Westbam napisał(a):
To zwracam honor, pomyliłem się. Nienawidzę EA i za rzeczy które oni czynią. Czekałem bardzo długo na force unleashed i wyszedł z tego kmiot. Dlatego nie nastawiam się też na Red Alerta. Co do dodatków, mogliby po prostu umieścić niektóre extrasy w postaci darmowy uaktualnień (jak Blizz, patrz Sunwell), a wiadomo, że przy EA za każdą duperelkę będzie trzeba płacić.
P.S Oby przez to nie spieprzyli potencjalnego hitu..
hehe spokojnie żadnego za bardzo mnie tym nie uraziłeś
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Chyba wszystkim nie za bardzo podoba się polityka EA, ale jedno przyznać trzeba. Bez EA świat elektronicznej rozrywki nie wyglądał by tak jak teraz (niekoniecznie lepiej
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
). Choć EA jest korporacją i stawiaja na zalewanie rynku grami to trzeba przyznać że większość tych gier jest świetna i wywierała ogromny wpływ na to w co dziś gramy. Medal of Honor, Battlefield, NFS i wiele wiele innych. Choć może ostatnio nie najlepiej dzieje się z tymi trzema seriami które wymieniłem to chyba każdy przyzna że grał kiedyś w te gry i naprawdę mu się to podobało.
A jeśli chodzi o Blizza to oni w zasadzie nic nie muszą już robić, kasa sama napływa z WoWa
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Teraz w robią gry bez żadnego pośpiechu, dla fanów i to im się chwali.