pasqdnick napisał(a):
A spróbowałbyś napisać że statsy i unlocki są ok. Zaraz mister Ubi z resztą ekipy by na ciebie wskoczyli. To ja dziekuję bardzo. Wolałbym już nic nie napisać.
Statsy jest to sposób EA na nabijanie sobie kabzy - serwery rankingowe. Radzę się przyzwyczaiać bo inne firmy nie sa głupie i zaręczam że gry które będą wychodzić w przyszłym roku, za dwa lata, w większości będą miały jakiś system rankingowy.
Statsy i unlocki są O.K. !
Z tego co pamietam to do BF Vietnam istniał nawet nieoficjalny serwis ze statystykami stworzony przez zapaleńców.
EA poszło tym tropem i stworzyło swój system.
Nie wiem co złego jest w "nabijaniu sobie kabzy" przez EA, przecież podstawą prowadzenia biznesu jest GENEROWANIE ZYSKU.
System statystyk i unlocków działa na zasadzie kija (inni są lepsi od Ciebie) i marchewki (dostaniesz nowe zabawki i może ich dogonisz).
Część z Was prezentuje postawę "pro mastaha" którego nie interesuje statystyka, a z drugiej strony (paradoksalnie ?) zacięcie walczy o pozycję w statystyce zespolowej CB.
Nie zapominajcie panowie że ta gra NIE została stworzona dla Was profesjonałów tylko dla całej rzeszy przeciętnych zjadaczy chleba.
Według mnie potrzeba rywalizacji bardzo głęboko siedzi w każdym facecie i stąd tak wielki rynkowy sukces systemu rankingowego EA i gry BF2.