Teraz jest 23 lut 2025, 12:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 830 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 56  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 mar 2003, 15:36 

Zooltar jasne dlatego nie dalismy zadnego conflictu. To nie ma sensu, skriny nuie potwierdzja nic. To tylko nasze odczucie moze byc mylne moze byc prawdziwe, nie dowiemy sie tego.

Co do ognia dawanego w miejsce gdzie potencjalnie moze ktos wyjsc to spox, znamy to ale ten rog to nie jest zaden spownpoint ani czesto uzywana droga. Niewazne, byli lepsi zdecydowanie na wake i wygrali.

Tytuł:
PostNapisane: 31 mar 2003, 21:31 

Przeprosilismy SAW. Tak chyba bedzie lepiej, szczegolnie ze tak naprawde nie mozemy byc pewni ze ktos cheatowal. Zachowalismy sie malo odpowiedzialnie wg mnie, jezeli ktos duzo trenuje, wygrywa, jest lepszy i jest oskazony o cheatowanie to rzeczywiscie moze sie glupio komus zrobic. No coz, mamy doswiadczenie na przyszlosc - emocje i opinie chowac w sobie ;)

Szkoda tylko ze Torg mimo ze niby skonczyl temat teraz objezdza nas na CB. Zupelnie jakby zapomnial ze tez w jednym z raportow oskazal n! chyba o cheatowanie. Smieje sie ze gralismy ze slabszymi. Czlowieku! Wygraj z JeeR, K!, m@trix, ONZ to pogadamy.

Przepraszam adminow ze znowu na forum ale jezeli ktos obraza moj klan na publiku mimo zapewnien ze tego robic nie bedzie to ja rowniez musze bronic imienia klanu na publicu.

Tytuł:
PostNapisane: 31 mar 2003, 22:38 

Nie chciałem się wtrącać, do prowadzące donikąd dysputy, ale nie wytrzymałem.

Coug napisał(a):
Szkoda tylko ze Torg mimo ze niby skonczyl temat teraz objezdza nas na CB.

Coug czym tak straszliwie obraził Ciebie, Twój klan, kogokolwiek Torg :?:

Chyba nie tym tekstem:
[SPQR] Torg napisał(a):
Congratulations =SaW= !!!!!!!!

Honan (Survive and Win) napisał(a):
] We were decided to play DAK long before, because we were thinking that they should not be in the top 20. They get there by winning over much worser clans. We decided to give them a lesson and we did. It was a nice game and Arc's players acted good, until that disconnecting on Stalingrad. Next time try to act more mature guys."
<<<<< This text roxxx

Jeśli tak, to powiedz co w nim jest takiego obrazoburczego ?

Pochwalił tu tylko drużynę SaW (nie wszyscy muszą przecież kibicować Twojemu klanowi) i docenił trafność sentencji tekstu Honana.

Nie jestem w żaden sposób wrogo nastawiony do Aristocracy, ale nie rozumiem dlaczego Coug szykanujesz Torga.

P.S
Uwaga do admina: Cytowany, powyższy tekst dotyczy polskich meczy w CB, więc związany jest z niniejszym tematem :wink: .

Tytuł:
PostNapisane: 31 mar 2003, 22:41 

Preatorius wybacz ale nie znasz histori konfliktow Arcy vs Torg ;> Zreszta w dniu konfliktu za forum (niby zakonczonego) zaczepka na cb nie jest przypadkowa. Torg uwaza ze nie zasluzylismy na tak wysokie miejsce.

1) nie nasza wina ze tak sa liczone punkty w cb
2) jakby nie bylo wygralismy z bdb klanami jak jeer, k!, m@trix, onz z ktorymi inne klany polskie przegrywaly
3) popacz na inne klany z pierwszej 20 i powiedz ktore wg ciebie zasluguja na to miejsce
4) Co to wogule za stwierdzenie: "NIe zaslugiwac na takie miejsce"

Wybacz Scaevola... bede im odpowiadal na wszystko.

Tytuł:
PostNapisane: 31 mar 2003, 23:17 

Coug napisał(a):
Preatorius wybacz ale nie znasz histori konfliktow Arcy vs Torg

Masz rację nie znam, wiem tylko tyle, co przeczytałem w ninejszym temacie.

Coug napisał(a):
1) nie nasza wina ze tak sa liczone punkty w cb
2) jakby nie bylo wygralismy z bdb klanami jak jeer, k!, m@trix, onz z ktorymi inne klany polskie przegrywaly
3) popacz na inne klany z pierwszej 20 i powiedz ktore wg ciebie zasluguja na to miejsce
4) Co to wogule za stwierdzenie: "NIe zaslugiwac na takie miejsce"

Nie ja oceniam tekst napisany przez Honana i nie musisz się z tego tłumaczyć. Jest to sprawa pomiędzy SaW a Arcy i mnie nic do tego.

