[do txt o uav bo nie doczytałem reszty
]
A mi się tak nie wydaje.
Troche mam kili na UAV w tym i czołgi, wydaje mi się jednak że przed patchem więcej 1 strzał oznaczał jeden złom niż teraz. Teraz zazwyczaj mam uszkodzenie czołgu i to wszystko
i dopiero poprawka coś daje w tym temacie (chyba że szweda sie tam mechanik....) Sądze, a może mi się jednak wydaje że zalezy gdzie rakietka uderzy czy bardziej w przód czy może w tył.
Patrząc jednak jak jest naprawde to powinno być 1strzał=śmierć.
Może też jest kwestia "perka" jaki masz jak np. wzmocnienie materiałów wybuchowych ja jednak wole przybliżenie bo wtedy są spore szanse na bezkarne strzelanie na obrysach mapki
Jeszcze jedno bo mi się przypomniało czy po patchu w opcji szukania serwera nie dodano jednego kolorku czaszki przy trybie hardcore? Czy już one były
Jeśli jednak były to czym się różnią te szare czachy od tych żółtych? Rodzajem "hardcora"? Peły/niepełny?
Cytuj:
Witam
Właśnie wróciłem z wypadu do kraju Trolli i piwa w puszce za 20 zł i .... Kurcze...
Nowy patch i spadek wydajności.... Co prawda mój notebook nie jest cudem wydajności ale przed patchem dało się grać a teraz...
Dell XPS M1530
C2D 8300 (Penryn)
GForce 8600GT M 512MB
HELP ... Macie jakieś sposoby na podkręcenie maszynki ? Może jakiegoś linka ? Please
RIVA TUNER - program sam pokaże jaki maks możesz uzyskać ale na grafice, tylko ja nie polecam bo ta grafa co masz to "padaka" .... powiedzą Ci o tym w każdym serwisie z notkami
sam taką mam. Wiadomo wiecej mocy wiecej ciepla + temp z zewnątrz i masz przepis na ugotowaną grafe, procka nie podkrecisz, a system co najwyżej programem TuneUP