Teraz jest 23 lis 2024, 07:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 216 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 lut 2009, 22:12 

A co byście powiedzieli na zorganizowanie meczu:
Rangers, GDW + [PL]vs[GCA]

GCA jest w stanie wystawić w każdym momencie pełny 32 osobowy skład zatem zostajem wam zorganizowanie pozostalych 32.
Wybierzcie mape, potrenujcie zgranie miedzy różnymi drużynami i zapraszamy do wyzwania.

Zapewniamy niezapomniane wrażenia z gry na wyższym poziomie niż zwykłe pubowanie.

PostNapisane: 4 lut 2009, 09:12 

Przepraszam, małe niedoczytanie :P
ale, bedzie wam myślę łatwiej mimo wszystko, bo jesteście bardziej zgrani

Ostatnio edytowano 4 lut 2009, 09:27 przez Gapis, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 4 lut 2009, 09:22 

Fun zapewne ma na myśli zorganizowany mecz Rangersi GDW i niezrzeszeni w łącznej liczbie 32 przeciwko vs 32 GCA
w sensie takim że klanowcy(z GDW Rangersów) obejmą dowództwo sq po jednej stronie a po drugiej zagra GCA (bez nie GCA) 8)

sam zastanawiam się czy nie zorganizować kilku eventów na GCH tj.
-zorganizowane mecze insurgency np. Archer
-Bitwy pancerne na Kaszance treningowej (Tanks only)
- ITP.

PostNapisane: 4 lut 2009, 09:38 

Pomysł zacny nie powiem. Pytanie jest tylko takie jak będzie układać się współpraca teamu mieszanego. O ile GDW i Rangersi grają ze sobą sporo i potrafią się zorganizować, każdy zna każdego i wie do czego jest zdolny, to moje obawy są skierowane do ludków nie zrzeszonych. Wielokrotnie byłem świadkiem jak takie ludki rozłażą się po całej mapie bez ładu i składu, i nie są wstanie przeprowadzić żadnej skutecznej akcji. Co w rezultacie kończy się tym, że walczą 2 lub 3 squady. Nie ukrywajmy nikt nie lubi przegrywać. Ale o ile jestem w stanie przełknąć gorycz porażki (podczas w miarę wyrównanej walki), to już totalnie nie widzi mi się dostanie kompletnego lania.

PostNapisane: 4 lut 2009, 14:37 

A może trochę mniejszy meczyk.
Rangers, GDW, kilku gości z [PL] którzy nie zrobią takiej akcji(w ogóle z 20 osób chyba się znajdzie) VS GCA.

PS Po tej mieszanej stronie widzę jeden problem, kto będzie tym wszystkim kierował.
Placki z 3-4 osoby w miarę ogarniające też mają.
Pomysł z czołgami na kashan desert trening, też uważam za dobry.

PostNapisane: 4 lut 2009, 14:46 

ja bym byl chetny zagrac. oczywiscie o ile znajdzie sie jakis dzielny com ktory przygotuje taktyke i obsadzi dobrych slow ;)

PostNapisane: 4 lut 2009, 15:34 

drmajk napisał(a):
Pomysł zacny nie powiem. Pytanie jest tylko takie jak będzie układać się współpraca teamu mieszanego. O ile GDW i Rangersi grają ze sobą sporo i potrafią się zorganizować, każdy zna każdego i wie do czego jest zdolny, to moje obawy są skierowane do ludków nie zrzeszonych.

To zalezy tylko od was jak sie przygotujecie i kiedy bedziecie gotowi. To wy macie decydujacy glos kogo dopuscicie do waszej druzyny a kogo nie. Od siebie dodam tylko, ze taka bitwe mozecie zawsze wykorzystac do pokazania nowicjuszom na czym tak naprawde polega PR.
djmajk napisał(a):
Ale o ile jestem w stanie przełknąć gorycz porażki (podczas w miarę wyrównanej walki), to już totalnie nie widzi mi się dostanie kompletnego lania.

