sęk w tym, że ostatnio nie szło się tam dostać. Nikt się nie musiał zlatywać. Serw był już zalatany. Stąd zrodziło się moje wyżej wzmiankowane pytanie.
po 4 nic nie jest idealne i narie ludzie nad tym serwerem pracuja bo jak bys nie wiedzial to jest 1 serwer w EA w polsce i oby nie ostatni przez twoje farmazony
Taaaa… Już widzę obrażonych marketingowców z EA, którzy ze łzami w oczach żegnają się ze sceną beefa, bo jakiś podły użyszkodnik ich gierki podstępnie zapytał dlaczego było 32 a jest 24. Co ja narobiłem!
Boże! Jak podle się czuję.
Chyba odejdę w milczeniu, ze zwieszoną głową.
I płakać będę gdzieś w tunelu, który na mapce wykopię.
I zginę skąpany napalmem.
Gdzieś z dala na brytolskiej sieci.
Gdzie z dala. Nie na polskim kablu.
Piasecznik napisał(a):
Twój ton i sens wypowiedzi można streścić tak:
Obiecali super serwer a jest śmieć, EA do gazu.
Piasek! A umiesz czytać? Gdzie ja to niby napisałem?
Piasecznik napisał(a):
Nie na tym rzecz polega żeby wylewać swoje frustracje.
Jakie niby frustracje? Niby poziom Astera ma mnie frustrować. No co Ty? Za stary jestem! Frustrowała mnie władza ludowa. Teraz nawet Leper to pikuś. Aster tym bardziej.
PS1: Traktujecie mnie jak trola jakiegoś. Ktoś Wam za to płaci czy co? Ja tu raczej mało piszę i starań dokładam, żeby nie przeginać. Teraz to chyba już nic pisać nie będę, bo wygląda na to, że tu wszyscy pisać lubią, a mało kto czyta ze zrozumieniem.
PS2: Ja już zmieniłem swoje zdanie na temat Astera. Czytaliście mam nadzieję?
I... Jak Wam się podoba?