Westbam napisał(a):
To zwracam honor, pomyliłem się. Nienawidzę EA i za rzeczy które oni czynią. Czekałem bardzo długo na force unleashed i wyszedł z tego kmiot. Dlatego nie nastawiam się też na Red Alerta. Co do dodatków, mogliby po prostu umieścić niektóre extrasy w postaci darmowy uaktualnień (jak Blizz, patrz Sunwell), a wiadomo, że przy EA za każdą duperelkę będzie trzeba płacić.
P.S Oby przez to nie spieprzyli potencjalnego hitu..
hehe spokojnie żadnego za bardzo mnie tym nie uraziłeś

Chyba wszystkim nie za bardzo podoba się polityka EA, ale jedno przyznać trzeba. Bez EA świat elektronicznej rozrywki nie wyglądał by tak jak teraz (niekoniecznie lepiej

). Choć EA jest korporacją i stawiaja na zalewanie rynku grami to trzeba przyznać że większość tych gier jest świetna i wywierała ogromny wpływ na to w co dziś gramy. Medal of Honor, Battlefield, NFS i wiele wiele innych. Choć może ostatnio nie najlepiej dzieje się z tymi trzema seriami które wymieniłem to chyba każdy przyzna że grał kiedyś w te gry i naprawdę mu się to podobało.
A jeśli chodzi o Blizza to oni w zasadzie nic nie muszą już robić, kasa sama napływa z WoWa

Teraz w robią gry bez żadnego pośpiechu, dla fanów i to im się chwali.