Ja raczej widze w tym mozliwosc szerszego rozpromowania PR i ideii gry zespolowej, niz podejscie jak do rywalizacji. Podczas ustalania regol spotkania mozna zawsze wybrac co strony moga a czego nie.
Gapis napisał(a):
Przepraszam, małe niedoczytanie
Przepraszam, małe niedoczytanie :P

Sila zgrania polega na wspolnym graniu i dobrej komunikacji. Przygotujcie protokol raportowania waszemu comanderowi i wykonujcie jego rozkazy, a zycie bedzie latwiejsze. Wez Gapis pod uwage, ze w GCA sa ludzie z ponad 10 krajow, dla ktorych angielski nie jest pierwszym jezykiem.
Nie wspominajac Khana, ktorego angielski jest ekstremalnie znieksztalcony przez francuski akcent :D

Damian>|PL napisał(a):
A może trochę mniejszy meczyk.

Ostatnio dostalismy wyzwanie na mecz 20v20, ale tego typu mecze nie beda mialy raczej wysokiej rangi. Z tego co wyczytalem, maja byc uzywane jako mozliwosc zablysniecia polowych oficerów ;)

PostNapisane: 4 lut 2009, 16:12 

Ja niestety widzę w tym wszystkim same problemy. Zebranie 32 graczy w jednym terminie na trening a tym bardziej graczy niezrzeszonych będzie raczej graniczyć z cudem. O ile klanowicze jeszcze cechują się jakąś dyscypliną "partyjną" o tyle "wolne elektrony" raczej będą miały gdzieś. Ewentualnie możemy zrobić jakąś listę obecności na tym forum. Niech niezrzeszeni zakomunikują na tym forum swoją gotowość do takiego działania.

PostNapisane: 4 lut 2009, 17:56 

Ale nie ma "Gildii" niezrzeszonych którzy umówią się "co do joty" poza tym już nie przesadzajcie, bo w GDW i Rangersach jest jakieś 30%polaków grajacych w PRa z czego Minimum 50% niezrzeszonych to dobrzy gracze, to iż napłynęła fala dzieci neo i kumpli z podwórka [najczęściej w polskim wykonaniu] smuci lecz nie robcie z polskich niezrzeszonych totalnych łomów.

Ja bardzo chętnie tylko zależy w jakim terminie i o której godzinie [jeśli mnie ktoś tam w ogole chce]

PostNapisane: 4 lut 2009, 18:40 

Jakby co to ja też chętny...

PostNapisane: 4 lut 2009, 18:52 

Nie robię ze wszystkich niezrzeszonych PR'owców ułomów ale nie oszukujmy się, jak sam Gapis napisałeś 50% to chyba gra w PRa by pochwalić się kumplom z pod trzepaka jacy są wypasieni ostatecznie nic nie wnosząc do teamplay'a.
BTW.
Zawsze mnie zastanawiało jak oblicza się te procenty :D
Np.: Na 90% zrobię tamto albo siamto. Na 30% będę tam albo siam ;]

PostNapisane: 4 lut 2009, 20:06 

ja tez sie pisze na to z 4ix mozemy jakis sklad prowadzic niezrzeszonych :D

PostNapisane: 4 lut 2009, 21:52 

Pogadam z Ragnim, mam nadzieje, ze troche Rangers`ow sie zbierze.

PS?
A czy ktos z Was ogladnal filmik ?:P

Obrazek

"Kelner, co ta mucha robi w mojej zupie?"
http://www.zabawa.xorg.pl/obrazki/mucha.php

PostNapisane: 4 lut 2009, 22:18 

ja :P bardzo fajny :D

PostNapisane: 4 lut 2009, 22:45 

Co do filmu - a teraz poproszę to samo, tyle że z L-ATem ;P

[GCA] | www.goldencamels.com

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 216 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2