Torg zajął określone stanowisko i nie rozumiałem co w tym takiego obraźliwego, ale zdaję sobie teraz sprawę, że masz za złe całokształt jego postawy, która przez niektórych może być odbierana jako mało przyjazna dla ArcY.

P.S.
Przepraszam za zaśmiecanie tematu. Niniejszy post jest moim ostatnim w części dotyczącej „Konfliktu Arcy vs Torg”.

Tytuł:
PostNapisane: 31 mar 2003, 23:28 

Preatorius nie chodzi o txt honana tylko o to ze torg mi taki tekst pisze na prv.

Mam nadzieje ze to definitywny koniec juz, chociazby ze wzgledu na szacunek jaki mam dla Scaevoli i SPQR wogule za ogromny wklad w rozwoj sceny. Drugi raz konczymy temat i mam nadzieje ze juz sie obejdzie bez niepotrzebnych zaczepeq.

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2003, 12:57 

PRGK-42 : FK - 351 :198. we owned :)

przesuwka na 52 pozycje

pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2003, 13:37 

ZooltaR napisał(a):

przesuwka na 52 pozycje

pozdro

Congrats, oby tak dalej

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2003, 13:42 

Nie ma jak wpasc w dobry rytm ;-). Tak trzymac ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2003, 18:31 

ZooltaR napisał(a):

To Ci co na mecz z nami lecieli samolotem :lol: , a my im wywinelismy numer i przelozylismy mecz.

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2003, 18:46 

CloneTrooper napisał(a):
To Ci co na mecz z nami lecieli samolotem :lol: , a my im wywinelismy numer i przelozylismy mecz.

????? To żart, czy poważnie tak mówili? Ale text niezły :lol:

Gratulejszyn PRGK i trzymajcie mocno dobrą passę za ogon, bo świnia jedna się wyrywa i ucieka do innych :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2003, 18:54 

Scaevola napisał(a):
CloneTrooper napisał(a):

????? To żart, czy poważnie tak mówili? Ale text niezły :lol:

Gratulejszyn PRGK i trzymajcie mocno dobrą passę za ogon, bo świnia jedna się wyrywa i ucieka do innych :wink:

Serio. Maly gnoj byl bo koles ktory sie zgodzil na przelozenie byl tam sprzataczka i w dodatku zapomnial przekazac reszcie wiec w godzinie meczu byli gotowi do walki, a my na imprezach i na plazy w tym czasie 8)

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2003, 20:46 

Brawo PRGK :!: :!: Oby tak dalej chlopaki.... niech zwycieza POLSKA

Tytuł:
PostNapisane: 3 kwi 2003, 10:37 

Dziś rano zakończył się match conflict, który zafundował nam włoski clan EraseR. Dla przypomnienia: wygraliśmy 282:120, włosi nie chcieli zaakceptować wyniku, twiedząc, że kiedy zaczęli przegrywać to my manipulowaliśmy czasem spawnu po to, żeby im się gorzej grało :lol: co oczywiście jest totalną bzdurą i oszczerstwem.

Aha - admin CB napisał, że obydwa klany miały te same warunki do gry i nie widzi podstaw do unieważnienia wyniku :D
---------------
I teraz zgodnie z obietnicą opiszę "trik" jaki próbowali zastosować cwani włosi:

Od patcha 1.31 serwer domyślnie ustawiony jest w tryb "forgive" - inaczej mówiąc, jeśli popełni się TK, to czas spawnu się nie wydłuża. Ale - wystarczy, aby zabity użył wtedy komendy "game.TKpunish" i bez względu na ustawienie serwera w tryb "forgive" morderca teammatesa zostaje ukarany dodatkowym czasem spawnu kiedy sam zostanie ubity. Wtedy wystarczy, że zrobi screena na którym widać, że spawn jest dłuższy niż regulaminowy w meczach CB i oskarża rywala o przekręty z serwerem.
Piszę to dla tego, żebyście wiedzieli czego się pilnować i dlatego, żebyście takiego chamstwa unikali. Oczywiście są różne kombinacje z długością fali spawnu, więc można jeszcze bardziej kręcić, niestety :(

Dobrze jest przed rozpoczęciem walki zadać pytanie już w grze, czy sprawdzili i ustawienia odpowiadają, zrobić sobie screena z tym. Wtedy unikniecie tygodnia nerwów konfliktowych...

Tytuł:
PostNapisane: 3 kwi 2003, 14:32 

Dlaczego Włosi nie mogą się pogodzić z tym że czasy Rzymsjie dawno minęły i teraz ONI przegrywają ....... wyłącznie :!:

BOGURODZICA :!:
Do boju woje :!::!::!: :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 830 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 56  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2