Teraz jest 20 kwi 2025, 23:59

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2004, 17:57 

Łamie zasade, ale musze:

a) NIE BĘDZIE NASTĘPNEGO NICKA
b) NAWET JAK BĘDZIE TO I TAK NIE NA FORUM :D
c) A CO WAS TO OBCHODZI????

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2004, 18:24 

Szary napisał(a):
Łamie zasade, ale musze:

a) NIE BĘDZIE NASTĘPNEGO NICKA
b) NAWET JAK BĘDZIE TO I TAK NIE NA FORUM :D
c) A CO WAS TO OBCHODZI????

O w morde... jak na trolla to nawet madrze gada :wink:
Czy jest taka opcja w naturze ze sie mozna odtrollowac ?? :wink: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2004, 18:46 

Jest inna opcja - żartowałem (przyznaje, że troche nieudolnie) w paru tematach, a mój szanowny kolega napisał pare bezsensowynych postów, ale najwyrażniej wasze poczucie humoru jest diametralnie inne niż moje - ale jak już powiedziałem (napisałem), nie mam zamiaru udzielać się na tym forum - no, chyba że jakiś drobny wyjątek typu hardware problems :wink: lub komentarz patcha. Mam nadzieję, że wtedy mnie nie zbanujecie.

Jeszcze inna sprawa - w Battlefielda będę grał pod innym nickiem, którego wam nie podam, za to jak ogo odgadniecie to nie ma sprawy - możecie sobie pisać co chcecie, moja opinia o niektórych z Was jest już niestety niezmienna.

Pan Szmata - ech, co ja ci zrboiłem i w jaki sposób robiłem wioche na serwerze? Z tego co pamiętam, to serw był wtedy prawie pusty, a ja zwracałem się (licząc na jego poczucie humoru) do Pana Szmaty używając sformułowania "Ściereczka" - oprócz tego w <<rzaden>> sposób nie naraziłem się ani nie przeszkadzałem innym graczom.

Pisząc, że moja opinia jest niezmienna mam na myśli tylko paru forumowiczów, którzy najwyrażniej nie mogli się powstrzymać i powtarzali swoje nie wnoszące nic do tematu opinie na mój temat.

Mimo, że nadal z przyjemnością udzielałbym się na tym forum, nie mogę tego zrobić, gdyż wywołałoby to kolejne bezsensowne i bezcelowe dyskucje.

Dziękuje wszystkim, którzy są w stanie zrozumieć moje intencje, przepraszam wszystkim, których w jakiś sposób uraziłem, życze niskich pingów i pełnych serwerów do końca mojego, lub (co bardziej rawdopodobne z racji różnicy wieku) waszego grania w Battlefieda. Mam nadzieję, że żaden z was nie będzie miał już problemów z żonami/narzeczonymi/dziewczynami. Pozdrawiam was wszystkich, ale nie wiem dlaczeg, bo nie daliście mi ani czasu, ani okazji do wykazania się swoją wiedzą czy choćby pomocą.

Dziękuje za wszytko, a raczej nic - poprost was rzegnam!

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2004, 19:13 
Moderator forum

Sam się przyznał że jest trollem:
Cytuj:
8276360 (25-05-2004 17:05)
gdzie spamujesz- moge się dołączyć?
Piospi (25-05-2004 17:05)
A jaki nick
szary
Piospi (25-05-2004 17:05)
aha
ten troll roku
Piospi (25-05-2004 17:06)
Jaki?
Blood fire?
8276360 (25-05-2004 17:06)
nie - szary
Myślałem o tym Blodfire
8276360 (25-05-2004 17:07)
ech - mówiłem o sobie

:shock: :shock: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2004, 19:26 

Szary,wzruszyłem się do głębi :( :cry: pomyślałem o utworze "dont cry for me argentina" :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2004, 19:28 
Moderator forum

tez mi cos, ja tez sie przyznalem ze jestem trollem. Powiem wiecej - jest mi z tym dobrze, a i Coolerowi jest wesolo. Cooler Spamming Squad rula! :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2004, 19:42 

Mayek napisał(a):
tez mi cos, ja tez sie przyznalem ze jestem trollem. Powiem wiecej - jest mi z tym dobrze, a i Coolerowi jest wesolo. Cooler Spamming Squad rula! :twisted:

Obrazek
8)

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2004, 19:45 

.haidi sam tu nie masz głosu bo tu na tym forum roku nie przesiedziałeas dzień w dzień po godzine dziennie

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2004, 20:50 
Moderator forum

Mayek napisał(a):

A pewnie że mi jest wesoło :-)
Otrzymanie zaszczytnego miana Trolla Honorowego to nie lada osiągnięcie :-) .. dodam tylko że dotychczas zaledwie 3 Trolli pospolitych dostąpiło rzeczonego zaszczytu :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 04:19 

wiechol napisał(a):
Słuchajta Bary'ego Whit'a :lol: - "Dać mu szanse, dać mu szanse!" Powiem to, co mowię czesto - jeżeli większość będzie za zbanowaniem - ja rowniez. Jesli wiekszosc opowie sia za druga szansą - ja bede przeciwny zbanowaniu Szarego.

P.S A może damy Maciejkowi ostanią szansę? :wink: Z chlopakiem fajnie się gada, chyba dorósl do poziomu naszego forum - just think

a o jakim forum mówisz ?

A tak bajdełej wierchol to mnie zawiodleś ............ myślałem że napiszesz coś drastycznego w obronie szarego a tu taka chorągiewka :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 11:15 

Tołdi napisał(a):
.haidi sam tu nie masz głosu bo tu na tym forum roku nie przesiedziałeas dzień w dzień po godzine dziennie

:shock: :shock: Tołdi,powiedz mi,ze Ty zartujesz tylko :shock: :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 11:35 

<niT> napisał(a):
wiechol napisał(a):
Słuchajta Bary'ego Whit'a :lol: - "Dać mu szanse, dać mu szanse!" Powiem to, co mowię czesto - jeżeli większość będzie za zbanowaniem - ja rowniez. Jesli wiekszosc opowie sia za druga szansą - ja bede przeciwny zbanowaniu Szarego.

P.S A może damy Maciejkowi ostanią szansę? :wink: Z chlopakiem fajnie się gada, chyba dorósl do poziomu naszego forum - just think

a o jakim forum mówisz ?

A tak bajdełej wierchol to mnie zawiodleś ............ myślałem że napiszesz coś drastycznego w obronie szarego a tu taka chorągiewka :roll:

Widzisz, ludzie się zmieniają :roll: Drastycznego, mówisz? No, thnx, poziom moich drastycznych wypowiedzi na tym forum już się wykończył :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2