[do txt o uav bo nie doczytałem reszty
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
]
A mi się tak nie wydaje.
Troche mam kili na UAV w tym i czołgi, wydaje mi się jednak że przed patchem więcej 1 strzał oznaczał jeden złom niż teraz. Teraz zazwyczaj mam uszkodzenie czołgu i to wszystko
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
i dopiero poprawka coś daje w tym temacie (chyba że szweda sie tam mechanik....) Sądze, a może mi się jednak wydaje że zalezy gdzie rakietka uderzy czy bardziej w przód czy może w tył.
Patrząc jednak jak jest naprawde to powinno być 1strzał=śmierć.
Może też jest kwestia "perka" jaki masz jak np. wzmocnienie materiałów wybuchowych ja jednak wole przybliżenie bo wtedy są spore szanse na bezkarne strzelanie na obrysach mapki
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Jeszcze jedno bo mi się przypomniało czy po patchu w opcji szukania serwera nie dodano jednego kolorku czaszki przy trybie hardcore? Czy już one były
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Jeśli jednak były to czym się różnią te szare czachy od tych żółtych? Rodzajem "hardcora"? Peły/niepełny?
Cytuj:
Witam
Właśnie wróciłem z wypadu do kraju Trolli i piwa w puszce za 20 zł i .... Kurcze...
Nowy patch i spadek wydajności.... Co prawda mój notebook nie jest cudem wydajności ale przed patchem dało się grać a teraz...
Dell XPS M1530
C2D 8300 (Penryn)
GForce 8600GT M 512MB
HELP ... Macie jakieś sposoby na podkręcenie maszynki ? Może jakiegoś linka ? Please
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
RIVA TUNER - program sam pokaże jaki maks możesz uzyskać ale na grafice, tylko ja nie polecam bo ta grafa co masz to "padaka" .... powiedzą Ci o tym w każdym serwisie z notkami
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
sam taką mam. Wiadomo wiecej mocy wiecej ciepla + temp z zewnątrz i masz przepis na ugotowaną grafe, procka nie podkrecisz, a system co najwyżej programem TuneUP